Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Doctrine ,arte ...diverse
MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 5:16 pm Go top: Doctrine ,arte ...diverse Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Tantra
Amorul transfigurator extatic
Secretele hinduse ale dragostei

Tantra reprezinta un studiu aprofundat asupra sexului si spiritualitatii.

Tantra este o filozofie, o stiinta, o arta si o cale a vietii in care energia sexuala este utilizata in mod constient si creator.

Tratatele intelepciunii Orientale, cunoscute sub numele de Tantra-e, descriu o paleta larga de tehnici practicate pentru a spori cunoasterea sexuala si a obtine transcederea in planurile superioare.

Potentialul ascuns al actului sexual reprezinta saminta intregii creatii.
Prin intelegerea invataturilor practice din Tantra se deschide un intreg domeniu nou al experientei individuale.

Cu toate ca a fost scrisa cu mii de in urma, Tantra aduce o contributie majora si de cea mai mare importanta pentru intelegerea sexualitatii de catre societatea actuala. Ea exploreaza calea iubirii si a spiritualitatii, avind drept ghid valoros experienta si intelepciunea marilor culturi din Orient.

Din timpuri stravechi, in India, Nepal, Tibet, China si Japonia sexualitatea a fost privita intotdeauna atit ca arta cit si ca stiinta demna de a fi pe larg studiata si aplicata, punctul de vedere oriental fiind acela ca nici-o invatatura nu poate fi completa fara o cunoastere adecvata a principiilor sexuale ce jaloneaza intreaga existenta.

Occidentul a devenit oarecum constient de adevarul intelepciunii din invataturile taoiste si tantrice asupra sexualitatii, relativ recent.
Tantra constituie insasi legatura intre dragoste si spiritualitate, expunind un stil de viata, o filozofie si o practica naturala, in care alchimia iubirii produce extazul eliberarii.

Tantra se adreseaza tuturor acelora ce intentioneaza sa foloseasca metoda sexuala ca mijloc de eliberare si care vor sa transceada limitele eu-lui individual.

Impartasirea experientei extatice reprezinta cheia ce descuie usa secretelor sexuale.

Actul sexual, abordat intr-un mod profund uman si totodata sublim, devine o modalitate uluitoare de elevare si expansiune intr-o stare de totala beatitudine a constiintei, care ne dezvaluie tainica stiinta de a face din cei doi iubiti, unul fuzionat perfect cu unicul CREATOR.

Acest material este un ghid teoretic pentru asimilarea ultimelor secrete ale sexualitatii - de catre cei capabili sa inteleaga - asa cum sunt ele cunoscute de putinii initiati, atit in Orient cit si in Occident.

Tao, arta iubirii
Tao, arta de a iubi, reprezinta un tratat de sexologie scris de medicii taoisti chinezi ale carui invataminte sunt valabile si astazi, cu toate ca de la scrierea lui, au trecut mai mult de doua mii de ani.
Pentru medicii taoisti, a face dragoste tinea de ordinea naturala si fireasca a lucrurilor. Contactele sexuale nu erau doar placute si delectabile , ci erau considerate ca fiind sanatoase si izvor de longevitate.
Concluziile filozofiei Tao se bazeaza pe premisa ca fericirea omului pe pamint are o puternica, o nemasurat de importanta componenta in activitatea sexuala, si anume nu oricare, ci cea conjugala.

Armonia sexuala este aspiratia suprema a cuplului, punctul culminant al existentei sale, centrul magic in care se concentreaza calitatiile cele mai de seama ale barbatului si femeii.

"Satisfactia satisfacerii partenerei intrece cu mult
intensitatea propiului orgasm"

Taoismul face oamenilor un dar nepretuit: le asigura o viata sexuala si conjugala plina de satisfactii, ii invata sa iubeasca sa faca dragoste.


Principiile esentiale ale filozofiei Tao sunt:
* Controlul ejacularii
* importanta orgasmului feminin
* intelegerea faptului ca orgasmul masculin si ejacularea nu sunt unul si acelasi lucru
Conceptia Tao asupra sexului are o aplicabilitate universala, iar pentru obtinerea succesului total, nu se cer alte "accesorii" decit stapinirea de sine, daruire si deplina intelegere a nevoilor partenerului.

KAMA SUTRA ( KamaSutra )
In literatura erotica hindusa, exista o serie de lucrari de referinta: "Ratirahasya" sau "Secretele iubirii", "Panchaskya" sau "Cele cinci sageti", "Smara Pradipa" sau "Lumina iubirii", " Anunga Runga" sau "Virsta iubirii", " Kama Suta " sau " Kamasutra "
[Kama Sutra sau Kamasutra]
Una dintre cele mai importante carti de gen, cunoscute in literatura sanscrita, este "KAMA SUTRA" sau "Aforisme despre iubire" sau "Perceptele iubirii" de Vatsyayana.
Kamasutra

O intimplare nefericita, petrecuta la inceputul erei crestine, cind un rajah si-a ucis sotia "din dragoste", intr-un moment amoros, l-a determinat pe Vatsyayana sa dea omenirii o lucrare ( Kama Sutra sau Kamasutra ) care sa contribuie la evitarea unor astfel de accidente si la o mai buna intelegere a erotismului si a raporturilor sexuale intre parteneri.

KAMA SUTRA sau Kamasutra, este tratatul clasic privind arta orientala de a face dragoste. Acesta enumera 64 de forme sau arte.

Arta iubirii se sprijina pe alte arte, avindu-le drept suport. In lipsa acestor modalitati de expresie, existenta noastra ar deveni plictisitoare si limitata. Umanitatea depinde de aceste arte ca mijloc de comunicare si de auto expresie.

Spre deosebire de Occident, Orientul nu considera deloc sexualitatea ca fiind parte detasata sau opusa spiritualitatii sau religiei. Dimpotriva, actul sexual este privit printr-un mod cu totul deosebit, fiind strins corelat cu alte arte.

Comportamentul sexual oriental depaseste cu mult limitatul domeniu al "normalului" occidental.

[Kama Sutra sau Kamasutra]

Cele 64 de forme ale amorului trebuie intelese ca tot atitea cai ale energiei creatoare.

Fiinta umana trebuie sa studieze cele 64 de Arte si stiinte,
cit si cele 64 de aspecte ale unirii sexuale.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

Doctrine ,arte ...diverse
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara