Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
ejacularea feminina...ultimul subiect tabu...
MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:29 pm Go top: ejacularea feminina...ultimul subiect tabu... Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu
Puncte G si robinete
Ai auzit cu siguranta de punctul G: acel delicat buton al placerii feminine descris pentru prima data de un ginecolog german, dr. Ernst Grafenburg, in anii '50. Apoi, la inceputul deceniului noua, dr. Beverly Whipple, Alice Ladas si dr. John Perry au publicat in Statele Unite cartea Punctul G si alte descoperiri recente despre sexualitatea feminina. In aceasta carte, ei au popularizat ideea ca, in afara clitorisului, exista si un alt punct care poate produce, prin stimulare, un orgasm ,,cataclismic", asociat la unele femei cu emisia unei cantitati variabile de lichid practic incolor.

"Prietenul meu din vremea respectiva auzise despre ejacularea feminina si s-a hotarit sa-mi ofere o surpriza", povesteste Mihaela. "Mi-a mingiiat punctul G urmind intocmai instructiunile dintr-o carte pe care o citise de curind. Am fost invadata de un orgasm fierbinte si extrem de intens, mult mai dulce si prelung decit orgasmele mele uzuale <>. Mi-au fost necesare citeva secunde de stupefactie inainte sa realizez ca izvoram ca o fintina, iar prietenul meu exulta de incintare, afurisitul!"

Exploratorii sexuali ai zilelor noastre si-au redobindit interesul pentru punctul G si potentialele sale efecte secundare in domeniul sexual. Cunoscut sub denumirea de "burete peri-uretral" sau "prostata feminina", acest tesut spongios e amplasat in spatele osului pubian, pe peretele anterior al vaginului. Cercetarile au demonstrat ca stimularea acestui punct poate determina in timpul orgasmului eliminarea unui fluid a carui natura nu este inca precis elucidata.

Dr. Whipple declara ca, pina la ora actuala, cel putin 6 studii au incercat sa determine compozitia acestui fluid. In patru dintre aceste studii au fost gasite diferente semnificative fata de compozitia urinii - inclusiv un antigen specific pentru tesutul prostatic - similar cu tesutul din structura prostatei la barbati. Cu alte cuvinte, contine urme de urina, dar este o solutie cu totul diferita.

Exista in literatura de specialitate descrieri a cel putin treizeci de cazuri anecdotice, in care femeile au fost capabile sa elimine cantitati importante de fluid. Dar majoritatea femeilor emit cantitati atit de reduse, incit de cele mai multe ori trec neobservate. In ceea ce priveste natura acestui fluid, femeile sint unanim de acord: "Nu miroase a urina, nu arata a urina, nu se simte ca urina. Este un lichid limpede, albicios si cu un miros vag dulceag."

Intr-un studiu citat de Rebecca Chalker in cartea The Clitoral Truth, urina unei femei a fost colorata in albastru, dupa ce i s-a administrat o substanta coloranta. In timpul ejacularii, ea a emis un lichid fara nici o umbra de albastru, deci se pare ca nu e vorba despre un caz de pierdere a controlului vezical in timpul unui orgasm deosebit de intens.

"Am avut primul orgasm ejaculator la virsta de 27 de ani", ne spune Laura, acum la 30. "Faceam sex cu prietenul meu, iar atunci cind el s-a dus la baie am ramas sa ma mai joc putin cu mine si dintr-o data, hopa, am aruncat un jet de fluid cam la o palma distanta in pat. Din acel moment, a fost ca si cum as fi rasucit un intrerupator. Inainte ajungeam rareori la orgasm impreuna cu partenerul, dar acum corpul meu stie ce gen de stimulare merge la fix si am invatat rapid cum sa ma misc si sa cer ceea ce am nevoie pentru a repeta experienta."

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

ejacularea feminina...ultimul subiect tabu...
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara