Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
mini zodiacul profesiilor
MesajTrimis: Vin, 24 Noi 2006, 10:39 pm Go top: mini zodiacul profesiilor Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Berbec – energic acest inceput de zodiac, de anotimp, de viata! In tot ce face, cauta sa-si cheltuie energia si sa inceapa lucruri noi, neexperimentate inca. Poate fi un militar de cariera foarte bun. Poate arhitect cu planuri reusite, dar nu si constructorul care sa le puna in aplicare. Poate fi un ghid excelent, de drumetie, de finante sau… de viata. De asemenea, poate fi antrenor sau arbitru. El este mereu interesat de inceputuri, munca propriu-zisa, continuarea, poate fi lasata in grija altora. Daca se ocupa de profesii liberale, acestea vor fi mereu in legatura cu capul: ca medic poate fi stomatolog, oculist sau chirurg plastician al fetei sau neurochirurg (creier). Important este ca in meseria sa sa apara mereu noi redute de cucerit. Este indicat pentru posturi de conducere, dar, atunci cand este subaltern, este sigur ca va fi unul constiincios. Din pacate, orice-ar face, se plictiseste repede si cauta noi orizonturi, in alta parte, daca postul pe care-l are nu-i ofera mereu noutate. Alte meserii: hair-stilist, machiaj, cosmetica, dar si secretariat. Ii place sa lucreze cu oamenii si acestia il plac pe Berbec.




Taur – nu-i plac schimbarile. Calitatile sale esentiale – rabdarea si stabilitatea – il fac apt pentru profesii legate de natura, cu care este intr-o profunda afinitate. Este favorizat in a-si alege un loc de munca , precum: florar, silvicultor, peisagist, gradinar, horticultor sau apicultor. Ca semn de Pamant, mai poate deveni constructor, dulgher sau tamplar. Cineva trebuie sa puna-n aplicare proiectele si planurile celorlalti! Poate fi cercetator pentru ca e minutios si plin de rabdare spre a-si atinge telurile. Cu toata robustetea sa poate ajunge un muzician deosebit deoarece este – in felul sau – un sentimental. Comertul nu este tocmai punctul sau forte.




Gemeni – complex, dual ca si semnul sau, cel nascut in Gemeni este oportunist: cauta, gaseste si foloseste orice oportunitate. Are un simt innascut pentru literatura si tot ce tine de ea. Poate fi scriitor, manuind condeiul cu arta si inteligenta. La fel, ziarist sau documentarist. Ca meserias se va orienta tot spre meserii legate de cuvantul scris: tipograf sau corector, scriere computerizata, editor de texte. Cand urmeaza studii superioare, va avea succes ca diplomat sau jurist. Uneori il atrage lumea circului, dar mai mult prestidigitatia decat… trapezul. Oricum, isi schimba profesia de mai multe ori, iar la o varsta matura, alege chiar o profesie diametral opusa celei de pana atunci.




Rac – totul se invarte pentru el in jurul sentimentelor si familiei. I-ar place sa locuiasca pe malul marii si fiindca uneori asta nu se poate, isi va alege meserii legate de mare: navigator, pescar. Pentru Rac nu este important sa lucreze intr-un mare concern; el simte nevoia sa munceasca intr-o colectivitate mica, dar unde sa simta dragostea tuturor pentru el. Nu banii sunt importanti pentru el ci dorinta lui de afectiune. Interiorizat si aplecat catre trecut, poate deveni arheolog sau paleontolog sau istoric, daca urmeaza studii superioare. Poate fi pictor (va picta “marine”) sau poet – firea sa il indreptateste la asta. Dar, cum nu le putem avea pe toate, poate lucra in comert (cu lichide), poate fi pompier (iarasi – apa!) sau lucrator intr-o spalatorie. I-ar place sa calatoreasca dar este prin excelenta familist convins si-si reprima dorintele, indreptandu-se spre orice profesie stabila care-i asigura mijloace de trai, lui si… familiei.




Leul – aceasta personalitate dinamica si stralucitoare a zodiacului iubeste onorurile si situatiile protocolare. Isi va alege profesia pe masura dispozitiei astrale: nu tolereaza functiile subalterne; iar pana va deveni el seful, conducatorul, sufera cu demnitate… regeasca. Educat superior, el va deveni un excelent director (de teatru, de intreprindere, de finante, de firma proprie), bancher sau avocat, om politic sau presedinte de societati. De conditie mai modesta, poate fi lucrator comercial (neaparat la bijuterii sau ceasuri de marca), ori sef de echipa in constructii. In posturi minore nu sta prea mult, datorita simtului dreptatii, tolerantei lui princiare si spiritului sau autoritar. Dar si pentru ca inteligenta sa este sclipitoare.




Fecioara – poseda un simt practice foarte dezvoltat si are tendinta de a se sprijini pe autoritatea altora. Este un cerebral care poate deveni un savant autentic, datorita minutiozitatii sale, care in unele meserii l-ar trage inapoi. De aceea, alege sa fie informatician, contabil, revizor sau expert contabil. Dar poate fi tot astfel, un bun ceasornicar, lucrator in laboratoare de analize. Este interesat de dietetica, fitoterapie ori homeopatie. In comertul alimentar este un lucrator excelent. Munca bruta nu este pentru el. Va da bune rezultate oriunde se cer ordine, meticulozitate si precizie. Te poti baza pe el pentru ca ii este indiferent daca e subaltern sau sef. Ca sef lucreaza cot la cot cu subalternii – ba, chiar mai mult!




Balanta – simbolizeaza echilibrul, echitatea, justitia, armonia, dar, intr-o oarecare masura si instabilitatea. Iubind frumosul sub toate aspectele sale, Balanta se orienteaza spre profesiile artistice, mai degraba decat spre cele exacte – stiintifice. Pot fi decoratori, coafori, artisti sau creatori de moda. Este extrem de dotat pentru tranzactii comerciale, dar si aici va alege sa fie impresar artistic sau sportiv. Poate practica avocatura. Cand sunt de conditie mai modesta Balantele isi aleg sa lucreze sub autoritatea altora, nedorind neaparat posturi de conducere, dar si atunci aleg meserii legate de arta: montatori décor in teatru, recuziteri, operatori tv sau fotografi. Sunt fideli angajatorului si nu le place sa-si schimbe locul de munca.




Scorpion – energic, aspru si agresiv, capacitatea sa de munca si de performanta este considerabila. Sunt recunoscuti ca imbatabili in toate profesiile sau meseriile legate de fier si pot fi gasiti in uzine metalurgice, forje, topitorii sau feronerii. Ca medici vor folosi fierul sub forma bisturiului – deci chirurgi. Scorpionul poate fi un bun strateg sau un scrimeur de performanta. Mai poate fi politist, spion sau detectiv. Tot ce este ocult (ascuns) ii starneste curiozitatea. Poate fi un bun cercetator al trecutului istoric sau literar. Stiintele oculte pot avea in Scorpion un adept desavarsit. Din pacate, la locul sau de munca nu este un adaptabil ci un adept al impunerii punctului sau de vedere. Colegii sai nu-i vor fi niciodata prieteni datorita naturii sale ascunse.




Sagetator - la el dragostea pentru calatorii se imbina cu placerea comoditatii. Uneori acestea se anuleaza. Este un spirit luminat si nu ezita sa impartaseasca aceasta lumina si altora: poate fi un excelent pedagog. Nu-i sunt straine nici filozofia, religiile si morala; poate fi un bun orator, predicator sau misionar. Ii place natura si animalele si – uneori – nu prea des, il gasim veterinar sau dresor de animale mici. Poate fi magistrat sau inalt functionar public. Nu agreeaza in mod deosebit munca bruta. Ca sef poseda arta de a da ordine clare precise si concise. Colegii il stimeaza si-l apreciaza.




Capricorn – fire complexa, interiorizata. Inclinatia sa naturala pentru izolare si ordine ne fac sa-l gasim ca arhivist, bibliotecar, muzeograf. Este dotat mai mult pentru a perfectiona si aplica decat pentru a inova. Daca urmeaza studii superioare poate deveni inginer agronom, architect sau cercetator stiintific. Daca e de conditie mai modesta, cel mai adesea va fi constructor, miner sau paznic de noapte. Este un muncitor extrem de constiincios si metodic. In activitati laborioase este un colaborator eficient, discret si punctual. Poate indeplini orice profesie care nu comporta munca in colectiv ci singulara, izolata. Un paznic de far autodidact…




Varsator – fire creatoare, crede ca orice poate fi facut mai practice, poate fi imbunatatit. Aceasta calitate il indruma spre inventie, inovare, perfectionare. Orice profesie, orice meserie care-i pune in valoare aceste calitati – este buna pentru Varsator. Daca e inginer, se va ocupa de ingineria genetica, daca e cercetator – elaboreaza teorii noi. Poate fi scriitor de avangarda – noi curente literare vor ramane in urma sa. Ca meserias va lucra in domeniul aparaturii electronice, ca designer va lucra cu mari case de moda sau va fi designer de interioare originale. Daca e agricultor, isi va mesteri propriile inventii care sa-i imbunatateasca randamentul. Este un coleg perfect – isi ajuta colegii cu discretie si tact. Este devotat muncii pe care o presteaza.




Pesti – sensibil, emotiv si timid, individul nascut in Pesti are o memorie excelenta si o mare putere de asimilare, dar acestea nu sunt bine puse in valoare datorita lipsei lui de energie si simt practic. Domeniul in care poate excela este arta: poet, prozator, pictor sau muzician. Poate fi si un bun matematician sau fizician. Ca medic va fi un bun diagnostician datorita calitailor bazate pe intuitie. Nici viata de prelat nu-i este straina datorita gustului pentru mistica. Fara studii superioare, il vom intalni in marile structuri administrative: secretariat, statistica. Meseriile vor fi desenator tehnic, proiectant, barman. Nu agreeaza efortul fizic, dar este un lucrator devotat si generos.

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Re: mini zodiacul profesiilor
MesajTrimis: Mie, 29 Noi 2006, 3:50 am Go top: mini zodiacul profesiilor Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




raluk a scris:
Este indicat pentru posturi de conducere, dar, atunci cand este subaltern, este sigur ca va fi unul constiincios. Din pacate, orice-ar face, se plictiseste repede si cauta noi orizonturi, in alta parte, daca postul pe care-l are nu-i ofera mereu noutate. Ii place sa lucreze cu oamenii si acestia il plac pe Berbec.

:>:> Very Happy

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 29 Noi 2006, 8:02 pm Go top: mini zodiacul profesiilor Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Varsator :>
Pot spune ca la toate meseriile m-a nimerit...mai ales la cea cu aparatura electronica(hmmm,imi aduc aminte si acum cand am luat curentul pe toata scara Laughing ...ce sa-i fac,imi plac chestiile astea Very Happy ...pacat ca nu-s baiat Sad ...si noroc mare a cazut pe capul vecinilor care au scapat de mine Laughing )...aaa,sa nu uit,un alt vis de al meu era sa devin designer vestimentar dar...ata ete,viata merge inainte Wink ,si nu regret nimic din ce am ales sa fac Very Happy

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Re: mini zodiacul profesiilor
MesajTrimis: Mie, 29 Noi 2006, 11:18 pm Go top: mini zodiacul profesiilor Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




raluk a scris:
cel mai adesea va fi constructor, miner sau paznic de noapte.Un paznic de far autodidact…


Mda, visu meu e sa devin paznic. O da!! Daca stau mai bine sa ma gandesc cred ca totusi optez pentru miner Laughing

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 08 Dec 2006, 11:09 pm Go top: mini zodiacul profesiilor Răspunde cu citat (quote)
Naty`
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 16/Mai/2006
Mesaje: 779
Locație: Timisoara




avand in vdr k in momentele astea ma bate un gand sa urmez facultatea de jurnalism....as zice k mi s potriveste:) super tare Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

mini zodiacul profesiilor
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara