Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Avortul-crima?
MesajTrimis: Joi, 08 Iun 2006, 8:40 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




cred k e o tema care ar trebui sa ne priveasca pe fiecare in parte,deoarece aceasta atrage dupa sine multe semne de intrebari,unul dintre ele fiind:"cu ce drept luam viata unui suflet,daca n-o putem creea?"...cred k merita sa aruncati o privire peste ceea ce urmeaza,pt ca,dupa parerea mea,aceasta devine o problema destul de ingrijoratoare in ziua de azi...

METODE DE AVORT

i.) Avort prin chiuretaj

Metoda avortului prin chiuretaj: este metoda cea mai des utilizata la noi in tara. La inceput se dilata colul uterin pentru ca medicul sa poata patrunde cu insrumentele necesare in cavitatea uterina. Cu ajutorul unui instrument care seamana cu un cleste, se extrage copilul care astfel este rupt in bucati. Dupa ce se extrag toate fragmentele copilului, cu ajutorul unei chiurete se scoate placenta. Pacienta pierde mult sange. Se controleaza daca copilul a fost scos in totalitate prin "reconstituirea" lui cu ajutorul fragmentelor extrase. Cu toate acestea se ajunge frecvent la infectii, perforari uterine, soldate uneori cu extragerea uterului sau chiar cu moartea femeii.

ii.) Avortul prin aspiratie

Metoda avortului prin aspiratie: Este o metoda mai moderna care a inceput sa fie practicata si la noi in tara. Prin colul uterin dilatat, medicul introduce in cavitatea uterina un tub flexibil din plastic. Sub presiune, copilul este rupt in bucati si aspirat cu o forta de 10-30 de ori mai mare decat cea al unui aspirator. La inceput sunt rupte picioarele si mainile, iar apoi coloana vertebrala, capul ramanand pe loc. Acesta fiind prea mare pentru a fi aspirat, medicul il va sfarama cu ajutorul unui instrument, dupa care va fi aspirat.

iii.) Avort provocat de un hormon : Prostaglandine ( la sarcini mari, peste 26 saptamani : 6 luni si jumatate)

Aceasta metoda NU este inca folosita la noi in tara dar este folosita in tarile occidentale cand femeia nu-si doreste copilul. Acest medicament ( prostaglandine) este injectat direct in musculatura uterului. Copilul va fi expulxat practic din uter. Uneori copilul supravietuieste cateva ore dupa aceasta manevra.

iV.) Avort prin histerotomie ( operatie cezariana)

Aceasta metoda este de fapt o interventie chirugicala prin intermediul careia este deschis uterul femeii si se extrage copilul care apoi este "aruncat". Aproape toti copiii supravietuiesc acestei operatii, motiv pentru care ei vor fi omorati prin injectii letale sau sunt pur si simplu lasati sa moara .Ei mor astfel dupa cateva ore, dupa un chin prelungit.

V.) Avortul facut "acasa"

Avortul cu medicamentul RU 486 ( Mifepristone):aceasta substanta chimica este un antihormon acre blocheaza Progesteronul, un hormon necesar sarcinii. Acest hormon este administrat in primele 7 saptamani de sarcina, de patru ori intr-un interval de 12 zile. Astfel, incet dar sigur, este distrusa placenta iar copilul se va sufoca. Prin aceasta metoda poate fi omorat un copil in varsta de pana la 49 de zile! Sangerarile care urmeaza sunt semnificative, ele sunt cu atat mai mari cu cat copilul este mai in varsta si pot dura o saptamana. in cazul in care copilul traieste va fi omorat cu o injectie.

URMĂRILE AVORTULUI


1. Pierderea copilului.

2. Urmări fizice asupra mamei (din care unele pot provoca moartea):

- leziunea colului uterin, perforatia uterului, hemoragii, lezarea intestinelor sau a altor organe abdominale, inflamatia uterului,a trompelor, a pelvisului si a întregii cavităti abdominale, starea septică (otrăvirea sângelui), tromboembolie (cheaguri de sânge care astupă vasele sanguine);

- obturarea trompelor uterine, sterilitatea, hemoragii uterine neregulate, endometrioză, cresterea frecventei sarcinilor extrauterine, cicatrici si îngustarea colului uterin, placenta previa, atonia uterului, izoimunizarea, insuficienta placentei, mortalitatea perinatală crescută;

3. Urmări psihice. Depresii, sentiment de vinovătie, tristete, insomnii si cosmaruri, atacuri de anxietate, frustrare, pierderea respectului de sine, distrugerea psihicului propriu, aparitia răcelii emotionale, pesimismul, pierderea motivatiei, dereglări sexuale.

Pot apărea si reactii psihotice acute, reactii schizofrenice, psihoză afectivă (depresie, pierderea memoriei, dificultăti de concentrare, pierderea interesului pentru activităti desfăsurate si predispozitie pentru bolile de dependentă, schimbări dramatice ale persoanei, predispozitie pentru plâns).

Dacă si tatăl a participat la omorârea copilului, aceste urmări apar si la el.

4. Urmări asupra familiei. Dereglări ale relatiilor dintre membrii familiei. Chiar si copiii născuti resimt răceala emotională, dezamăgirile si alte stări nevrotice sau psihotice cauzate de omor.

5. Urmări asupra societătii. Societatea ar fi mult mai fericită dacă membrii ei nu ar fi răniti de traumatismul uciderii copiilor nenăscuti. Orice boală fizică sau psihică a indivizilor se reflectă asupra întregii societăti. In afară de aceasta, uciderea copiilor nenăscuti a dus la o scădere dramatică a natalitătii.

6. Urmări asupra celor care au participat la sâvârsirea acestui act. Persoanele care au săvârsit această crimă cum ar fi medicii, surorile medicale, farmacistii, sunt afectati de tulburările psihice deja enumerate. Toate acestea se răsfrâng negativ si asupra familiilor lor după cum recunosc ei însisi.

7. Se încalcă normele etice ale profesiunii de medic. Formularea de la Geneva a jurământului lui Hipocrat pe care îl depune orice medic contine cuvintele: "...voi respecta în mod absolut viata omului încă din momentul conceptiei sale..., declar aceasta în mod liber si în deplină cunostintă de cauză făcând apel la onoarea mea!..."

...deci,ce parere aveti?!

Sad
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 08 Iun 2006, 8:51 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 08 Iun 2006, 10:29 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




eu sunt pentru!!! astept sa mi sariti in cap, si dupa asta mai comentez.. pana atunci ma abtin Razz

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 12:43 am Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Eu consider ca avortul pana la 3 luni max e aproape acceptabil, dar mai tarziu de 3 luni e crima.

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 7:34 am Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




nu sunt de acord...sau poate in primele saptamani...apoi nu!!!!!!!!
nu uitati: copiii sunt tot timpul bineveniti
chiar daca la inceput nu-l vrei odata ce incepe sa ti se dezvolte in pantec incepi si sa-l iubesti
nu stiu ce credeti voi dar eu iubesc copiii si niciodata nu as indemna p cineva sa faca asa ceva (ma rog daca in ecografii se observa ca ar avea o malformatie sau daca el nu e sanatos atunci sunt de acord)

dar cel mai bine, protejati-va!!!!!!!!!

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 9:06 am Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Willi
Forum's Admin
Forum's Admin
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 89
Locație: Timisoara




Orice actiune are o reactie. Daca tu ai facut actiunea neaparat tb sa suporti consecintele, nu ai cum sa scapi de ele. Daca vrei sa scapi de copil vei avea consecinte din cele mai neplacute, pe langa faptul ca iti pui viata in pericol dar si efectele psihologice sunt de nebanuit. In orice caz ai grija ce faci pt ca vei avea de suportat reactia.

_________________
Sunt piroman, imi aprind calculatorul!
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 9:47 am Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Clover
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 23/Mai/2006
Mesaje: 37
Locație: tg-jiu




am gasit un site despre avort..are un film care arata cum se comporta fatul atunci cand bisturiul se apropie si incearca sa il sfasie. eu am citit numai descrierea lui dar va spun sincer ca nu am avut curaj sa ma uit..asa ca..enjoy: http://www.avort.ro/strigatul-mut.php

_________________
would you die tonight for love?
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 12:06 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Inainte de a exista ca persoane pamantesti,existam ca gand a lui Dumnezeu...
Induferent de perioada de cand e conceput copilul,eu cred ca avortul nu e "acceptabil"!!!!Copilul,din prima clipa de cand e conceput,e un suflet...deci,e un OM.Noi,oamenii,posedam vointa proprie...Fiecare act al nostru va fi pedepsit!Viata fiecaruia dintre noi e un dar divin si isi are unicitatea ei,deci ce drept avem noi sa o distrugem pe a altcuiva?!...mai ales cand aceasta este viata din viata noastra!Eu cred ca reusim doar actionand,luptand impotriva raului spre care suntem inclinati!,prin forta si curaj,angajament si vointa!Trebuie sa cautam in noi capacitatea de a accepta fapta(de a naste copii),chiar daca (in unele cazuri),la inceput o facem cu o oarecare retinere.Cu siguranta mai tarziu,va veni si iubirea,atasamentul,pentru acest copil...
Am citit undeva ca ereditatea unui copil e urmatoarea:se zice ca pe masura ce creste nr ascedentilor in progresie aritmetica,contributia lor in descendenti scade in progresie geometrica,dupa cum urmeaza:
1/2-----ereditatea de la 2 parinti
1/4-----ereditate de la cei 4 bunici
1/8-----ereditate de la cei 8 strabunici..etc
Deci,in concluzie,omul nu se deosebeste,uneori,cu nimic de un animal,care actioneaza din instinct(sexual vorbind)...pt ca instinctul,desi e fara minte,totusi nu poate trece la fapta fara invoirea mintii si fara incuviintarea catorva cenzuri

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 1:21 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




nu numai ca este acceptabil pana la 3 luni de la conceptie, dar doar pana atunci este legal, daca avortzi dupa 3 luni comiti si o ilegalitate, nu numai ceva imoral... iar la chestia cu fapturi ale lui dzeu... neah., nu s de acord Wink

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 2:30 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Ganditor Ganditor Ganditor draga mea,fiecare cu parerea lui...eu nu am facut altceva decat sa-mi exprim parerea cu privire la avort..la urma urmei,fiecare e raspunzator de ceea ce face...sau gandeste

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 3:02 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




raluk a scris:
Ganditor Ganditor Ganditor draga mea,fiecare cu parerea lui...eu nu am facut altceva decat sa-mi exprim parerea cu privire la avort..la urma urmei,fiecare e raspunzator de ceea ce face...sau gandeste


peiorativele din mesajul tau nu mi plac... asta in primul rand....
iar in al doilea rand, in virtutea principiului pe care chiar tu l ai enuntat, ca fiecare poate sa si exprime parerea, iti spun ca acelasi lucru am facut si eu... te ai simtit atinsa in vreun fel??? : Wink

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 3:32 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




stai asa,sa nu cadem intr-o alta extrema...n-am nimic cu ceea ce ai zis tu....imi cer scuze pt ce am zis anterior,probabil nu m-am exprimat cum trebuie(oboseala isi spune cuvantul)...da,fiecare e liber sa-si exprime propria parere...sorry Smile Smile Smile

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 7:40 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




mdap, nush, mie asa mi s a parut, ca te legi intr un anume fel de mine... Razz inseamna ca am gresit!!

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 8:02 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




da,dupa ce am recitit ce am scris mi-am dat seama k am scris km dur...dar stai linistita,n-am nimik cu tine...doar k eram putin nervoasa si obosita atunci...friends,ok? Very Happy Very Happy Very Happy ...si inc-o data...sorry

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 09 Iun 2006, 9:44 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




yep, friends!!! Very Happy

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:46 am Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Legislatia Romaniei privind avortul
http://www.primulpas.ro.org/avortul/legiro.html

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:52 am Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Date statistice

Mortalitate prin avort. Numarul de avorturi efectuate in tara noastra in diferite perioade:
mortalitatea prin avort: in Romania in 20 de ani, cand avortul nu era legalizat, analiza dinamicii mortalitatii prin avort, arata o crestere marcata, cu un ritm mediu anual de 2,7 la mie in aproape 30 de ani (1960-1989); mortalitatea prin avort a crescut de la 0, 17 la mie (in anul 1965) la 1,50 (in 1989) (Prof. Dr. Vasile Luca si Dimitrie Nanu, Anticonceptie. Anticonceptionale, p. 66)
numarul de avorturi din tara noastra efectuate in perioada 1989-2000, deci dupa legalizarea avortului sunt in numar 11.000.000. Numai in anul 1990 s-au efectuat un milion de avorturi in Romania. La nivelul judetului Cluj, dupa statisticile din 1997 s-au efectuat 3221 de avorturi.
in Clinica de Obstetrica-Ginecologie II Cluj, se efectueaza in medie 4-5 avorturi pe zi (statistica rezultata in urma consilierilor facute de noi in perioada 15 iulie - 1 octombrie).
in cadrul consilierilor facute de noi in Clinica de Obstetrica-Ginecologie I Cluj (1 octombrie 2001 - 1 martie 2002), am constatat ca se efectueaza in medie 8 avorturi pe zi, ceea ce inseamna aproximativ 2000 pe an. De aici rezulta ca numarul avorturilor a crescut vertiginos iar din statistica facuta de noi, un procent de 15% sunt eleve si studente!!!

Pe plan mondial, Romania continua sa fie in frunte in ceea ce priveste avorturile, inregistrandu-se o rata de 3 avorturi la fiecare nastere vie.


voi, care sunteti de acord cu avorturile, chiar tineti sa ajungem primii pe plan mondial???????


Ultima modificare efectuată Ade la Dum, 11 Iun 2006, 1:41 pm, modificat de 2 ori în total

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 1:28 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




mda...sondajul mi se pare destul de ingrijorator...suntem si noi buni la ceva,cik...No no v2 No no v2 No no v2 ... dar la ce sa ne asteptam de la o tara(sau populatie) care nu e capabila sa-si asume niste responsabilitati?!?!?!?!?!?! Ciocanel <img src=" border="0" />

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 9:07 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




Intradevar...avortul este un pacat(fara doar si poate)..dar mai exista si cazuri in care avortul este "vital" (sa zic asa)...spre exemplu:o cunostinta de-a mea a ramas insarcinata..fericita femeia peste poate ca in sfarsit are si ea un copil..boon...in luna a 5 -a are dureri insuportabile iar copilul trebuie avortat pt a salva viata mamei...ce ziceti?se considera un pacat???...ar mai fi o chestie...ginecologului oare ii face placere sa "faca avorturi"..as zice ca si el are o vina aproape la fel de mare cu cea a "mamei" care face avortul...
Si inca ceva..ganditi-va(fetelor)ca ati avea 14-15 ani si dintr-o prostie ramai insarcinata...speriata la maxim de consecinte care sunt prea mari ca sa le suporti ....ce faci?avortezi sau mergi mai departe cum o vrea Dumnezeu?...daca nu treci prin asa ceva as zice eu ca e usor sa vb ce si cum sa faci(nu ca am trecut eu..Doamne feri`!!)...Parerea mea...

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 10:56 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Onutza,desigur k doctorii sunt la fel de vinovati...cu siguranta in ei nu mai nutreste nici un sentiment de omenie,de vreme ce sunt in stare de asa ceva...nu neg k sunt situatii in care trebuie sa alegem:viata copilului sau pe a mamei...dar acum sa incercam sa nu generalizam...sunt rare cazurile astea...sa zicem...si depinde de la caz,la caz...Cat despre faza cu fetele de 14-15ani...NU-TI DAU DREPTATE!!!ele chiar n-au dreptul sa faca asa ceva...de ce nu au fost precaute?nu,nu cred k au vreo scuza...

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:04 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




buey..degeaba ii faci tu morala fetei dupa ce fapta e deja facuta...mai degraba ai incerca sa gasesti o solutie..nu esti suparata pe mine ok? Very Happy te poop!!!

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:19 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




vezi?!n-ai inteles o chestie...cea cu asumarea de responsabilitati...mai bine decat sa aibe de-acum inainte responsabilitati,mai bine SE SPALA PE MAINI...gata!scapa de griji,nu?!de-ar fi asa usor...dar va ramane mustrarea constiintei care,zic eu,e destul de greu de suportat...si o va pandi toata viata....in fine,cred k deja ne abatem de la subiect...ceea ce cred eu si sustin e:AVORT=CRIMA...deci n-are nici un drept sa omoare un copil...
in fine,fiecare in felul lui...
nu-s supa pe tine Very Happy Very Happy Very Happy ...ai noroc k te cunosc Pfffiu Pfffiu

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:19 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




onutza a scris:
Si inca ceva..ganditi-va(fetelor)ca ati avea 14-15 ani si dintr-o prostie ramai insarcinata...speriata la maxim de consecinte care sunt prea mari ca sa le suporti ....ce faci?avortezi sau mergi mai departe cum o vrea Dumnezeu?...daca nu treci prin asa ceva as zice eu ca e usor sa vb ce si cum sa faci(nu ca am trecut eu..Doamne feri`!!)...Parerea mea...


daca ai ai avea 14-15 ani si ai fi intreaga la minte, nu te-ai apuca de sex neprotejat!!!!!!!!

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:24 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




raluk a scris:
ceea ce cred eu si sustin e: AVORT=CRIMA...deci n-are nici un drept sa omoare un copil...
in fine,fiecare in felul lui...


Aplauze perfect de acord

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:29 pm Go top: Avortul-crima? Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




asa ar trebui Ade dar vezi tu...totusi se intampla..am vazut si fete de clasa a 8-a care totusi au pastrat copilul si au continuat si scoala desi era cndamnata de multa lume...si cel mia nasol era faptul ca era condamnata cel mai tare de un PREOT!!!rusinee!!!..asa si cum ziceam...bravos celor ce pot sa tina si un copil si sa faca si o scoala in acelasi timp..si sa aiba note bune ca doar e important nu? Very Happy

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

Avortul-crima?
 Pagina de start a forumului Club Z » Discutii
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 3  
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara