Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Arta cunnilingus
MesajTrimis: Mar, 23 Mai 2006, 11:40 am Go top: Arta cunnilingus Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Arta cunnilingus


• Ce este cunnilingus?

Cunnilingus se refera la stimularea organelor genitale feminine cu ajutorul gurii partenerului. In asta se include lins, supt partea exterioara si interioara a zonei vaginului, si in mare stimularea directa a clitorisului. Unele femei gasesc cunnilingus ca cea mai satisfacatoare parte a sexului. Intr-adevar, un numar mare de femei spun ca sexul oral este singurul mod in care obtin un orgasm. Gura poate crea o gama larga de senzatii unice care nu pot fi comparate cu nimic altceva.


• Pozitii pentru un bun cunnilingus

Inainte de a incepe cu tehnicile sexulului oral, poate ar trebui sa vorbim de gama de pozitii pentru cunnilingus. Fiecare pozitie va aduce o senzatie unica, asa ca este cel mai bine pentru tine si partener sa experimentati si sa determinati care pozitie o preferati mai mult. Majoritatea cuplurilor incep cu femeia stand pe un scaun sau in pat. In acest fel se ofera maxim de acces la organele genitale feminine, si femeia poate sta relaxata putand sa se foloseasca si ea de mainile ei pentru a se stimula. Partenerul care ofera sex oral poate sta intins sau in fata femeii, folosindu-se si de maini pentru a o stimula pe femeie.
O alta pozitie este ca femeia sa stea in cele patru membre peste fata partenerului in timp ce el sta sub ea intins. Unii prefera aceasta pozitie deoarece permite femeii sa-si miste pelvisul pentru a accentua stimularea. Aceasta pozitie permite deasemenea unui cuplu stimularea reciproca (pozitia numita "69") cand este practicata cu partenerii fiecare la un capat. Daca esti mai meticulos in sexul oral, s-ar putea sa nu-ti placa aceasta pozitie deoarece este dificil sa-ti pui limba unde trebuie. Cuplurile care vor sa practice (joace) rolul de dominant ar trebui sa incerce ca unul sa stea si celalalt sa ofere sex oral in genunchi.



• Cunnilingus (cunilictia)

Unele femei isi doresc cu precadere o stimulare clitoriala indirecta, excitandu-se chiar si numai atunci cand sunt atinse doar pe laturile clitorisului, sau deasupra sa. Altele au preferinte, in zona clitoridiana manifstandu-se o adevarata foame pentru stimularea directa.
In special partea superioara a clitorisului, pielita fina care il acopera imediat sub extremitatea superioara a buzelor mici, este foarte sensibila. Stimularea directa a acestei portiuni poate fi de nesuportat pentru unele, in timp ce altele au nevoie tocmai de o astfel de atingere pentru a putea trai un orgasm satisfacator. Aproape ca nu exista femeie care sa nu aprecieze atentiile acordate de partener acestei zone, mai cu seama dupa ce prin alte mangaieri au ajuns la un grad relativ mare de excitare. Atingerile dedicate organelor genitale, la inceput discrete, timide parca, crescand apoi in intensitate si definindu-si din ce in ce mai precis intentiile, coborand de pe pubis injurul vulvei pentru a o deschide si a se opri pe langa sau pe clitoris cu greu pot fi respinse de femeia care-si cauta momentul trairii orgasmice.
Felul si durata acestor atingeri trebuie insa sa corespunda dorintelor sale. Daca partenerul "lucreaza" prea mult in acelasi fel si in acelasi loc, apare primejdia ca femeia sa isi piarda nivelul de excitabilitate la care de abia ajunsese sau, invers, ca declansarea unui cutremur orgasmic sa ii diminueze interesul pentru continuarea actului.

Clar, este placut sa ii simti caldura buzelor, ritmul rapid sau lent al jocului limbii pe clitoris sau in intimitatea vulvei, dar daca nu stie cum, cand si cata vreme sa o faca nu trebuie sa il blamezi sau sa astepti sa aiba un moment de revelatie divina. Daca stii ce vrei si ce iti place trebuie sa te pricepi sa o si arati si sa il indrumi la fel de hotarat si lipsit de echivoc ca si atunci cand vrei sa-l faci sa inceteze unele mangaieri sau sa renunte la ele. Ai un arsenal intreg de oftaturi, gemete si gesturi daca mai ai unele inhibitii in ceea ce priveste folosirea unor cuvinte sau expresii. Poti sa gemi, zambind, atunci cand iti place ce iti face, poti sa ridici soldurile, sa ii indici prin jocul degetelor ce ar trebui sa iti faca, sa iti ridici pubisul intampinandu-i miscarile cele mai excitante, si desigur nimeni nu te opreste sa ii strangi capul intre copase soptindu-i vorbe de apreciere sau indemn, la fel cum ii poti semnala ca este momentul de a-si mentine ritmul si intensitatea stimularii pentru ca se apropie cutremurul orgasmic, ori ca trebuie sa te acompanieze in executarea tehnicilor autostimularii fara de care nu poti ajunge pe culmi.
Un alt lucru pe care este bine sa nu il uiti este acela ca barbatii sunt cu precadere expusi stimularii erotice pe cale vizuala. O vulva care se deschide oferindu-le privirii patrunderea in caldele ei secrete le poate ridica dintr-o data "interesul" la verticala. Trebuie sa fii constienta de frumusetea partilor tale intime si de atractia pe care o reprezinta pentru partenerul dorit, sa fi pregatita, atat sufleteste cat si la modul cel mai practic, pentru a accepta sa fi mangaiata, atinsa, sarutata pana in profunzimea acelor locuri. Cand esti singura, in timp ce te joci cu tine, incearca sa vezi care sunt pozitiile in care te simti cel mai bine.

Va trebui sa ajunga intre picioarele tale desfacute pentru a-si duce buzele si limba cat mai aproape de vulva ta primitoare. Pentru asta vei putea sta culcata, eventual cu o perna sub fese, sau te vei aseza pe marginea patului sau un fotoliu, masa sau pe scaun, lasandu-l sa ingenuncheze in fata ta. Si mai bine este cand el va sta culcat iar tu iti vei cobora vulva spre gura lui asezandu-te in genunchi sau pe vine, cu fata spre el sau privind spre mandria barbatiei sale ramasa complet la bunul tau plac: o poti admira, o poti atinge sau mangaia. Din aceasta pozitie, prin miscarea, ridicarea sau coborarea bazinului, vei putea controla nestingherita ritmul, presiunea si intensitatea atingerii buzelor sau limbii partenerului. Sa nu te feresti a adopta aceasta postura: barbatilor le place sa se cufunde cu totul in tainele acelor locuri. Partenerul te va putea musca usor de partea carnoasa a Muntelui lui Venus, va putea rasufla cald peste pubis si pe langa vulva si o va inconjura cu sarutari inainte de a-ti desface tandru labiile cu varful limbii. Iti va putea introduce limba cu totul in vagin, desenandu-i conturul pana cand va putea ajunge din nou sus, la clitoris. Pe aceasta il poate linge, bate cu limba intr-un ritm mai lent sau mai alert, sau il poate prinde intre buze, sugandu-l.
In timp ce te saruta intre picioare cate nu iti poate face cu mainile care ii sunt libere: iti poate framanta fesele, iti poate mangaia coapsele, sfarcurile sanilor, gleznele sau incheietura genunchilor, iti poate masa cu un deget sau doua interiorul vaginului, labiile, perineul sau anusul sau poate da intrebuintari foarte interesante unui vibrator. Toate aceste lucruri le poate face din proprie initiativa sau la indemnul tau. Atata timp cat va este bine nu are importanta cine pe cine reguleaza! Daca simti nevoia sa te mangai singura pe sani, pe coapse, indiferent pe unde, chiar si pe langa locurile pe unde ii umbla lui buzele si limba, fa-o fara teama ca nu te-ar putea crede perversa: cand o femeie incepe sa se mangaie in prezenta barbatului dorit este semn de patima si daruire.


• Felatia

Pentru majoritatea covarsitoare a femeilor, sexul oral este culmea intimitatii, un act de incredere si daruire pe care nu sunt dispuse sa il faca oricand si mai cu seama orisicine. Este ceva mai mult decat un simplu joc, este un fel deosebit de gingas si direct de a-ti manifesta dorinta pentru trupul celuilalt. A-ti privi partenerul in timp ce se apleaca asupra partilor tale intime este un sentiment de putere si daruire, esti stapana dar si sluga sa iubitoare. Cand femeia mangaie partenerul cu buzele si cu limba inseamna a-l supune poftei sale dar si a-i oferi senzatiile unei cuprinderi mai depline decat ar putea-o realiza muschii vaginului. Luandu-i astfel in stapanire barbatia, femeia il poate excita si calma, il poate provoca si il poate tine pe malul fluviului placerii tinandu-l incordat in asteptarea momentului suprem. Ca femeie, vei constata cat de puternic te vei excita simtindu-l cum creste, cum vibreaza, cum pulseaza intre buzele tale. La fel cum il stii pe el atras de aromele vulvei tale, te vei trezi apreciindu-i miresmele barbatesti.
Barbatilor le place. Dar gusturile, si in acest caz difera. Fiecare poate reactiona altfel atunci cand penisul le este apasat cu limba, lins, supt, sarutat sau luat intre buze si scuturat. De un singur lucru se feresc: de muscaturi. Dar poat fi rontait cu tandrete. Va trebui ca femeia sa afle singura daca partenerului ii plac actiunile intense sau delicate, pe furate sau pe indelete, daca ii place sa fie atins pe capul penisului, la radacina sau pe toata lungimea membrului. Gura nu este doar un orificiu de primire protocolara ci un organ viu, activ, care se poate comporta in cele mai diferite feluri. Lasa-ti limba sa se miste libera, dand imaginatiei frau liber.
Ca si in cazul cunilictiei, pentru felatie este indicata alternarea tehnicilor si a pozitiilor.
Tehnici:
Deep Throat (Gatlej adanc). Este luarea penisului in gura pe toata adancimea cavitatii bucale. Reusita impune inclinarea capului pe spate astfel incat gura si gatul sa formeze o linie cat mai dreapta. Actiunea nu permite prea multe rafinamente, penisul nu poate fi nici lins nici supt, doar buzele il strang intr-un inel elastic. Tot secretul este ca femeia sa isi poata controla reflexul de sufocare, similar cu al spasmului de voma, lucru destul de greu de realizat. Placut pentru barbatul care simte joaca amigdalitelor pe gland, poate, dar pentru femeie singura satisfactie este doar ca a reusit o performanta, procurandu-i o senzatie pe care cu greu ar putea-o gasi in compania alteia.
Inghitirea samantei. Aceasta nu este o metafora, ci inseamna exact asta, adica a lasa barbatul sa ejaculeze in timp ce femeia ii suge vlaga, inghitindu-i in cele din urma sperma. Nu provoaca nici o boala, nu ingrasa si nici nu poate avea un efect daunator sanatatii. Sperma are aproximativ acelasi gust ca umorile secrete ale femeii, poate ceva mai alcalin si mai aspru. Unele femei il suporta, altele - cele carora le place branza Camembert si pot inghiti cu placere continutul unui ou crud - o considera chiar o delicatesa, dar cui nu-i place, nu are decat sa-si stimuleze oral partenerul pana aproape de explozie, dupa care il poate satisface in continuare frecandu-i penisul in palma sau strangandu-l intre degete sau intre sani.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 23 Mai 2006, 8:18 pm Go top: Arta cunnilingus Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Plin de culoare articolul....Cred ca asta este exact genu de subiect pe care fetele nu il citesc sau daca o fac, o fac cat mai pe furis si par stupefiate de ceea ce afla. De parca ar fi ceva fantastic ....asta e, evolutia nu e un proces atat de rapid pe cat se pare

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

Arta cunnilingus
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara