Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
50 Cent nu si-a dat seama ca a cantat la Bucuresti
MesajTrimis: Vin, 16 Iun 2006, 8:30 am Go top: 50 Cent nu si-a dat seama ca a cantat la Bucuresti Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Cel mai important hip-hoper al momentului a fost "bulversat de ultimele concerte".

Nici in visele mele cele mai nebunesti n-am crezut ca voi ajunge sa cant atat de departe de casa si ma bucur ca muzica mea e cunoscuta aici”, a declarat ieri rapperul american 50 Cent, la conferinta de presa de dinaintea concertului pe care l-a sustinut la Arenele Romane din Bucuresti."

„Ma bucur sa fiu aici”, a spus cantaretul, iar dupa o pauza de cateva secunde s-a intrebat cu jumatate de gura: „In Romania?”. El a avut si o justificare pentru gafa comisa: desele concerte sustinute in toata lumea, in ultima perioada, l-au cam „bulversat”.

Dupa ce i s-a explicat ca este la Bucuresti, in Romania, si a fost intrebat daca stie ceva despre tara noastra, 50 Cent a „servit” obisnuitul cliseu al artistilor straini care ne viziteaza: „Stiu ca Bucurestiul e destul de aproape de „locuinta” lui Dracula”, a spus el.

„Cat lipseste Eminem, sunt pe primul loc!”

Rapperul, care a fost descoperit si lansat de Eminem, spune ca „mentorul” sau este numarul 1 in materie de hip-hop, dar, cum Eminem se afla intr-o pauza, i-a „furat” locul.

„De obicei eu sunt numarul 2, dar cat lipseste Eminem, sunt pe primul loc”, a glumit 50 Cent. In deschiderea concertului cantaretului american, acompaniat de membrii trupei G-Unit, Olivia, Young Buck si Whoo Kid, a evoluat formatia Parazitii, care, in pofida faptului ca este una dintre cele mai indragite din Romania, a avut in permanenta probleme legate de cenzura, de altfel un subiect general valabil pentru muzica hip-hop.

Afectat si el de aceasta problema, 50 Cent a declarat: „Atunci cand faci un film, in care trebuie sa-i zbori creierii unui tip, totul trebuie sa para cat mai veridic, altfel filmul nu e bun. Cand vine vorba de artisti, cenzureaza tot, incepand de la versuri, pana la imaginile din videoclipuri. Un artist trebuie sa se exprime liber si nu cred in justificarea celor care practica cenzura ca influentam tineretul prin muzica si versurile noastre”.

„Oamenii normali, care imi asculta muzica, n-or sa iasa niciodata pe strada sa se drogheze sau sa impuste alti oameni, iar nebunii o faceau inainte sa auda cantecele mele”, a explicat el.

„Daca ai furat-o, bucura-te de ea”

Intrebat ce parere are despre romanii care descarca ilegal muzica sa de pe internet, 50 Cent s-a aratat foarte indulgent: „Inainte de a capata popularitate, mi-am distribuit muzica pe casete inregistrate. Era mai important ca oamenii sa ma auda decat sa fac bani din asta”, a spus el. „Daca ai furat-o, bucura-te de ea”, a spus el.

Cel mai „tare” hip-hoper in concert la Bucuresti

Rapperul american 50 Cent este cel mai important artist al genului care a concertat pana acum in Romania. Curtis Jackson, pe numele sau adevarat, a sosit la Bucuresti ieri la pranz, insotit de stafful sau de 20 de persoane, printre care membrii G-Unit si de echipa sa, formata din manageri de turneu, din personalul tehnic si cel de securitate. Potrivit organizatorilor, compania Events, rapperul nu a avut pretentiile obisnuite unui star.

Initial, concertul ar fi trebuit sa se desfasoare pe stadionul Dinamo, insa organizatorilor li s-a comunicat ca un eveniment de asemenea proportii ar reprezenta un risc prea mare pentru noua pista de atletism a arenei, o investitie in valoare de 104 miliarde de lei. 50 Cent paraseste Romania azi, iar urmatorul sau concert va fi in Bulgaria.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 16 Iun 2006, 8:36 am Go top: 50 Cent nu si-a dat seama ca a cantat la Bucuresti Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Rapperul american Curtis Jackson, alias 50 Cent, a sustinut un show de zile mari, miercuri seara, la Arenele Romane din Capitala, prestatia sa muzicala ridicandu-i in picioare pe cei aproximativ 4.000 de spectatori.

In timpul concertului, hip-hop-erul a remarcat o tanara roscata in primele randuri si nu s-a sfiit sa-i declare ca ar fi incantat sa o ia cu el la hotel. La fel de dezinhibat, 50 Cent a chestionat publicul daca fumeaza marijuana. Dupa concert, 50 Cent si gasca lui au ajuns la Hotelul Howard Johnson in jurul orei 23.00 unde au cinat si s-au odihnit. La ora 2.00, baietii s-au hotarat sa faca o plimbare prin cluburile bucurestene. Bodyguarzii cantaretului au vegheat ca vedeta sa nu fie fotografiata si dupa un timp l-au urcat pe american intr-o masina. Reporterii „Averea“ au urmarit masina Ford pana in parcarea clubului Office. Dezamagit de vestea ca localul este pustiu, 50 Cent si-a luat talpasita si s-a intors cuminte la hotel.

Soferul masinii ne-a declarat ca: „Am avut de-a face cu una dintre cele mai cuminti vedete pe care le-am escortat in cariera mea. L-am intrebat de cateva ori daca se grabeste si el mi-a raspuns ca da, dar ca trebuie respectate regulile de circulatie“. Astfel, vedeta americana a asteptat circa cinci minute ca un taxi, aflat in fata masinii in care era, sa-si gaseasca un loc de parcare, a asistat la o discutie dintre sofer si bodyguarzii clubului Downtown (fara sa priceapa nimic) si a hotarat intr-un final sa se intoarca la hotel, suparat ca nu avea cu cine sa se distreze.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

50 Cent nu si-a dat seama ca a cantat la Bucuresti
 Pagina de start a forumului Club Z » Interviuri & Stiri & Zvonuri
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara