|
|
 |
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 10:43 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
 |
 |
 |
|
Naty...intr-adevar,nu a precizat nimeni de Luxian,dar desigur,meritele lui ii apartin  |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
 |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 10:49 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
Data înscrierii: 16/Mai/2006 |
|
|
 |
 |
 |
|
pai clar el a insistat mereu cu statusul lui "available-clubZ" and stuff like that. si tot el cu ideile acelea super de cadouri ce sa mai, merita (aproape) toate urarile kre le merita si Clubul acesta ...Z ca si noi , ceilalti, d altfel...k toti am contribuit (mi se duse modestia ) |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 10:57 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
ca bine zici Naty..."available-ClubZ"...
....dar asa reusesti doar (pisica aia nu are nimic de-a face cu luxian...eventual doar cu pisica gazdei mele,care mereu e prezenta si ea pe forum(deasupra compului meu)...pe bune |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
 |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:02 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
ce tare....deci ar trebui sa facem o categorie "insotitori de membri"...sa se stie k nu doar oamenii navigheaza prin Club Z....si alte fiinte pe langa ei he he....cine mai e ca al nostru ClubZ?
nimeni  |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:08 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
chiar asa ...ca tot suntem la capitolul asta,al insotitorilor de membrii...mai am o surpriza...de data asta nu o luati a fi din partea mea,ci din partea pisicii (Lucky)
                 !!!!!!!!!!!!!!...locul "pe"care imi petrec eu ore in sir...
am mentionat,mesajul asta nu participa.... |
|
 |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:13 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
e mishto poza e mishto k ink mai stim sa ne amuzam p seama animalutzelor din jurul nostru cats are sweety |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:25 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Naty draga,daca vrei ti-o dau...cu cea mai mare placere ...nu ca ar fi ea o pisica rea,doar ca...e aiurea cand vezi in fata monitorului doar cozi de pisici rotindu-se(si luandu-ti "vizibilitatea")sau cand...tronsc...cu "studiile"mele(cursuri,laboratoare...)pe jos  |
|
 |
|
|
|
 | |  |
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:28 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
ms d oferta trebuie sa o refuz din pacate....nu de alta...dar imi ajunge un calculator cu net non stop k sa nu invat nimic. o pisica ar umple paharul si ar intinde nervii parintilor mei (disperati, saracii, k nu invat nimic toata ziua)...la maxim. nu vreau asta, sincer Iti urez sa o pastrezi cu caldura multa:P are si pureci la superoferta?  |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:29 pm |
|
|
onutza |
Silver Member |

|
 |
Data înscrierii: 30/Mai/2006 |
Locație: cimitiru` vesel |
|
|
 |
 |
 |
|
whai!! mie-mi zici de pisici in fata calculatorului? ca matza mea nu mai sta potolita, tot in brate vrea si cand se mai suie pe tastatura de mi-l pune pe stand by si mi se blocheaza chiar ca nu ma enerveaza..nope..chiar deloc  |
|
_________________ I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!! |
|
|
|
 | |  |
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:34 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
momentul adevarului...adevaratele"persoane" din spatele compului...pai ce sa iti zic legat de pureci ...cred ca tocmai s-a oropsit si ea cu cativa(saraca,prin vara,i-a trebuit sa sara de la etajul 2,probabil o fi uitat sa-si ia si parasuta cu ea... si,de la veterinar s-a ales cu...pe spinarea unei pusy..mare,grase si...dulcik...se plimbau niste...GATA,nu mai vorbesc despre fapturile astea mici,ca simt cum ma...patrund ) |
|
 |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:38 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
prea tare )) m-am muscat ceva d mana cred k se transmit  |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:43 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
daca vrei,iti trimit unul prin mesajele private...desi cred ca la "marimea"lor,am avea ceva probleme...mai bine,iti trimit unul dupa ce-i pun la cura de slabit ...apropo,astia se iau si pe oameni?  |
|
 |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:46 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
oh da...se ia p oameni si lasa semne urate nu vreau. ms. pune-i la categoria "maritis" poate le gasim perechea... |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:49 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
mai sa fie...cum de nu m-am gandit la asta pana acum? ...acolo ii pun ...cu siguranta vom mai gasi ceva"puricei",de prin lume adunati,cu care sa-i cuplam  |
|
 |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:50 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |

|
 |
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
 |
 |
 |
|
cu siguranta le caut eu la cainii de la mine din complex  |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:52 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
si uite-asa vom avea si "cuplari"intre orase  |
|
 |
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:58 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
si uite asa zic si puricii nostri "la multi ani, cluz Z" ca sa primesca si ei ceva...macar o jumatate  |
|
Ultima modificare efectuată de către Ade la Mar, 05 Dec 2006, 11:59 pm, modificat de 1 dată în total _________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Dec 2006, 11:58 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
ei, am rezolvat-o si p asta eu ma tirez spre patul calduros (si fara puricei ).....ca maine ma asteapta o superba teza la "limba si literatura romana" ...bafta sa am pup all. si , once again, the one, the only, the best, the.....magic and the .....the celebrated ...Club Z!!! LA MULTI ANIIII!!! |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Dec 2006, 12:00 am |
|
|
Ade |
Elite Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Dec 2006, 12:02 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
da Naty,sa ai muuulta bafta pe maine la romana si...sa ai grija ce compuneri faci,de iti pica vreuna ...aaa,si somnik fara pureci  |
|
 |
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Dec 2006, 12:05 am |
|
|
Naty` |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
ms ms ms o sa am compunere...o sa am eseu argumentativ....aberatii de clasa a 12a gata, acum kiar am plecat! cius |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Dec 2006, 12:10 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
,k Naty...dar,daca vrei,iti trimitem totusi o armata de p...,in ajutor...hai ca azi vad ca sunt tare darnica  |
|
 |
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Dec 2006, 12:12 am |
|
|
Ade |
Elite Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Dec 2006, 12:23 pm |
|
|
YuLee |
' |

|
 |
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
 |
 |
 |
|
Concursul aniversar s-a incheiat!
Participantii, in ordine alfabetica, sunt: Ade, Naty`, raluk si Rostopasca.
Va multumim pentru urarile facute, castigatorul va fi anuntat maine, 7 decembrie.
Mult succes!  |
|
_________________ Unde-i viitoru' de altãdatã!?
 |
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Dec 2006, 5:59 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
doar 4
sincer credeam ca o sa fie mai multi
dar de ce maine, YuLee?  |
|
|
|
|
|
|