Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Ejacularea precoce este cauzata de starea emotionala ?
MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:40 pm Go top: Ejacularea precoce este cauzata de starea emotionala ? Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Ejacularea precoce este cauzata de starea emotionala ?

Ejacularea precoce este cea mai des intilnita problema sexuala a tinerilor, dar asta nu inseamna ca toti patesc asa. Ejacularea precoce, este cauzata de o stare emotionala.

Dincolo de sfera cerebrala, in cadrul sistemului nervos actioneaza alte doua subsisteme, acestea sunt:
* Subistemul simpatic - prin intermediul adrenalinei, controleaza manifestarile de aparare in fata oricarei amenintari (reactii ca frica de pericol, de exemplu - grija de a feri partenera de de o sarcina nedorita - controleaza la barbat ejacularea iar la femeie orgasmul)

* Subsistemul parasimpatic - este responsabil la ambele sexe de ceea ce se cheama "recuperare". Pe plan sexual, coordoneaza la barbat erectia si, la ambele sexe orgasmul. Acest proces intervune, fie prin producerea unui raspuns sexual normal, fie printr-o deficienta ca: ejacularea precoce, lipsa dorintei...)
In functie de perioada vietii in care a aparut, ejacularea precoce poate fi primara, (s-a instalat o data cu primul contact sexual) sau secundara. Cauzele care duc la aceasta dereglare sunt organice sau psihice. La tineri predomina cauzele psihice: un obicei ramas din adolescenta (frica de a nu fi prins in timpul masturbarii), ejacularea in afara vaginului de frica unei sarcini nedorite, o lunga perioada de abstinenta sau o puternica excitatie.
Termenul esential al definitiei este „involuntar”. De fapt, barbatul care sufera de ejaculare precoce nu poate decide voluntar asupra momentului ejacularii. Principalele cauze ale ejacularii precoce sunt de origine psiho-comportamentale:

O tensiune emotionala puternica si incontrolabila in timpul raportului sexual. Stresul, frica esecului, angoasa performantei, anxietatea, oboseala. Un conflict relational cu partenera. Ejacularea precoce sau ejacularea prematura ar putea fi expresia agresivitatii partenerului masculin vis-a-vis de partenera.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

Ejacularea precoce este cauzata de starea emotionala ?
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara