Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Barbatul versus Femeia
MesajTrimis: Joi, 18 Mai 2006, 9:41 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VANATOAREA, Femeia a descoperit VANATOAREA si a inventat BLANURILE Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA, Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MAKEUP-ul Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA, Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BARFA Barbatul a descoperit JOCURILE si a inventat CARTILE DE JOC, Femeia a descoperit CARTILE DE JOC si a inventat GHICITUL SI HOROSCOPUL Barbatul a descoperit AGRICULTURA si a inventat MANCAREA, Femeia a descoperit MANCAREA si a inventat DIETA Barbatul a descoperit COMERTUL si a inventat BANII, Femeia a descoperit BANII........ SI DE ATUNCI S-A DUS NAIBII TOTUL...

Daca o pocnesti, se cheama maltratare;daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist; daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina; daca te roaga ea, iti face o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti perveres; daca nu, esti homo. Daca ii oferi flori, urmaresti ceva; daca nu, esti molau (te gandesti prea mult). Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine; daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita; daca te doare pe tine, nu o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat; daca nu, ai pe altcineva. Barbatii mor mai repede decat femeile. De ce oare?!?
Vezi profilul utilizatorului

Re: Barbatul versus Femeia
MesajTrimis: Joi, 18 Mai 2006, 9:47 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Ade a scris:

. Barbatii mor mai repede decat femeile. De ce oare?!?


Cel destept cedeaza primul Cool Laughing

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

bv
MesajTrimis: Joi, 18 Mai 2006, 10:02 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Bine Maleficus, imi place cum ai judecat...

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

Re: Barbatul versus Femeia
MesajTrimis: Dum, 21 Mai 2006, 5:40 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




Maleficus a scris:
Ade a scris:

. Barbatii mor mai repede decat femeile. De ce oare?!?


Cel destept cedeaza primul Cool Laughing

las ca va mancam zilele cat sunteti cu noi... si dupaia plangem dupa voi Laughing

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii?
MesajTrimis: Dum, 21 Mai 2006, 7:25 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii?

Din cauza ca ele aleg, iar ei se bat pentru a fi alesi, spun biologii

"Femeile traiesc mai mult in aprope fiecare tara, iar diferentele de durata a vietii dintre sexe au fost recunoscute cel putin de la mijlocul secolului 18. Nu este o tendinta recenta; isi are originea in istoria evolutiei noastre", considera Daniel J. Kruger, un cercetator de la Scoala de Sanatate Publica de la Universitatea Michigan si de la Institutul de Cercetare Sociala. In plus, aceasta diferenta de mortalitate nu este nici macar unica la specia noastra - masculii de cimpanzeu sau ai altor specii sunt in aceeasi situatie, a adaugat Kruger.

Kruger si co-autorul Randolph Nesse, un profesor de psihologie si psihiatrie si director al Programului de Adaptare Umana si Evolutie, sustin ca diferenta este o consecinta a felului in care functioneaza selectia sexuala. Masculii sunt in competitie pentru femele, iar aceasta inseamna ca ei se implica intr-o serie de comportamente mai riscante. Aceste comportamente mai riscante

isi spun cuvantul asupra corpului lor si conduc la o durate medie de viata mai mica. "De la coada paunului si pana la masinile pe care si le afiseaza barbatii, masculii sunt intr-o competitie agresiva pentru atentia femelelor, iar asta ii costa ceva", scrie Karl Leif Bates de la Universitatea Michigan.

"Tot acest pattern comportamental este rezultatul selectiei sexuale si a rolului pe care il joaca masculii si femelele in reproducere", a explicat Kruger. "Femelele in general investesc mai mult in urmasii lor decat masculii si sunt limitate la o cantitate mai mica de urmasi posibili, motiv pentru care masculii sunt intr-o competitie pentru a atrage si a retine partenerele."

Interesant este ca stilul de viata modern mareste diferenta dintre speranta de viata a barbatilor si femeilor. Kruger spune ca fiziologia barbatului a fost creata de "eoni de competitie sexuala", iar acum acest lucru se intoarce impotriva lor: sistemul imunitar masculin este putin mai ineficient, iar corpurile lor sunt in mai mica masura capabile de a procesa grasimile pe care le mananca.

In plus, cauzele comportamentale – fumatul, mancatul excesiv, condusul riscant, violenta – ii deosebesc pe barbati de majoritatea femeilor. "Din cauza ca ratele mortalitatii in general scad, cauzele comportamentale au o pondere din ce in ce mai mare," a spus Kruger.

Cercetatorii au constatat si ca barbatii cu un nivel socio-economic mai scazut au tendinta de a avea un nivel al mortalitatii mai ridicat decat ceilalti. Pe langa factorii de sanatate asociati nivelului socio-economic mai scazut, acest lucru se datoreaza si faptului ca barbatii cu un statut mai scazut sau care nu au o partenera se angajaza in comportamente mai riscante in incercarea de a avansa.

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

Un nou studiu despre importanta dimensiunilor creierului
MesajTrimis: Dum, 21 Mai 2006, 7:37 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




Un nou studiu despre importanta dimensiunilor creierului

Cu cat mai mare cu atat mai bine – cel putin in cazul creierului. Asta este ceea ce au aratat numeroase studii despre corelatia dintre inteligenta si dimensiunile creierului. Cel mai detaliat asemenea studiu de pana acum a fost publicat in numarul din decembrie al revistei Brain, un studiu care s-a aplecat si asupra intrebarii referitoare la diferentele dintre barbati si femei.

Echipa condusa de neurologul Sandra Witelson de la scoala de medicina Michael G. DeGroote a obtinut cele mai clare dovezi despre cum se schimba creierul in timp si despre cum dimensiunea sa influenteaza inteligenta.
Exista mai multe tipuri de inteligenta, precum inteligenta lingvistica (abilitatea de a folosi limbajul), inteligenta sociala (abilitatea de a percepe si a deosebi starile de spirit, intentiile, temperamentele si emotiile altor oameni), inteligenta cinetica (abilitatea de a-ti coordona miscarile, de a-ti tine echilibrul, dexteritatea si flexibilitatea), inteligenta spatiala (abilitatea de a roti obiectele in minte si de a intelege componentele vizuale si spatiale din cadrul fotografiilor si picturilor) etc.

Echipa s-a ocupat in special de corelatia dintre inteligenta lingvistica si cea spatiala cu marimea creierului.
Un aspect intrucatva sinistru al studiului a fost ca, pentru a determina dimensiunea creierului cu precizie, era nevoie de creierele oamenilor. Incepand din 1977, ei au inceput sa faca teste de inteligenta unor voluntari normali din punct de vedere neurologic, insa bolnavi terminali (in special de cancer) care acceptasera sa-si doneze creierele dupa moarte. Pana acum, Witelson a adunat date asupra a 100 de persoane.
“Admiratia mea pentru acesti oameni este foarte profunda,” a spus doctorul Witelson. “Este o problema dificila si delicata pentru pacienti si pentru membrii familiilor lor sa-si lase o parte din corpul lor cercetarilor medicale. Motivele lor au fost diverse, insa nu au tratat problema cu indiferenta – ei au dorit sa contribuie intr-un fel sau altul la progresul medicinei si sa fie folositori generatiilor urmatoare. Multi dintre ei au spus 'Poate ca acest lucru va folosi nepotilor mei.'”

Witelson a descoperit ca inteligenta lingvistica a femeilor in general si a barbatilor dreptaci este puternic corelata cu marimea creierului. In cazul stangacilor insa, la care functia lingvistica este bilateralizata – adica abilitatea lor de a vorbi, scrie si citi este mediata de ambele parti ale creierului – inteligenta lingvistica depinde mai putin de dimensiunile creierului.

Pentru a determina de ce apar asemenea diferente intre femei si barbati, ea a studiat mai in detaliu lobul temporal al cortexului cerebral, acea portiune a creierului specializata in perceptia limbajului. Ceea ce a descoperit a fost ca femeile au cu aproximativ 11 procente mai multe celule nervoase in aceasta parte a creierului decat barbatii. Acest lucru explica de ce, cu toate ca creierul barbatilor este cu aproximativ 10 procente mai mare decat cel al femeilor, nu se observa nici o diferenta semnificativa intre IQ-ul barbatilor si cel al femeilor. De asemenea, acest lucru ar putea oferi si explicatia unor diferente intre barbati si femei din punctul de vedere al talentelor cognitive si emotionale.

In cazul inteligentei spatiale, echipa a descoperit ca ea este corelata cu dimensiunile creierului femeilor, cu toate ca nu la fel de puternic precum este inteligenta lingvistica. Insa, in cazul barbatilor, nu s-a observat nici o legatura intre inteligenta spatiala si marimea creierului. Acest lucru sugereaza ca femeile isi folosesc inteligenta lingvistica in problemele de orientare spatiala, in timp ce la barbati aceste doua tipuri de inteligenta sunt distincte.

In fine, poate cea mai importanta descoperire este aceea ca dimensiunea creierului barbatilor scade pe masura ce acestia imbatranesc, pe cand, in cazul femeilor, varsta nu le afecteaza practic deloc dimensiunea creierului. Nu sunt inca cunoscuti factorii protectori catre actioneaza in cazul femeilor – ei ar putea fi de ordin genetic, hormonal sau de mediu.
“Ramane de vazut care este proportia dintre contributia naturii, respectiv a educatiei la aceasta relatie dintre dimensiunile cerebrale si inteligenta”, a mai spus doctorul Witelson.

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 21 Mai 2006, 10:28 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




http://www.woow.ro/?file=A_fi_femeie
http://www.woow.ro/?file=Cele_mai_tari_pozitii_in_pat
http://www.woow.ro/?file=Definitii_ale_casatoriei
http://www.woow.ro/?file=Ce_inseamna_casnicia

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 22 Mai 2006, 12:24 am Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Barbatul:
---------

Si asa se-nfaptui...

Dumnezeu a creat magarul si-i spuse: Tu esti magarul.
Vei lucra fara odihna de dimineata pana seara si vei cara greutati pe spatele tau. Te vei hrani cu ierburi si vei ramane prost. Vei trai 50 de ani.

Magarul raspunse: Sa traiesc asa 50 de ani, e prea mult pentru mine, te rog nu-mi da mai mult de 30 de ani.

Si se facu.

Apoi, Dumnezeu a creat cainele si-i spuse: Tu esti cainele. Vei avea grija de avutia omului, fiindu-i cel mai supus prieten. Te vei hrani cu resturile ramase de la el si vei trai 25 de ani.

Iar cainele raspunse: Dumnezeule, sa traiesc asa 25 de ani, e prea mult
pentru mine, te rog nu-mi da mai mult de 10 de ani.

Si se facu.

Fauri Dumnezeu dupa toate acestea maimuta. Si i-a spus acesteia: Tu esti maimuta. Vei sari din copac in copac si te vei comporta ca un idiot. Vei fi amuzanta si vei trai 20 de ani.

Maimuta raspunse: Dumnezeule, sa traiesc ca clovnul tuturor timp de 20 de ani, e prea mult pentru mine, te rog nu-mi da mai mult de 10 de ani.

Si se facu.

In fine, Dumnezeu a creat barbatul si i-a spus: Tu esti barbatul,singura fiinta inteligenta de pe Pamant. Vei supune toate celelalte fiinte prin inteligenta ta. Vei domina Pamantul si vei trai 20 de ani.

Barbatul raspunse: Dumnezeule, a trai asa doar 20 de ani nu-i suficient. Te rog da-mi si cei 20 de ani refuzati de magar, restul de 15 ani de la caine si cei 10 ani returnati de catre maimuta.

Dumnezeu l-a ascultat. De aceea se intampla ca barbatul sa traiasca primii 20 de ani ca barbat, apoi se casatoreste si se speteste carand greutati ca un magar timp de 20 de ani. Apoi va avea copii si va trai 15 ani ca un caine, pazind casa si mancand resturi lasate de ceilalti.
Imbatranind apoi, va petrece ultimii 10 ani ca o maimuta, comportandu-se ca un idiot si amuzandu-si nepotii.

Si asa se-nfaptui...

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 11:43 am Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




ANALIZA CHIMICA

ELEMENT: Femeia
SIMBOL: Fe
DESCOPERITOR: Adam
MASA ATOMICA: Acceptata ca 55kg, dar variaza intre 45kg si 225kg

PROPRIETATI FIZICE:
1) Suprafata acoperita in mod normal cu o pelicula de vopsea si pudra
2) Fierbe din senin, ingheta aparent fara motiv
3) Se topeste daca primeste tratament special
4) Devine amara daca este folosita incorect

PROPIETATI CHIMICE:
1) Afinitate pt aur, argint, platina si toate pietrele pretioase
2) Absoarbe cantitati mari de substante pretioase
3) Explodeaza in mod spontan fara motiv sau avertizare
4) Cel mai puternic agent de reducere a banilor cunoscut pana acum ...

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 1:35 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




YuLee a scris:

MASA ATOMICA: Acceptata ca 55kg, dar variaza intre 45kg si 225kg
...


Surprised Crying or Very sad esti sysy?225?nene...nu cu balena ucigasa

YuLee a scris:

Cel mai puternic agent de reducere a banilor cunoscut pana acum ...


sti e ca faza aia:Unde e femeia mai fierbinte?......In palma ...cum i pui banii acolo cum se topesc...pt ele a face cumparaturi=sport Mr. Green

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 8:18 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




hahaha!!! oare chiar asa sa fie?? voi cand aveti bani sariti cu ei in placi de baza si procesoare (lista poate continua)-- in schimb noi ne cumparam anumite chestii care sa ne faca sa ne simtim bine, si sa va faca si pe voi in acelasi timp sa va simtiti bine ca aveti langa voi o fata frumoasa! echivalentul bijuteriilor sunt componentele de calc!! sa nu ziceti ca nu e asa, ca nu aveti dreptate!! Cool Cool

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 1:23 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




sunt intru totul de acord cu tine,rosto...noi,femeile,avem nevoie de unele lucruri de care nu ne putem lipsi(...si logik gandind,si voi la randul vostru...)
...s-apoi nu trebuie sa etichetati o femeie dupa lucrurile astea... no no no
rushinik...
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 1:33 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Willi
Forum's Admin
Forum's Admin
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 89
Locație: Timisoara




Rostopasca a scris:
hahaha!!! oare chiar asa sa fie?? voi cand aveti bani sariti cu ei in placi de baza si procesoare (lista poate continua)-- in schimb noi ne cumparam anumite chestii care sa ne faca sa ne simtim bine, si sa va faca si pe voi in acelasi timp sa va simtiti bine ca aveti langa voi o fata frumoasa! echivalentul bijuteriilor sunt componentele de calc!! sa nu ziceti ca nu e asa, ca nu aveti dreptate!! Cool Cool


Investim o suma in calculator, corect! Dar investitia o sa ne aduca si mai multi bani. O sa putem reinvesti o parte in calc si cumpara bijuterii Wink Astfel o sa avem doua diamante una cu monitor, procesor, etc si cealalta cu frumusetea ei. Deci castig dublu Razz

_________________
Sunt piroman, imi aprind calculatorul!
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 1:48 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Willi a scris:
... Astfel o sa avem doua diamante una cu monitor, procesor, etc si cealalta cu frumusetea ei. Deci castig dublu Razz


Willi, cred ca o sa cuceresti toate fetele de pe forum cu romantismul tau. Wink Bafta!!! Felicitari !

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 2:30 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




loooooool.. willi.. nu cred asta cat ii haul.. voi vreti ceva si mai bun, si mai bun, vreti sa aveti tot ce iese nou pe piata, si uneori faceti sacrificii mari pentru asta.. asa ca nu cred ca daca aveti de ales intre un radiator pentru memorie (asta mi a venit in cap acum) si o bijuterie pentru fata alegeti bijuteria... Razz Razz

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

50 motive pentru care e minunat sa fi barbat
MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 7:57 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




50 de motive pentru care e minunat sa fii barbat


1. Iti pastrezi buna dispozitie toata luna.
2. Mecanicii nu te fac prost.
3. Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi.
4. Nu esti furat la coafor.
5. Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza.
6. La interviu pentru un job corpul tau nu conteaza.
7. Daca esti criticat la munca, nu gindesti ca toti te urasc in secret.
8. Nici unul dintre colegii tai n-are capacitatea de a te face sa plingi.
9. Lenjeria intima te costa 50.000 in loc de 500.000.
10. Trei perechi de pantofi sunt destui.
11. Aranjamentele pentru nunta se rezolva singure.
12. Haine de nunta: 30.000.000 lei in loc de 300.000.000
13. Iti pastrezi numele de familie toata viata.
14. In luna de miere sau in vacanta ai nevoie de o singura geanta.
15. Faci baie si esti gata in 10 minute.
16. Poti umbla in tricou alb prin locuri unde te poti uda.
17. Tot ce ai pe fata ramane cu aceasi culoare
18. Nu trebuie sa te razi mai jos de beregata.
19. Poti lasa patul de la hotel desfacut fara mustrari de constiinta.
20. Parul carunt si ridurile iti stau bine.
21. Poti participa la un concurs de ragait fara sa-ti fie rusine.
22. Poti spune orice fara sa-ti pese ce gindeste lumea.
23. Poti fii Arbitru, Popa, Presedinte.
24. Te poti plimba seara cu masina.
25. Poti uita o aniversare sau sa faci alte greseli, florile vor aranja totul.
26. Poti sa te asezi cu picioarele desfacute, si ce daca!
27. Mergi la toaleta singur, nu in pereche sau in grup
28. Cozile la WC sunt cu 80% mai rare
29. Nu trebuie sa opresti la urmatorul PECO fiindca "WC-ul e prea murdar"
30. Poti sa-l admiri pe Bruce Willis, fara sa mori de foame ca sa arati ca el.
31. Luis Miguel, Ricky Martin, Tom Cruise, Brad Pitt si ceilalti nu fac parte din universul tau; nu sunt decit o mana de poponari.
32. Nu trebuie sa faci curat in apartament de fiecare data cind vine cineva.
32. Cunosti cel putin 20 de variante de a deschide o bere.
33. Poti rationaliza orice fraza cu un simplu "da-o in p**a mea!"
34. Nu trebuie sa monitorizezi viata sexuala a prietenilor tai.
35. Poti trece in vizita la un prieten fara sa-i duci un cadou.
36. Convorbirile telefonice cu prietenii tai dureaza mai putin de 60 de secunde.
37. Daca nu suni un prieten cind ai zis ca o faci, acesta nu va comenta cu alti ca te-ai schimbat.
38. Poti sa te uiti la TV ore intregi cu un prieten, in liniste, fara sa gandesti : "oare-i suparat pe mine?"
39. Daca cineva uita sa te invite la un eveniment, continua sa-ti fie prieten.
40. Daca cineva merge la un chef cu un pulover la fel ca al tau, nu te superi.
41. Daca ai 34 si esti necasatorit, prietenilor tai nu le pasa;din contra, te felicita.
42. Prietenilor tai nu le pasa daca ai slabit sau te-ai ingrasat.
43. Nu-ti pasa daca unii vorbesc in spatele tau.
44. Nu trebuie sa te multumesti mancand numai resturile lasate de copiii tai.
45. Poti sa te scarpini intre picioare la orice ora din zi.
46. Daca-i cald poti sa-ti deschizi camasa fara probleme.
47. Cu 400 de milioane de spermatozoizi la fiecare "partida", ai putea dubla populatia pamintului ... cel putin teoretic.
48. Poti fi tata zilnic daca vrei, fara sa trebuiasca sa astepti 9 luni.
49. Nu te supara ca cel mai bun prieten de al tau are si alti prieteni
50. DAR....in comparatie cu o femeie....esti sexualmente SLAB!

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 8:18 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




OK TRUE Very Happy

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

Ziua ideala a unei femei
MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 10:18 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Ziua ideala a unei femei
08:15 - Trezire prin saruturi si gîdilarea cu ajutorul unei petale de trandafir din import.
08:30 - Masurare pe cîntar - 2 kg mai putin decît ieri.
08:45 - Micul dejun în pat (croissant, suc de portocale proaspete). Deschiderea cadoului (inel cu diamant de 5 karate ales de partenerul atent).
08:50 - Stiri la "Shopping channel" (mari reduceri la "Gucci").
09:15 - Baie fierbinte în uleiuri mirositoare.
10:15 - Relaxare usoara prin fitness cu ajutorul unui antrenor personal amuzant si bine cladit.
10:30 - Îngrijirea tenului, manichiura, spalarea parului, coafatul.
12:00 - Prînzul cu cea mai buna prietena într-un restaurant.
12:45 - Întîlnirea fostei prietene a partenerului si constatarea ca s-a îngrasat 7 kg.
13:00 - Shopping cu cea mai buna prietena (carte de credit nelimitata).
15:00 - Somnul de dupa masa.
16:00 - Primirea a 35 de trandafiri de la un admirator secret.
16:15 - Masajul cu ajutorul unui maseur privat, puternic, dar tandru, care exclama ca niciodata pîna acum nu a masat un corp atît de delicat.
17:30 - Alegerea si încercarea îmbracamintii scumpe si unicat. O mica parada de moda în fata unei oglinzi.
19:30 - Cina la lumînari. Dans si complimente.
22:00 - Dus fierbinte (singura).
22:50 - Purtata în brate pîna la pat. Cearsafurile proaspat spalate si parfumate.
23:00 - Giugiulire.
23:15 - Adormirea în bratele partenerului.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

Ziua ideala a unui barbat
MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 10:19 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Ziua ideala a unui barbat
06:00 Trezirea.
06:15 Sex oral.
06:30 O lunga distractie satisfacatoare în WC cu ziarul sportiv.
07:00 Micul dejun: snitel parizian si oua, cafea si toast, pregatite si servite de slugi goale si blonde.
07:30 Soseste limuzina.
07:45 Cîteva pahare de whisky în drum spre aeroport.
09:15 Zborul în avionul particular.
09:30 Limuzina cu sofer pîna la clubul de golf (sex oral pe timpul calatoriei).
09:45 Golf.
11:45 Prînz: fast food, 3 beri, sticla Dom Perignon.
12:15 Fumatul trabucului.
12:30 Golf.
14:15 Limuzina înapoi pîna la aeroport (cîteva pahare de whisky).
14:15 Zborul spre Monte Carlo.
15:30 Plecarea la pescuit. Toate fetele de companie sînt goale.
17:00 Zborul acasa.
18:45 Relaxare la WC, dus, barbierit.
19:00 Stiri: Michael Jackson asasinat, marihuana si filmele porno sînt legalizate.
19:30 Cina: caviar pentru aperitiv, Dom Perignon (1953), un biftec mare, înghetata servita pe sîni goi.
21:00 Coniac si trabuc în fata unui televizor mare.
21:30 Sex cu 3 femei (toate trei cu înclinatii lesbiene).
23:00 Masaj si scaldat în jacuzzi cu pizza si bere.
23:30 Sex oral pentru Noapte buna.
23:45 Întins singur într-un pat imens.
23:50 Tragerea a 4 pîrturi, care au schimbat 4 tonalitati si l-au alungat pe cîine afara din camera.
00:00 Adormirea.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 10:33 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




eu nu sunt de acord cu multe dintre afirmatiile tale, ade Surprised ... nu ma apuc sa le enumar pt ca mi a fost lene sa le citesc pe toate.. si daca as incepe cu una.. ar trebui sa continui si bla bla... Mr. Green

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 10:39 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Rostopasca a scris:
eu nu sunt de acord cu multe dintre afirmatiile tale, ade Surprised ... nu ma apuc sa le enumar pt ca mi a fost lene sa le citesc pe toate.. si daca as incepe cu una.. ar trebui sa continui si bla bla... Mr. Green


nici eu nu sunt de acord cu toate, dar mi s-au parut amuzante Very Happy

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 10:50 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




Razz Razz Razz

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 11:08 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Ce fain. In viziunea lui Ade femei sunt niste devoratoare de carti de credit care nu se mai satura de lux si barbatii niste obsedati dupa sexul oral si bauturi, care se aseamana si se comporta cu un cioban cu bani (fara referire aici la Gigi) Ganditor

Un americam cu simntul umorului ar spune probabil:
"Good point of view." si apoi ar mai lua o gura de bere.


Dar din "pacate" sistemul meu de valori e mult diferit fata de ce scrie mai sus.

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 11:10 pm Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




luxian, asta cred ca este unul dintre cele mai lungi posturi cu adevarat ale tale... la mai mare!!! Razz asa, pe scurt, cum se caracterizeaza sistemul tau de valori??? Evil

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 05 Iun 2006, 10:52 am Go top: Barbatul versus Femeia Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Luxian a scris:
Ce fain. In viziunea lui Ade femei sunt niste devoratoare de carti de credit care nu se mai satura de lux


viziunea mea nu-i chiar asa Evil

Rostopasca a scris:
luxian, asa, pe scurt, cum se caracterizeaza sistemul tau de valori???


abia astept raspunsul Evil

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

Barbatul versus Femeia
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 2  
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara