Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral
MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:31 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Femeia care isi iubeste corpul devine o indragostita veritabila,ea
utilizeaza fiecare atuu natural-parfumul sau,miscarile corpului ondulant si
capacitatea orgasmica,precum senzualitatea,pentru a excita propria sa
pasiune si pentru a acoperii partenerul de placeri delicioase.
O zina a sexului este fiecare femeie care isi cunoaste perfect corpul si
cauta sa-si descopere senzibilitatea sinilor,locul unde clitorisul
intilneste buzele vaginului,si-l mingiie in maniera in care doreste sa fie
mingiiata de partener.
Daca preferati o penetrare puternica,in fiecare zi timp de o saptamina
oferiti-va placerea unei sexualitati fara retur,si lasati sa explodeze
fiecare clipa ce va incalzeste corpul, in privirea partenerului tau,vei avea
ocazia sa observi contractiile provocate si cit esti de puternica in ochii
lui,cit de sexy si ce extraordinara esti ,caci detii in miinile tale puterea
seducerii.
Parfumul natural al femeii este o parte importanta a puterii sale
magice.Mirosul parului,a pielii,secretiilor intime,a imbracamintii
purtate,sint deasemenea afrodisiace proprii care declanseaza pasiuni
instinctive.Atunci cind imaginatia erotica aprinde spiritul,pasiunea
cuprinde intreg corpul,iar pentru dorinta si magnetismul tau,atragerea fata
de partener,e bine sa devii mai visatoare,mai romantica,sau chiar si
contrariul,fiebinte si impudica.
Vaginul fiecarei femei este inconjurat de putere magica si ramine
intotdeauna locul cel mai intim
si cautat de partener,fiind sursa propriei voastre feminitati.Barbatii
gasesc erotic si au o placere nebuna pentru femeia care isi desface buzele
vaginului cu degetele,ca si cum ar afla secretul care mareste sensibilitatea
atingerii unei placeri nebune de a-l simtii ,atinge si gusta licoarea sa.

Orgasmul,placerea care o merita fiecare femeie si care intareste instinctul vital si antreneaza secretia oxitocina, hormonul care mareste placerea sexuala.Pentru barbat dorinta cea mai erotica este de a duce femeia la extaz, orgasmul suprem
Cum se declanseaza orgasmul?nu este usor intotdeauna,dar puteti ajuta corpul sa atinga orgasmul,creind un aflux de singe si ridicind sensibilitatea in punctele cerute.
Vorbiti mereu cu partenera si gasiti timp pentru aceasta,este necesar atunci cind nu cunoasteti orgasmul.Impreuna veti reusi !!
-femeia trebuie sa se gindeasca ca respira in interiorul vaginului sau.
-contractati fesele, muschii anali.
-mingiiati clitorisul, si lasati si partenerul sa o faca .
-lasati sa va linga clitorisul
-contractati si lasati muschii pelvieni.
-impingeti puternic si mentineti contractia citeva secunde
-folositi pozitii care usureaza penetrarea profunda, si care stimuleaza puntul G.

Strigati, gemeti de extaz!! nu ezitati niciodata sa exteriorizati placerea dvs prin gemete...
Daca admirati si aveti respect pentru vaginul vostru,veti fi surprinse de a constata ca senzatiile si atentia partenerului se vor ascuti.Antrenativa de cite ori aveti ocazia, chiar si zilnic,ginditiva la caldura si magia care inconjoara vaginul vostru.Barbatii gasesc erotica si frumoasa imaginea unei femei care isi inlatura cu degetele buzele vaginului sau.Poate din cauza ca vaginul ascunde un secret necunoscut...
Muschii pelvieni-acestia trebuiesc antrenati de 25 -50 de ori pe zi, se poate obtine metrizarea contractiilor succesive ale muschilor de la intrarea vaginala, a grupului de mijloc si muschii apropiati de anus, in oscilatie continua.Orgasmele vor fi mai lungi,mai placute si mai intense.

Punctul G femeiesc
se gaseste la aprox. 5 cm in interiorul vaginului sus, cind femeia este intinsa pe spate,de-a lungul uretrei.Se poate gasi cu degetul este putin umflat cind este stimulat, excitat.Punctul G are nevoie de o lunga stimulare, acesta va declansa la unele femei orgasme multiple.Mingiiati in rotatii lente acest punct , masati ,avind desigur ulei pentru masaj pe mina dvs,si sarutati doar din cind in cind clitorisul sau.Introduceti si al doilea deget usor si prin miscari de rotatii mai intense stimulati punctul G.In general este nevoie de 20- 30 minute pentru a atinge acest orgasm, el va declansa si o eruptie de lichid apos din vaginul partenerei, si orgasme multiple

Exclusiv Feminin

Atunci cind ne debarasam de proprile bariere (femeile), instinctul natural se ridica la suprafata, si deveniti medium etern feminin, cu statut misterios, irezistibil in ochii bravilor barbati.
Faptul de a fi deschisa , este un act de seductie eminent feminin.Deschide camasa care te acopera,picioarele, ochii, toate ca o invitatie, si miscati buzele calde asteptind sa fi patrunsa de iubire.Dezbacati sufletul...si oferati corpul intreg unei penetrari puternice.De aceasta deschidere doar femeia este capabila,ea este cheia supremei seductii.
Ca sinteti sau nu intuitiva,nu este dificil de a da impresia amantului ca stiti ce doreste ,chiar inainte de a fi constient.Imaginati-va ca alunecati in pielea lui,incalzita de un sarut pasionat...Veti simti imediat ce asteapta....Puteti incepe cu penisul sau,atingind cu buzele tale pielea sa fina si din cind in cind incearca sa-l prinzi cu dintii incetisor...priveste-l cum tremura de placere si extaz...Raspunde excitatilor sale lingind urechea sa , in timp ce corpul sau se intinde de placere, va fi halucinat sa constate ca tu, femeia ai ghicit placerile sale secrete....
Asa cum poti sa te abandonezi in ritmul muzicii, sau de a te lasa cuprinsa de somn in mijlocul unei amiezi,tot asa poti ceda placerilor senzuale care pot fi provocate de un simplu contact fizic.Esti puternica si reusesti!Atunci cind cunosti visurile partenerului, ai vrajit si inima sa.Incearca din cind in cind si intreaba amantul ce gindeste el in timpul zilei,unde il duce divagatiile de mic copil si care dintre fantasmele sexuale nu au fost realizate pina atunci.Va puteti amuza impreuna imaginindu-va un scenariu erotic in care aveti roluri principale....Peste citeva saptamini vei atinge corzile sensibile, concretizind , in marea lui surpriza ....oricare din fantasmele imprudent demascate.
Femeia este zina tuturor secretelor care dau sens vietii!Si nu uita o relatie sexuala este inainte de toate o experienta nu personala,dar divina,care traverseaza uniunea a doua persoane.Partenerul iti deschide portile infinitului mister ...viata
Sex Oral

Contrar, pentru femei,la care sexualitatea este o afacere emotionala si mai putin fizica, implicind corpul, barbatul este concentrat asupra penisului sau.Acesta este cheia placerilor sale.Felatia va crea legatura puternica intre el si tine ''femeia''.
Daca incepeti cu penisul sau,fara sa-i acordati nici macar un sarut, veti putea pe urma sa va ocupati de restul corpului pentru al duce putin cite putin la un erotism total.
Daca nu sinteti o ''fanatica'' a felatiei spuneti doar ca primiti sexul partenerului, pe care-l adorati si iubiti, si concentrati-va asupra senzatilor voastre.Cind aveti penisul in gura umflat ca un fruct in pirg, invatati sa apreciati gustul sau unic si finetea pielii sale cu limba dvs.
Apropiati-va de penisul partenerului, care nu este in erectie, si incepeti sa lingeti capul , incet, ca o micuta pisicuta...El va incepe sa se umfle ca un tigru, apoi , prinde-l cu toata gura, si sugeti delicat, doar cu virful buzelor.
Apoi trageti, aspirati, asta va crea o presiune asupra penisului.Cind este complet in erectie, sugeti toata lungimea fructului sau, ca o delicioasa banana coapta.
Puteti sa incepeti sa sugeti chiar inainte ca el sa fie dezbracat, si suflati caldura gurii voastre asupra sa.Barbatii adora asta...

Pentru cele care ingit sloboz , oferiti 2 pahare de suc de rosii, acompaniate de telina si morcovi, inainte cu 1 ora de a face sex.Gustul spermei este super delicios..
Pentru a combina si alte gusturi ,o prajitura de mere cu scortisoara si un pahar de
suc de ananas poate fi la fel de placuta si delicioasa

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:31 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Sex Anal

Anusul este zona care odata ce este stimulata amelioreaza si sensibilitatea erotica asupra intregii regiuni ale bazinului, miscarile devin mai suple iar orgasmul mai intens.
La barbat stimularea anala amelioreaza controlul ejacularii si creaza senzatii care au fost ignorate...
In plus permite atingerea mai usoara a zonei erogene -prostata.
La femei rectumul si vaginul sint aproape unul de celalalt iar sfincterul face parte din zona tesutului sensibil care cuprinde punctul G si clitorisul.De aceea stimularea acestei mici zone ''anus'' aprinde in corpul femeii o intensa flacara de placere neobisnuita.Si, ca un parfum rar si lejer pervers ramine asociat acesei ''flori'' ascunse, si incinta visurile ascunse ale fiecarui barbat....Daca credeti ca penetrarea anala este ceva ''bizar'' va inselati, ea este un nou orizont sexual de placere...dar pentru aceasta este nevoie de conditii si o lubrificare adecvata.Inainte de a fi penetrata anal ,zonele sensibile erogene vor trebui stimulate pentru a usura penetrarea si a sensibiliza atingerea. Folositi lubrifianti sau uleiuri pentru masaj pentru usurarea penetrari atit cu mina cit si cu orice obiect erotic sau cu penisul.
Important: in timpul dragostei,sexului,inainte de orgasmul vaginal, este indicat sa introduceti maxim 1 cm din degetul dvs i anusul partenerei, inainte cu citeva minute de orgasm, si sa masati usor interiorul sau,fara sa fortati.Se obtine un orgasm super puternic, foarte deosebit si placut.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:31 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Clitorisul le este necunoscut barbatilor Multe femei le reproseaza barbatilor faptul ca nu stiu sa se ocupe de clitorisul lor si sa le mangaie pentru a le creste placerea excitatiei inainte de penetrare. In plus, multe si-ar dori sa ajunga la orgasm prin mangaierea zonei clitorisului, fapt care nu le prea convine barbatilor. Majoritatea femeilor sustin ca ajung sa se mangaie singure pentru a descoperi potentialul clitorisului si foarte putini dintre barbati participa la activitatile clitoridiene facandu-si partenerile mai zambitoare. Ganditi-va bine! O posibila explicatie ar fi urmatoarea: egoismul masculin se revolta impotriva partenerei care nu vrea sa se multumeasca doar cu sexul barbatilor si nu poate sa accepte ca femeia ar putea fi satisfacuta foarte bine si fara penetrare!
Clitorisul si ritmul-Ritmul mangaierilor trebuie sa fie constant, fara graba dar si fara opriri, asa ca nu schimba mana sau degetul pe tot parcursul. Ritmul se va accentua pe masura ce femeia se va apropia de orgasm. Cu putin inainte de orgasm, clitorisul se va retrage sub pielea protectoare si nu va mai fi perceptibil, in acest caz trebuie sa continui mangaierile in acelasi fel, cu acelasi ritm, si sa nu pornesti in cautarea clitorisului pentru a nu intrerupe tempoul ce-ti va duce partenera la orgasm. Dupa orgasm continui sa o mangai, chiar daca soldurile ei se inchid. Nu te opri pana nu ti-o va cere chiar ea. In cazul mangaierilor cu limba, principiul e acelasi, cu toate ca se permite un contact mai direct cu clitorisul dat fiind ca atingerile limbii sunt mai moi decat cele ale degetelor. Trebuie sa imbratisezi vulva la fel cum imbratisezi buzele partenerei atunci cand o saruti, plimba-ti buzele pe labiile partenerei, treceti limba peste toata vulva si soarbe labiile partenerei cu buzele tale. Varful limbii ar putea sa se furiseze pe brazda dintre labiile mari si mici pana la intrarea in vagin. Ai putea sa faci si niste escapade in josul vulvei, spre anus, si in sus, spre muntele lui Venus. Nu uita sa te servesti de mainile tale libere pentru mangaieri complementare, pe alte parti ale corpului, ceea ce va amplifica si mai mult placerea partenerei. In fine, descopera cat de diferite sunt femeile si cat de important e, prin urmare, sa o lasi sa te ghideze printre nuantele propriilor simturi: mai usor, mai puternic, mai repede, mai sus, mai jos etc. la inceput ai putea sa o lasi sa-ti ghideze mana. Pentru a termina, voi aminti ca orgasmul clitoridian e la fel de puternic, de intens si agreabil ca si orgasmul vaginal.

_______________________________________

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:31 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Sex Oral
In general sex oral nu se face cu oricine ,doar cu persoana care merita si mai precis cel pe care il alegi,ca ramane sau nu in viata ta , e alta problema,dar nu intram in detalii.
In general pentru un sex oral de calitate e bine sa privesti inainte un film cu acest subiect.Si apoi,fara sa te vada nimeni,cu un castravete sau morcov sa incerci sa mimezi miscarile.Nu uita niciodata in timp ce ii faci un blowjob sa-l privesti din cand in cand in ochi,sa zambesti si sa clipesti din gene ca o scolarita.E super excitant pt el.Sa ai un lubrifiant a baza de apa,cu gust de fructe daca se poate.sa ai o miscare lejera,fara frecare.Nu uita niciodata sa il alinti,mai zi cate ceva ,opreste-te si spune-i cat de mult il adori,saruta-i ousoarele,tragele usor in gura,linge-l sub capul penisului mai precis intre partea care leaga capul de baza penisului,acolo se excita usor.Aspira-l in gura,opreste-l in gat,cat rezisiti desigur.In clipa in care crezi ca ejaculeaza,nu mai introdu penisul in gura,ci freaca de sus in jos,si linge doar capul sau.In clipa cand ejaculeaza lasa-l pe el sa conduca jetul unde crede el.Nu te oferii,retine doar ce il excita mai mult,iar in celelate dati sti ce sa faci.Sexul oral e ceva sublim,el leaga doua inimi,doua persoane care se stimeaza reciproc si se iubesc.Deci nu oferiti astfel de bunatati celor care nu merita

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:32 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Fantezia este un produs al imaginatiei prin care Eul incearca sa scape din prinsoarea realitatii. In acelasi timp, este un compromis intre realitatea exterioara si cea interioara, intre impulsuri si interdictii. Ele sunt constructii imaginare ale unui scenariu care permite atingerea dorintei si a placerii.In general, fanteziile apar in perioada adolescentei, care este si perioada primelor masturbari, dar unele persoane sustin ca ar fi avut fantezii sexuale constiente cu mult timp inaintea acelei perioade
Fanteziile pot fi jucate atat in afara unor situatii erotice, cat si in timpul unor activitati sexuale. In afara unor situatii erotice, fanteziile sunt de obicei jucate de stimuli erotici de tip vizual, tactil, auditiv sau olfactiv. Erotismul barbatului este in general unul vizual pe cand cel al femeii este mai mult tactil. Un barbat isi va intoarce mai repede privirea asupra unei fete frumoase vazute pe strada - decat o femeie asupra unui Apollo; si o femeie va fi, de regula, mai sensibila la felul in care este atinsa si mangaiata - decat un barbat. Fanteziile jucate in timpul unei activitati sexuale au drept finalitate sporirea placerii si a satisfactiei in urma actului sexual. Ele sunt un mijloc suplimentar pentru a activa excitatia si a obtine orgasmul

Masturbarea si stimularea reciproca

Daca inca nu v-ati gandit la ideea ca orgasmul partenerei se obtine si prin masturbare reciproca care este o practica simultana, si unde barbatul poate stimula clitorisul partenerei sale, iar aceasta la randul ei, il poate masturba, acum aveti ocazia. Inainte de toate poti intreba cum procedeaza, si sa-ti arate cum o face. O practica foarte adaptata preliminarilor, unde fiecare cuplu se poate imbratisa si oferi sarutari intime. Preludiul este obligatoriu deoarece un asemenea comportament le priveaza pe femei de fericirea suprema. Sa spunem de la bun inceput ca cel mai bun afrodisiac este tandretea, o buna relatie, o buna comunicare. Raportul evolueaza in fiecare zi prin ascultarea si intelegerea celuilalt. Deci, rapeste-ti cateva clipe si comunica cu partenera , si invers,si intreaba ce ii face placere, si ce doreste in timpul actului sexual, si chiar inafara lui.Vei afla o multime de date care iti vor fi de folos in viitor
Orgasmul, special femei
Cele mai multe femei ating orgasmul numai daca picioarele lor sunt in pozitia optima, adica: picioare desfacute sau solduri inchise. Aceasta depinde de istoria corpului, de primele sale descoperiri ale placerii. Atunci cand corpul afla cum functioneaza, acesta ramane fidel modalitatii de a obtine placerea.

Gaseste-ti pozitia ta Kama-Sutra. Orgasmul are, adesea, pozitii preferate in care se declanseaza. Postura in cauza depinde de femeie. Pentru unele, aceasta este pozitia misionarului, pentru altele functioneaza pozitia ogarului sau a amazoanei... Trebuie sa stiti ca este perfect normal sa preferi o pozitie. De ce? Aceasta depinde de anatomia fiecaruia, fiecare pozitie stimuleaza zone diferite. Pe de alta parte, excitatia legata de fiecare pozitie depinde de imaginatia fiecaruia!
ti sa te dezbraci?...erotic...
Imagineaza-ti ca dansezi singura, intr-o camera calda si parfumata de mirosul de lemn de chantal. Corpul iti este acoperit de un voal care lasa sa ti se observe un mic chilot de dantela si un sutien fin, pe care partenerul arde de nerabdare sa-l desfaca...
Dezbracarea: o veritabila arta. In alegerea bustierelor si a desuurilor care sa va favorizeze formele si sa ofere un touch senzual, nu trebuie sa te lasi dusa in eroare. Urmeaza sugestiile Romantic, creatoarea boutique-lui www.lenjerie-romantic.ro dedicat fanteziilor feminine. Bustiere: pentru iubitoarele decolteurilor generoase, sau alegeti materialul potrivit pentru a sublima corpul: satin sau tul. Desuuri: pentru a obtine efect erotic, alegeti versiunea lejera, lenjerie pentru fiicele noptii. Oferiti-i astfel un strip-tease de neuitat.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:33 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Femeia are orgasm mereu? Va intrebati poate daca Femeia are orgasm mereu?
Unele femei se ingrijoreaza atunci cand observa ca orgasmul nu le insoteste in toate raporturile sexuale. Ele se intreaba daca acest lucru este unul normal. Putem zice ca da, atunci cand datorita anumitor factori, starea de placere dispare in actul sexual. La femei. Se intampla adesea ca unele dintre impreunarile sexuale sa nu fie soldate cu orgasm feminin. De fapt, se spune ca femeile care la inceputul vietii sexuale au orgasm la fiecare raport sunt norocoase. In realitate, unele relatii sexuale pot fi acompaniate de placere fizica si mare satisfactie fara ca orgasmul sa se lase aratat. Se intampla ca orgasmul sa nu fie tocmai scopul relatiei sexuale marindu-se astfel importanta complicitatii, a apropierii emotionale, etc.

Solutia. Nu trebuie sa te intrebi de la bun inceput daca actul va fi un succes sau nu. Dimpotriva, incearca sa te destinzi. Fii prezent si activ in timpul impreunarii si concentreaza-te sa observi placerea. Invata sa primesti si sa oferi placere. Lipsa orgasmului nu este un esec: nu este decat o promisiune. Numai absenta frecventa sau desavarsita a orgasmului este ingrijoratoare. Orgasmul poate fi si clitoridian, in caz ca nu s-a ajuns la obtinerea celui vaginal, prin cunilingus sau stimulare directa, de catre partener cu mana si degetele.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:33 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Femeie! Cauta sa aprinzi focul placerilor...
Spune-i ca ii iubesti corpul, sexul, fesele... Gaseste sugestii tandre sau tari. Administreaza-i o cura erotica, de-a dreptul pitoreasca si dezarmeaza-l cu soapte. Poti sa-l tulburi trimitandu-i mesaje picante in timpul zilei, confesandu-i iubirea carnala in toride neterminabile.

Indrazneste sa provoci senzatii sonore. Daca joculetele voastre s-au contaminat de rutina, e suficient sa te aventurezi in cautarea unui erotism mai sonor. E bine daca ajungi la rosirea urechilor. Soaptele aruncate in ureche sau tipetele din momentul orgasmului; cuvintele sunt bune insotitoare ale placerii. Termenii placerii, exprimati in maniera dura sau romantica au efecte incandescente, mai ales atunci cand sunt rostite ca sa surprinda. Nu mai ezita! Spune-i ca ii iubesti corpul, sexul, fesele... Gaseste sugestii tandre sau tari. Administreaza-i o cura erotica, de-a dreptul pitoreasca si dezarmeaza-l cu soapte. Poti sa-l tulburi trimitandu-i mesaje picante in timpul zilei, confesandu-i iubirea carnala in toride neterminabile, scriindu-i (pe fax, mail si mesaje pe telefonul mobil). Cu o voce neglijent suava, poti sa-i enumeri infinitele delicii pe care i le-ai rezervat. Nu ezita sa incalci interdictiile. Incearca sa te inspiri din orice! Pentru a-ti dezlega limba, lasa-te purtata de obiectul dorintei si propria imaginatie.

Reaprinde-i flacara in ochi. Iata tema pentru aceasta seara: el poate sa se uite dar nu sa si atinga. Lasand pudoarea la o parte, dezbracate in miscari de strip-tease. Pentru a revoca pasiunea de la inceputul iubirii in timp de o seara: vitaminizeaza-i dorinta optand pentru un spectacol erotic. Nu-i ascunde nimic din anatomie. Fara jena, este totusi iubitul tau.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:33 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Mangaierea simultana in cupluri

In cuplu trebuie sa va mangaiati reciproc! Acest ordin, acest sfat prielnic este dispus de autori diferiti. Daca aceasta vi se pare logic, atunci nu puteti decat sa constatati ca ce-i ce nu-l aplica, nu-i inteleg beneficiile.

Or, de ce trebuie sa ne si mangaiem? In afara de faptul ca mangaierile aduc multe beneficii cuplului pe diverse planuri, e important sa afirmi ca mangaierile provoaca placeri! Urmarirea oricari obiectiv este lipsita de interes daca acesta nu provoaca placeri: cum sa profiti de o activitate de cuplu daca aceasta e practicata in termeni de constrangere? Vom intelege mai bine cuplurile care nu se mangaie din cauza ca aceasta nu-i intereseaza, daca aceasta activitate nu le ofera placeri, atunci e natural s-o evite, e normal. In celasi timp ne intrebam de ce o asemenea activitate, menita sa aduca placeri senzuale, nu-si face efectul in cuplu; raspunzand la aceasta intrebare, cuplu va putea cuceri un nou spatiu de placere.

Practica mangaierilor in cuplu poate, in unele conditii, sa ofere fiecarui dintre membri un mijloc de a-si cunoaste propriile capacitati senzoriale si, in aceeasi masura, cunoasterea corpului celuilalt, constituirea unui vocabular senzorial sau erotic si, nu in ultimul rand, procurarea competentelor premergatoare placerii. Ansamblul acestor competente nu este innascut, iar obtinerea lor trebuie sa aiba loc in cuplu pentru o buna intelegere intima a diferentelor senzoriale dintre barbat si femeie.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:33 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Poti sa-ti intensifici orgasmul?

Orgasmul e un lucru bun, insa un super-mega-orgasm e si mai bun! Pentru a-l multiplica, a-l prelungi, a-l intensifica, unii sunt gata de orice: carti si articole, exercitii de gimnastica intima, pozitii acrobatice...

Nebunia noptii de iubire, este ea rezervata numai expertilor? Deloc! Daca femeile pot avea orgasme multiple, atunci si barbatii pot ajunge la performante nemaipomenite. Tot ce ne trebuie e putin antrenament.

Ce poate face un barbat inaintea orgasmului? Cu cat mai putin control detine asupra ejacularii, cu atat mai putina placere incearca. Astfel, tot interesul i se indreapta spre incercarile de a se stapani (calmand jocul cand se simte pe punctul de a exploda), pentru a mari excitatia fara a se lasa coplesit. Urmandu-si beneficiile, el incearca sa amane momentul culminant si sa-l intensifice. Pe de alta parte, un barbat care vrea sa-si multiplice orgasmul trebuie sa invete sa evite ejacularea. Exista veritabile tehnici extrase din principiile tantrismului. Ideal ar fi, deci, sa cititi unele carti si articole in care se trateaza subiectele in cauza.

Ce poate face femeia inaintea orgasmului? Pentru a accelera aparitia orgasmului si a simti mai bine partenerul, femeia poate, in timpul penetrarii, sa-si contracte muschii vaginului in jurul penisului, in mod sacadat. Pentru a-si multiplica numarul orgasmelor (orgasme multiple), capacitate fizica oferita oricarei femei, e dificil sa te implici intr-adevar, pentru ca totul se reduce la chestiunea disponibilitatii: cateodata, momentul crucial apare atat de suficient incat nu mai e nevoie sa te fortezi pentru alte placeri, ci sa te indrepti spre alt gen de senzatii... si bineinteles, e necesar ca partenerul sa fie in stare sa se joace!

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:34 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Deschideti portile paradisului.
Faceti astfel incat, patrunzand in corpul vostru, iubitul sa aiba impresia ca trece pragul unui templu. Expirati adanc, apoi inhalati si contractati-va muschii pelvieni in momentul in care incepe sa va penetreze: se va simti aspirat de catifelarea launtrului vostru. In timpul actului relaxati muschii pelvieni si el va avea impresia ca intrarea se deschide pentru a-l inghiti cu voluptate. Ghidati-i sexul pana la jumatatea drumului in sanctuarul vostru, insa impiedicati-l sa mearga mai departe tinandu-l cu mainile de bazin. Atunci cand isi va incepe bataile pasionale, ridicati-va dintr-o data mainile lasandu-l sa plonjeze pe neasteptate in pestera umeda si adanca. Imaginati-va ca vaginul vostru este o gura nerabdatoare sa devore sexul iubitului:

Sexul barbatului ascunde niste secrete pe care numai mana le poate afla. Degetele voastre au, cateodata, mai multa forta si suplete decat buzele; ele controleaza placerea lui cu mai multa precizie si pot sa intarzie in punctele sensibile. Fiti atente, in timp ce-i framantati penisul nu numai ii treziti dorinta, ci, in plus, ii puteti descoperi adevaratul potential!E nevoie de lubrifiere. Mainile voastre vor oferi un masaj mult mai erotic daca veti utiliza un ulei: ulei de migdale, ulei de masline, ulei de Kama-sutra... Un mod elegant de a actiona este sa varsati un pic de ulei pe dosul palmii si sa-l lasati sa curga pe penis. Oricare ar fi metoda voastra, onorati-i organul, cu mainile si cu vorbele. Altadata uleiurile parfumate se foloseau pentru a venera icoanele cele mai pretioase. Iata explicatia: nu vreti numai sa-i lubrificati sexul, ci sa-i aduceti omagiul fertilitatii si puterii sale.

-metode pt felatie-
Alegeti un fruct dulce si zemos, ca si un mango, o portocala sau papaya. Muscati o bucata si presati-o pe sexul iubitului. Aspirati lichidul dulce. Presati o alta bucata pe gland, ca si un capuson apoi culegeti cu gust picaturile delicioase ce se vor prelinge pe membru si testicule.Cand sexul sau este in intregime in gura voastra, acoperiti-va dintii cu buzele si ridicati-va incet aspirand cat mai puternic. Ajunsa in varf, relaxati presiunea, inghititi-i din nou sexul si reincepeti. Oricine ar fi subiectul, el se va excita foarte repede!Pozitionati-va astfel incat el sa va poata vedea pisicuta. In timp ce gura se delecteaza cu virilitatea sa, degetele vi se vor plimba pe muntele Venus si vor intarzia pe vulva.

Mai mult decat felatia
Atunci cand pastrati membrul sau in gura, limba trebuie sa se miste continuu, astfel il veti stimula intr-adevar. Invartiti-o in jurul axului, sau chiar la extremitate si atingeti-l sub coroana capului membrului sau, marginea rotunda a glandului. Din cand in cand, faceti-l sa tanjeasca indepartandu-va gura. Apoi introduceti-va varful lumbii in orificiul de pe gland si faceti-o sa vibreze. Inclinati-i glandul si faceti-l sa lunece pe striatiile de pe cerul gurii: pentru el, aceste senzatii noi sunt irezestibile! Pentru a varia un pic, tineti cu o mana varful membrului in timp ce-i muscati usor intreaga suprafata a penisului insa atentie, fara ardoare excesiva!

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:35 pm Go top: Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Cum sa mangai clitorisul? Mijlociul si indexul sunt degetele preferate pentru atingerile clitoridiene. Degetele, umezite cu saliva in lipsa lubrifiantilor, se vor plimba in jurul vulvei, vor ajunge incet pe brazda dintre labiile mari si mici si vor atinge intrarea in vagin. Mangaierile vor fi usoare, deloc apasate pentru a nu freca. Dupa cateva minute se ajunge in apropierea clitorisului, si, atunci cand partenera va fi suficient de excitata, barbatul se va putea bucura in voie de aceasta bijuterie feminina. Miscarea cea mai apreciata de femei este in general, cea circulara in jurul clitorisului, sau miscarea in sus si in jos pe axa vulvulara. Ritmul mangaierilor trebuie sa fie constant, fara graba dar si fara opriri, asa ca nu e bine sa se schimbe mana sau degetul pe tot parcursul actiunii de excitare.
Fiecare barbat ar trebui sa studieze arta mangaierilor clitoridiene si rafinamentele placerilor clitorisului...Mangaiati-l, masati-l, sugeti-l, lingeti-l... clitorisul ii invita pe barbati la mai multa atentie si delicatete. De la clitoris la punctul G, exista un veritabil solfegiu de mangaieri intins pe mai multe pagini. Nu mai e nevoie de scuze pentru ca sa canti cel mai frumos refren al iubirii. Clitorisul poate fi revelatorul vaginului si initiatorul orgasmelor acestuia. Se poate ca prin placerea clitoridiana, vaginul sa se trezeasca si sa acceseze orgasmul, mai bine zis sa-l declanseze.

Femeile stiu sa estimeze experienta amoroasa a barbatilor dupa felul lor de a saruta; tinerii depun toata ardoarea in aceasta prima impreunare a buzelor, in timp ce experimentatii stiu ca dorinta femeii trebuie trezita progresiv. Forta trebuie sa fie intotdeauna prezenta, insa in timpul sarutului, ca si in multe alte cazuri, aceasta trebuie sa fie prezenta fara a fi manifestata; arta consta in a fi savuros si senzual, de a anunta placeri mai mari si de a lasa la latitudinea celuilalt felul de a raspunde si de a-si gasi expresia in acest prim contact carnal, de a da tonul relatiei ulterioare. Prin urmare, se va incepe cu plimbari usoare in jurul buzelor partenerului, se vor atinge buzele, se vor mangaia punctele de impreunare pregatindu-se delicat deschiderea buzelor. Pentru moment, nimic umed, numai atingerea buzelor.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

Orgasme multiple,performante sex,fantezii,sex anal,oral
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara