Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Profilul criminal al fiecarei zodii!
MesajTrimis: Mar, 05 Mai 2009, 10:55 pm Go top: Profilul criminal al fiecarei zodii! Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Berbec

Aflat sub semnul razboinic al planetei marte, berbecul este impulsiv, agresiv, egoist. Actioneaza din impuls, iar infractiunile lui sunt comise fara premeditare. Cel mai probabil este sa comita talharii, jafuri armate, dar si crime din pasiune. Cei mai in varsta, cu experienta in "meserie", devin infractori platiti: recuperatori, asasini. Datorita impulsivitatii, face adesea greseli din cauza carora este prins repede.

Taur

Inteligent si calculat, taurul se implica in infractiuni care sunt greu de depistat si dovedit. E foarte probabil sa gasesti un taur care se ocupa cu spalare de bani, frauda, evaziune fiscala si alte infractiuni economice. De obicei, lucreaza singur, pentru ca nu-i place sa imparta cu nimeni nici secretele, nici castigurile. Nu-i place violenta si nu raneste pe nimeni daca nu este absoluta nevoie.

Gemeni

Mercur, planeta gemenilor, era zeul negustorilor, dar si al hotilor. Nu este de mirare ca infractorii Gemeni sunt, in mare parte, escroci sau hoti. Nu ia lucrurile in serios si traieste cu impresia ca nu face nimic rau. A fi hot este doar o meserie ca oricare alta, pentru el. Nu-i place sa raneasca pe nimeni, urmareste doar castigul. Gemenii comit fraude, escrocherii, furturi, inselaciuni. Si pentru ca sunt pasionati de tehnologie, ii regasim in postura de hackeri.

Rac

Niciodata nu stii ce se ascunde in spatele mastii banale pe care o poarta Racul. Sunt cunoscuti in special pentru crimele din pasiune pe care le comit cu foarte mare violenta. Pot sa ucida de mai multe ori, orbiti de furie, gelozie sau frustrare, apoi sa lase urme pe corpul victimelor, ca semn distinctiv. Racul poate sa fie criminal in serie, psihopat, sociopat. Oricum, este clar ca ceva necurat se intampla in mintea lui.

Leul

Leul se implica in infractiuni atunci cand nu reuseste sa se faca remarcat altfel. Nu se implica in infractiuni minore, n-ai sa-l vezi la furt prin mijloacele de transport. Trebuie sa fie rege si in lumea interlopa, asa ca va da intotdeauna lovituri mari, bine planuite, de care aude toata tara. Poate sa fie foarte periculos. Il regasim in crima organizata, de obicei fiind cel care da ordine.

Fecioara

Fecioara isi doreste sa castige cat mai mult fara sa munceasca deloc daca este posibil, dar ii este teama de violenta, durere fizica si inchisoare. Asa ca recurge la furturi din bancomate si alte infractiuni informatice. Daca o intrebi cu ce se ocupa, raspunsul ei este simplu: hacker. Cand mai prinde curaj sau devine cu adevarat disperata, Fecioara poate sa treaca mai departe, la furturi din locuinte. Dar, fiind o fricoasa, nu va actiona niciodata singura.

Balanta

Balanta este politicianul aparent respectabil, modest, elegant, dar corupt pana in maduva oaselor sau directorul implicat in activitati caritabile, de fapt, un paravan pentru spalarea de bani. Pare un cetatean responsabil si un om fin, dar, de fapt, hainele ei scumpe si vacantele la Viena sunt platite cu bani murdari. Desi pare inofensiva, poate sa devina foarte periculoasa cand este vorba sa-si apere aparentele. Intotdeauna are o arma ascunsa pe undeva.

Scorpion

Foarte temperamental, Scorpionul ucide din furie, gelozie sau razbunare si, pentru ca e usor sadic, constata ca ii face si placere. Asa ca decide sa traiasca din asta. Il regasim in postura de criminal platit, recuperator sau de mana dreapta a vreunui interlop. Nu este capabil sa conduca un grup, sa faca planuri sau sa ia singur decizii, asa ca toata viata va ucide la ordinele cuiva, pentru o anumita suma de bani

Sagetator

Sagetatorul se pricepe de minune sa minta si sa manipuleze. Poate sa fie escroc, hot, talhar si nu raneste pe nimeni atat timp cat poate obtine ceea ce isi doreste fara violenta. Este siret si greu de prins. Poate avea comportament de justitiar, cauta sa faca dreptate dand cate ceva din prada lui celor care au nevoie. De fapt, nu o face pentru ceilalti, ci pentru el insusi, dar isi cauta pretexte pentru infractiunile pe care le comite.

Capricorn

Desi adesea este un cap al crimei organizate si are pe langa el un Scorpion gata sa omoare la ordin, prefera sa comita el insusi anumite infractiuni, doar din placere. Este mai sadic decat Scorpionul, mai calculat decat Taurul si mai ambitios decat toti la un loc, ceea ce il face periculos si greu de prins. Orice Capricon are o parte intunecata, gata sa iasa la iveala. Daca nu se ocupa cu crima organizata, este criminal in serie.

Varsator

Varsatorul este un manipulator fara pereche. Nu ii place sa-si murdareasca mainile, dar nici munca cinstita nu prea il atrage. Se ocupa cu furturi, inselatorii, escrocherii, infractiuni informatice. Cand devine violent, o face doar din razbunare. In rest, prefera sa "lucreze" curat, din spatele unui computer sau minte si manipuleaza cu zambetul pe buze. Principalele lui tinte sunt batranicile bogate care il considera cea mai draguta persoana din lume si ii dau pe mana toate averea.

Pesti

Pestele activeaza cel mai adesea in industria drogurilor. Nu o face pentru bani, ci pentru produsul in sine. Il gasim ca sef de grupare, cu zeci de oameni in subordine sau ca traficant marunt, care ademeneste tinerii la colt de strada. E gata sa faca orice, atata timp cat sta aproape de droguri. Admira si respecta criminalii violenti, dar nu poate sa fie ca ei.
In general, este inofensiv si evita confruntarile, insa daca se simte amenintat, poate sa devina foarte violent.




parca ma vad planificand un jaf armat (berbec)

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 20 Sep 2013, 10:25 pm Go top: Profilul criminal al fiecarei zodii! Răspunde cu citat (quote)
andries.sara
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 20/Sep/2013
Mesaje: 3




Astea sunt niste constatari facute in urma unor statistici?Sau niste preconizari in functie de trasaturile caracteristice ale zodiilor? Se ia in calcul si ascendentul?
Vezi profilul utilizatorului

Profilul criminal al fiecarei zodii!
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara