Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Horoscop 2006
MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:53 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Varsator 2006:

Tendinte generale
Neptun continua tranzitul în Varsator, tranzit care va mai dura înca 6 ani. Probabil ca v-ati obisnuit deja cu efectele acestui tranzit. Pe de o parte, domeniul spiritualitatii a capatat mai multa importanta pentru dumneavoastra si ati devenit mai sensibil la suferintele altora. Pe de alta parte, în anumite domenii ale vietii dumneavoastra totul pare confuz si lipsit de perspectiva. Probabil ca va faceti griji în privinta banilor sau în legatura cu copiii ori cu locul de munca. Îngrijorarea nu este întemeiata, pentru ca nu tine cont de ceea ce se petrece în realitate, dar acest lucru nu va împiedica sa va zbateti de parca pericolul ar fi real.

Pentru Varsator, anul 2006 este marcat în primul rând de tranzitul lui Uranus în Pesti, respectiv în casa a II-a a nativilor Varsator, tranzit care va dura pâna la jumatatea anului 2010 si care aduce schimbari neasteptate în plan financiar si în ceea ce priveste perceptia valorilor.

Cariera

În cea mai mare parte a anului 2006, Jupiter se afla în Scorpion, respectiv în casa a X-a a nativilor Varsator. Acest tranzit va ofera posibilitatea de a va gasi un nou loc de munca, mai potrivit cu convingerile si conceptiile dvs. De asemenea, este posibil ca printre noii colegi sa se numere si câteva persoane de peste hotare.

Relatii, parteneriate

Pluto, planeta care guverneaza transformarile si puterea, îsi continua tranzitul în Sagetator, respectiv în casa a XI-a a nativilor Varsator, determinând schimbari în relatiile dvs. cu anumite grupuri, schimbari ce vor fi impuse de anumite evenimente neprevazute. Efectele acestor schimbari, însa, va vor avantaja, pentru ca se pare ca veti reusi sa scapati de cei care nu stiu decât sa profite de pe urma dumneavoastra.

Saturn, planeta care guverneaza planul fizic si regulile si restrictiile din viata de zi cu zi, îsi continua tranzitul în Leu si formeaza un aspect armonios cu Soarele natal al Varsatorului, în casa a VII-a a nativilor Varsator. Ca urmare, va trebui sa va asumati mai multe responsabilitati în relatiile cu ceilalti. Pe plan personal, este posibil ca pretentiile partenerului de viata sa va cam încorseteze. În relatiile cu partenerii de afaceri, s-ar putea ca acestia sa traga de timp tocmai atunci când este nevoie de o decizie rapida. Prin urmare, sunteti nevoit sa va descurcati cât mai bine cu ceea ce aveti la dispozitie, pentru a salva situatia de moment, iar planurile de viitor pe termen mediu si lung vor trebui sa mai astepte.

Dragoste

În plan sentimental, perioadele cele mai favorabile din 2006 sunt la începutul lui ianuarie si în intervalul 5 martie - 5 aprilie, când Venus se afla chiar în Varsator si va confera un farmec irezistibil, dar si intervalele 23 iunie - 18 iulie si 30 septembrie - 24 octombrie. Perioada cea mai buna pentru relatii sexuale este 17 februarie - 13 aprilie.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a II-a a nativilor Varsator), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a VII-a a nativilor Varsator) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a X-a a nativilor Varsator). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.[/url]

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:54 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Berbec 2006:

Tendinte generale

Pentru Berbec, anul 2006 se anunta foarte bun, cu evenimente interesante si schimbari importante. Nu trebuie sa adoptati vreo strategie deosebita, ci este suficient sa nu va opuneti schimbarilor si sa încercati sa le întelegeti semnificatia.

Neptun formeaza aspecte armonioase cu Soarele natal al Berbecului pe tot parcursul anului 2006, ajutându-va sa va stabiliti obiectivele într-un mod mai inspirat. La fel si Pluto, care aduce schimbari profunde în conceptiile dvs. despre viata si în convingerile spirituale si politice.

Uranus se afla în Pesti, în casa a XII-a a nativilor Berbec, pe tot parcursul anului 2006. Pentru ca Uranus simbolizeaza schimbarile bruste, acest tranzit va avea ca efect revenirea în actualitate a problemelor nerezolvate din trecut, pe care va trebui sa le rezolvati în sfârsit. Desi aduce framântari interioare, rezultatul va fi mai multa liniste sufleteasca.

Bani

În cea mai mare parte a anului 2006, Jupiter se afla în Scorpion si în casa a VIII-a a nativilor Berbec. Ca urmare, aveti acces mai usor la resursele financiare ale altora, adica puteti obtine mai usor credite si împrumuturi. De asemenea, este posibil sa creasca veniturile partenerului de viata sau ca partenerii de afaceri sa fie dispusi sa investeasca mai mult în asocierile cu dvs. Întrucât casa a VIII-a guverneaza, printre altele, taxele si impozitele, va sfatuim sa aveti grija în acest domeniu, ca sa nu aveti probleme cu Fiscul.

Relatii, parteneriate

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla în Leu, în casa a V-a a nativilor Berbec. Acest tranzit poate determina întârzieri si diverse dificultati în relatia cu copiii, activitatile creative si viata sentimentala. Pe de alta parte, Saturn în casa a V-a poate însemna ca ar trebui sa impuneti anumite restrictii copiilor, ca proiectele creative necesita o abordare a mai riguroasa sau ca este cazul sa luati mai în serios relatia cu partenerul de viata.

Dragoste

Între 3 si 29 mai 2006, Venus tranziteaza zodia Berbecului, motiv pentru care aceasta perioada se anunta a fi cea mai buna din 2006 pe plan sentimental pentru nativii Berbec. Va bucurati un farmec deosebit, care va face aproape irezistibil, si aproape tot ce faceti va reuseste.

Urmatoarea perioada favorabila pe plan sentimental este intervalul 3 iunie - 22 iulie, când Marte (guvernatorul zodiei Berbec) se afla în casa a V-a a Berbecului. În aceasta perioada este favorizata viata sentimentala, dar mai mult sub aspectul bunei dispozitii si mai putin în ceea ce priveste angajamentele serioase. De asemenea, sunt favorizate proiectele creative.

Calatorii, comunicare

În perioada 17 februarie - 12 aprilie, Marte tranziteaza casa a III-a a Berbecului, sporind capacitatea de comunicare a nativilor Berbec si favorizând calatoriile si relatiile cu rudele. Este o perioada foarte buna pentru a demara proiecte literare sau legate de diverse forme de comunicare.

Între 16 aprilie si 4 mai 2006, Mercur se afla în Berbec, sporind capacitatea de comunicare a nativilor Berbec. În aceasta perioada sunt favorizate activitati ca: proiecte literare, relatii publice, reclama si publicitate, conferinte si comunicari publice. De asemenea, în aceasta perioada este posibil sa calatoriti mai mult decât de obicei, inclusiv sa aveti de facut mai multe drumuri scurte.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a XII-a a nativilor Berbec), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a V-a a nativilor Berbec) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a VIII-a a nativilor Berbec). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:56 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Taur 2006:

Tendinte generale

Pentru Taur, anul 2006 se anunta un an al evolutiilor spectaculoase pe planul relatiilor si al parteneriatelor. Daca aveti deja o relatie sentimentala stabila, în acest an s-ar putea ca relatia sa capete noi dimensiuni - si nu este exclus sa decideti oficializarea ei.

Pe tot parcursul anului 2006, Pluto îsi continua tranzitul prin Sagetator, respectiv prin casa a VIII-a a nativilor Taur (tranzit care a început în 1995 si va mai dura câtiva ani). Cum Pluto simbolizeaza transformarile profunde, majoritatea schimbarilor prin care ati trecut si prin care veti mai trece sunt cu bataie lunga si se vor concretiza în transformari ample pe mai multe planuri.

În 2006, Uranus tranziteaza zodia Pestilor si formeaza un aspect armonios cu Soarele nativilor Taur, iar aceasta situatie favorabila va dura pâna în 2011. Efectul acestui aspect? Veti cunoaste persoane deosebite si veti avea parte de evenimente mai putin obisnuite, care va vor schimba - în bine - obiectivele si planurile de viitor. De asemenea, intuitia si imaginatia creatoare vor capata mai multa forta.

Bani

O prima perioada favorabila în plan financiar este determinata de tranzitul lui Mercur prin casa a II-a a nativilor Taur, între 3 si 27 iunie. În acest interval, primiti vesti bune legate de bani sau informatii pretioase care va ajuta sa încheiati contracte foarte avantajoase.

Cea mai buna perioada a anului 2006 în plan financiar este intervalul 23 iunie - 17 iulie, când Venus tranziteaza zodia Gemeni, respectiv casa a II-a (casa banilor) a nativilor Taur. Sub obladuirea lui Venus, reusiti sa fiti omul potrivit la locul potrivit si sa va bucurati de ajutorul femeilor. Ar fi bine sa profitati de aceasta conjunctura favorabila si sa strângeti bani albi pentru zile negre.

Cariera

Neptun îsi continua tranzitul prin Varsator, respectiv prin casa a X-a a nativilor Taur, cu efecte derutante în plan profesional. Pe de o parte, este posibil sa aveti parte de perioade în care nu vedeti nici o perspectiva în cariera actuala. Pe de alta parte - poate si datorita acestor momente de confuzie -, veti cauta modalitati de a întoarce situatia în favoarea dvs. si aveti sanse sa faceti schimbari inspirate, cu efecte deosebit de benefice pe termen lung.

Dragoste

Tranzitele lui Venus anunta doua perioade excelente pe plan sentimental: 29 mai - 22 iunie (când Venus, guvernatorul zodiei Taur, se va afla chiar în zodia dvs.) si 6 - 29 septembrie (când Venus se afla în Fecioara, respectiv în casa a V-a a nativilor Taur).

Casa si camin

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla în Leu, respectiv în casa a IV-a a nativilor Taur. În consecinta, este posibil sa apara întârzieri si amânari în chestiuni legate de casa si camin. Veti fi nevoit sa amânati mutarea într-o alta locuinta sau o zugraveala ori anumite reparatii pe care ati fi vrut sa le faceti în 2006. Nu uitati, totusi, ca astrele doar predispun, dar omul dispune de viata lui!

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a XI-a a nativilor Taur), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a IV-a a nativilor Taur) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a VII-a a nativilor Taur). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:56 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Gemeni 2006:

Tendinte generale

Pentru Gemeni, anul 2006 reprezinta continuarea schimbarilor subtile începute acum câtiva ani în planul relatiilor personale, în primul rând ca efect al tranzitului lui Pluto prin Sagetator, respectiv prin casa a VII-a a nativilor Gemeni.

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla în Leu, în casa a III-a a nativilor Gemeni. Saturn este planeta care guverneaza realitatea fizica, iar ca efect al acestui tranzit este posibil sa apara dificultati în relatiile cu rudele apropiate si cu vecinii, dar capacitatea dvs. de comunicare va ajuta sa rezolvati majoritatea problemelor.

Bani

Cele mai bune perioade în plan financiar sunt: între 3 si 28 iunie (când Mercur, planeta care guverneaza zodia Gemeni, intra în casa a II-a, a banilor) si 18 iulie - 11 august (când Venus intra în casa a II-a). În aceste perioade puteti sa faceti investitii, pentru ca aveti sanse sa câstigati bani frumosi.

Cariera

Uranus, planeta schimbarilor bruste si neasteptate, se afla în Pesti, în casa a X-a a nativilor Gemeni, si va aduce surprize si schimbari rapide în planul profesional. S-ar putea sa decideti o cotitura importanta în cariera si sa treceti la un domeniu de activitate complet diferit de ceea ce ati facut pâna acum, sau sa adoptati o atitudine noua, inovatoare, fata de activitatea profesionala.

Domeniul profesional este favorizat si datorita faptului ca Jupiter se afla în Scorpion, respectiv în casa a VI-a a nativilor Gemeni, în cea mai mare parte a anului 2006. Aveti parte de numeroase reusite si satisfactii. S-ar putea sa fiti nevoit sa va asumati mai multe responsabilitati, dar veti reusi sa faceti fata fara dureri de cap.

Dragoste

În plan sentimental, aveti parte de o suita de perioade favorabile în a doua jumatate a anului 2006. Între 23 iunie si 17 iulie, Venus tranziteaza zodia Gemenilor si va confera un farmec irezistibil. Sunteti capabil sa cuceriti pe oricine, dintr-o privire. Relatiile sentimentale începute acum se pot intensifica în perioada 30 septembrie - 23 octombrie, când Venus tranziteaza Balanta, respectiv casa a V-a (a relatiilor sentimentale) pentru nativii Gemeni. Pe de alta parte, daca începeti o relatie sentimentala în octombrie, aceasta poate evolua rapid în perioada 17 noiembrie - 10 decembrie, când Venus face conjunctie cu Pluto în Sagetator, în casa a VII-a (a parteneriatelor) pentru Gemeni.

Relatii, parteneriate

Pe 23 noiembrie 2006, Jupiter intra în Sagetator, respectiv în casa a VII-a a nativilor Gemeni, unde va ramâne aproximativ un an. În aceasta perioada sunt favorizate parteneriatele pe toate planurile. Daca nu sunteti casatorit(a), aveti sanse ca situatia sa se schimbe în acest interval de un an. De asemenea, se vor dezvolta si parteneriatele profesionale sau de afaceri sau veti stabili noi relatii de parteneriat.

Calatorii, comunicare

În 2006, Neptun îsi continua tranzitul prin Varsator, respectiv prin casa a IX-a a nativilor Gemeni. Efectele acestui tranzit se concretizeaza în întâmplari ciudate legate de calatoriile în strainatate si de activitatile din publicistica, învatamânt si domeniul juridic. Tot acest tranzit determina un interes sporit pentru domeniul spiritualitatii.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a X-a a nativilor Gemeni), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a III-a a nativilor Gemeni) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a VI-a a nativilor Gemeni). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:57 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Rac 2006:

Tendinte generale

Pentru Rac, anul 2006 se anunta un an al eforturilor de a pune ordine în diverse domenii si al rezolvarii unor probleme financiare pe care le-ati tot amânat pâna acum.

Dar anul 2006 cuprinde si perspective mai luminoase. În cea mai mare parte a anului, beneficul Jupiter se va afla în Scorpion, favorizând relatiile sentimentale, creativitatea si activitatile relaxante. Pâna la sfârsitul lui noiembrie, Jupiter formeaza un aspect armonios cu Soarele natal al zodiei Rac, îndemnându-va sa va puneti la treaba creativitatea. Acum este momentul potrivit sa va încercati talentul într-un domeniu artistic.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, se afla pe tot parcursul anului în Leu, respectiv în casa a II-a (casa banilor) a nativilor Rac. Efectele pot fi mai mult sau mai putin placute, în functie de modul în care va raportati la autoritati si la diverse reguli. Pe de o parte, aceasta configuratie va ajuta sa va puneti ordine în viata; pe de alta parte, este posibil sa determine întârzieri sau obstacole. Sunteti nevoit sa va ocupati de rezolvarea unor probleme financiare pe care le-ati amânat sau chiar le-ati ignorat pâna acum.

Bani

În 2006, Neptun se afla în Varsator, în casa a VIII-a a nativilor Rac, provocând producerea unor evenimente ciudate în legatura cu impozitele, asigurarile si mostenirile. Cum Neptun mai reprezinta si idealurile si inspiratia subtila, este posibil ca intuitia dumneavoastra sa sporeasca simtitor.

Cariera

Anul 2006 este un an al evenimentelor importante pe plan profesional pentru nativii din zodia Rac. Este posibil sa va schimbati locul de munca sau sa fiti avansat la locul de munca actual si sa beneficiati de o crestere a salariului. Perioada-cheie din acest punct de vedere este luna martie, când are loc o eclipsa de Soare în Berbec, respectiv în casa a X-a a nativilor Rac. Tot în martie are loc o eclipsa de Luna în Fecioara, eclipsa care favorizeaza calatoriile scurte. De asemenea, în luna martie este posibil sa va mutati în alta locuinta.

Relatii, parteneriate

În primele zile ale anului 2006, Mercur se afla în Capricorn, respectiv în casa a VII-a a nativilor Rac. Prin urmare, sunteti interesat în primul rând de relatii si parteneriate - atât relatii personale cât si relatii profesionale si parteneriate în afaceri.

Dragoste

Pe plan sentimental, sfârsitul anului se anunta foarte favorabil. Între 24 octombrie si 16 noiembrie, Venus tranziteaza semnul Scorpionului, respectiv casa V-a (a relatiilor sentimentale) pentru nativii Rac. Acest tranzit genereaza noi oportunitati pe plan sentimental, care ar putea avea si o latura secreta. Aproape concomitent, Marte intra si el în Scorpion, unde va ramâne între 23 octombrie si 5 decembrie, punând paie pe foc pe plan sentimental si sexual. Colac peste pupaza, Mercur tranziteaza si el casa a V-a, ceea ce însemna ca relatiile sentimentale chiar va preocupa.

Calatorii, studii

Pe tot parcursul anului 2006, Uranus, planeta schimbarilor bruste si surprinzatoare, a geniului si a individualitatii, se afla în Pesti, respectiv în casa a IX-a a nativilor Rac, si formeaza un aspect armonios cu Soarele nativ al zodiei Rac. În consecinta, sunt favorizate calatoriile în locuri îndepartate, studiile avansate si largirea orizontului personal. În toate aceste domenii, este posibil sa survina evenimente surprinzatoare. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu persoane interesante sau chiar iesite din comun.

În septembrie este posibil sa faceti o calatorie mai lunga, ca urmare a eclipsei de Luna care are loc în Pesti pe 7 septembrie. Sau s-ar putea sa va reluati studiile ori sa faceti un curs de perfectionare profesionala.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a IX-a a nativilor Rac), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a II-a a nativilor Rac) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a V-a a nativilor Rac). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:58 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Leu 2006:

Tendinte generale

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla chiar în zodia Leului, situatie care se repeta la fiecare aproximativ 30 ani si care aduce noi obligatii si responsabilitati si necesitatea de a va auto-analiza cu seriozitate. S-ar putea sa primiti mai multe responsabilitati la locul de munca sau chiar acasa, de exemplu sa luati în îngrijire un parinte batrân sau o ruda cu probleme de sanatate.

Tot ca efect al acestui tranzit, veti putea elimina din viata dvs. situatii si relatii învechite sau devenite inutile. Menirea acestui tranzit este de a va îndemna sa va faceti ordine în viata, astfel încât sa corespunda cât mai bine cu convingerile, necesitatile si aspiratiile dvs. Din septembrie 2007, când se încheie acest tranzit, va veti bucura mult timp de rezultatele eforturilor depuse. Totul este sa nu va lasati descurajat de întârzierile si dificultatile cu care va veti confrunta si sa va pastrati încrederea si optimismul.

Pluto, planeta care guverneaza transformarile profunde, îsi continua în anul 2006 tranzitul prin Sagetator, respectiv prin casa a V-a a nativilor Leu. Efectul acestui tranzit a fost si continua sa fie o schimbare treptata a conceptiilor dvs. despre placere, despre copii si despre creativitate.

Bani

Pe tot parcursul anului 2006, Uranus se afla în Pesti, respectiv în casa a VIII-a a nativilor Leu. Ca urmare, este posibil sa survina o modificare brusca a veniturilor unui partener - fie ale unui partener de afaceri, fie ale partenerului de viata, fie ale unei alte persoane cu care colaborati. Acest eveniment ar putea avea loc între 5 aprilie si 2 mai, când Uranus formeaza un aspect armonios cu Jupiter, iar schimbarea ar putea fi în bine. Uranus va ramâne în Pesti pâna în 2011, iar în tot acest timp este posibil sa apara o mostenire si/sau veniturile dumneavoastra sa sporeasca simtitor.

Relatii, parteneriate

Un alt tranzit care continua în 2006 este cel al lui Neptun - planeta iluziilor si a intelectului superior - în Varsator, respectiv în casa a VII-a a nativilor Leu. Ca urmare, aveti tendinta sa va idealizati partenerul sau sa vedeti relatia în culori mai luminoase decât în realitate. Pe de alta parte, tranzitul lui Neptun prin casa a VII-a favorizeaza relatiile de parteneriat si colaborare din domeniile artistice sau spirituale.

Dragoste

La sfârsitul lui noiembrie, Jupiter intra în Sagetator, respectiv în casa a V-a a nativilor Leu, stimulând în mod deosebit creativitatea si viata sentimentala.

Cele mai bune perioade pe plan sentimental în 2006 sunt intervalele 1 ianuarie - 3 februarie, când Venus se afla în casa a VII-a (casa relatiilor si a parteneriatelor) pentru nativii Leu, si 17 noiembrie - 31 decembrie. Se cuvine o mentionata si perioada 3 iunie - 22 iulie, care va fi foarte favorabila pentru relatii sexuale, întrucât veti beneficia de foarte multa energie si veti fi deosebit de activ.

Casa si camin

Jupiter se afla în Scorpion, respectiv în casa a IV-a a nativilor Leu, timp de 11 luni din 2006. Ca urmare, este posibil sa va mutati într-o noua locuinta sau sa renovati ori sa extindeti locuinta actuala - daca nu cumva ati facut-o deja în 2005. De asemenea, s-a putea ca numarul membrilor familiei sa sporeasca, fie prin nasterea unui copil, fie din cauza ca o ruda se muta la dvs.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a VIII-a a nativilor Leu), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa I a nativilor Leu) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a IV-a a nativilor Leu). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:59 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Fecioara 2006:

Tendinte generale

Pentru Fecioara, anul 2006 se anunta a fi un mozaic de evolutii bune si mai putin bune. Sunt favorizate comunicarea si relatiile cu ceilalti, de la relatiile sentimentale pâna la relatiile cu copiii si cu vecinii. Pe de alta parte, este posibil sa aiba loc schimbari importante, printre care si mutarea într-o alta locuinta.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, îsi continua tranzitul în Leu, respectiv în casa a XII-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit va ajuta sa rezolvati probleme mai vechi si este recomandabil sa va ocupati serios de acest lucru pâna în septembrie 2007, când Saturn va intra în Fecioara.

Marte tranziteaza semnul Fecioarei între 22 iulie si 6 septembrie, conferindu-va o energie fizica deosebita. Capacitatea de efort sporeste, puteti dormi mai putin, va simtiti în forma si plin de elan.

Cariera

Tranzitul lui Neptun în Varsator, respectiv în casa a VI-a a nativilor Fecioara, tranzit început în 1998, continua si în 2006. Neptun fiind planeta inspiratiei si a iluziilor, acest tranzit afecteaza relatiile cu superiorii si colegii de munca, ca si conditiile de munca în general. În 2006, puteti contribui la clarificarea si eficientizarea anumitor proceduri si metode de lucru. Aveti idei bune, pe care ar fi bine sa le împartasiti celorlalti, chiar daca ar putea fi considerate prea îndraznete sau neobisnuite.

Relatii, parteneriate

Uranus, planeta individualitatii, a geniului si a schimbarilor surprinzatoare, îsi continua tranzitul în Pesti, respectiv în casa a VII-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit va afecteaza relatiile personale si parteneriatele profesionale înca din 2004. Ce-a fost mai greu, a trecut. Acum, daca veti sti sa nu va lasati dominat în relatiile personale, veti trece cu bine de aceasta perioada dificila. Mai mult, relatiile sentimentale sunt favorizate, mai ales între 5 aprilie si 2 mai, când Venus se va afla si ea în Pesti, respectiv în casa a VII-a a nativilor Fecioara.

Dragoste

Venus, planeta frumusetii si a dragostei, se afla în Fecioara între 6 si 29 septembrie. Este o perioada excelenta pe plan sentimental, pentru ca beneficiati de un farmec irezistibil.

Casa si camin

Pluto, planeta schimbarilor profunde, îsi continua tranzitul în Sagetator, respectiv în casa a IV-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit aduce evenimente importante în legatura cu casa si caminul dvs. si probabil ca majoritatea acestor evenimente au avut deja loc în anii precedenti, de la începutul tranzitului lui Pluto în Sagetator. Acum începeti sa realizati ca toate aceste schimbari au deschis calea catre noi relatii si noi evolutii în casa si camin.

Comunicare, calatorii

Jupiter, planeta dezvoltarii si a succesului, se afla mai tot timpul anului în Scorpion, respectiv în casa a III-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit favorizeaza comunicarea si toate activitatile bazate pe comunicare. De asemenea, este posibil sa calatoriti mai mult decât de obicei si cu mult folos. Relatiile cu rudele si cu vecinii sunt si ele favorizate.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a VII-a a nativilor Fecioara), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a XII-a a nativilor Fecioara) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a III-a a nativilor Fecioara). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:59 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Balanta 2006:


Tendinte generale

Pentru Balanta, anul 2006 se anunta un an al schimbarilor majore în majoritatea domeniilor. Este vorba de schimbari în bine si de evolutii determinate de aceste schimbari.

Pe tot parcursul anului 2006, Uranus se afla în Pesti, respectiv în casa a VI-a a nativilor Balanta. Întrucât Uranus, planeta individualitatii, a geniului si a schimbarilor neasteptate, a început acest tranzit de ceva vreme, probabil ca v-ati obisnuit deja cu perturbatiile pe care le produce în activitatea zilnica si le suportati mai usor.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, se afla pe tot parcursul anului 2006 în Leu, respectiv în casa a XI-a a nativilor Balanta, ajutându-va sa va clarificati obiectivele. Este posibil sa va reevaluati planurile de viitor si telul în viata. Sunteti din ce în ce mai aproape de reusita.

Bani

Cea mai spectaculoasa evolutie favorabila în 2006 are loc în plan financiar si este determinata de tranzitul lui Jupiter în Scorpion, respectiv în casa a II-a a nativilor Balanta, în cea mai mare parte a anului. Apar noi posibilitati de a câstiga bani si de a economisi. În general, veniturile pot creste spectaculos.

Relatii, parteneriate

O alta planeta care continua un tranzit deja început este Neptun, planeta inspiratiei superioare dar si a iluziilor, care se afla în 2006 în Varsator, respectiv în casa a V-a a nativilor Balanta. În consecinta, s-a putea ca granita dintre realitate si imaginatie sa nu mai fie foarte clara. Spre exemplu, nu reusiti sa va dati seama care este adevarata fata a unor parteneri. Un alt efect al acestui tranzit este si cresterea inspiratiei creatoare. Pe de alta parte, Neptun guverneaza si evadarea prin droguri, alcool sau chiar sex, astfel încât, daca aveti copii, va sfatuim sa-i supravegheati foarte atent.

Comunicare

Pluto îsi continua si el tranzitul în Sagetator, respectiv în casa a III-a a nativilor Balanta, determinând schimbari subtile. Capacitatea dumneavoastra de comunicare este în plina evolutie si va fi cu totul alta în 2008, când Pluto va parasi semnul Sagetatorului si va intra în Capricorn.

Casa si camin

Dupa 23 noiembrie 2006, când Jupiter formeaza o conjunctie cu Pluto în Sagetator, respectiv în casa a III-a a nativilor Balanta, este posibil sa va mutati în alta locuinta.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a VI-a a nativilor Balanta), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a XI-a a nativilor Balanta) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a II-a a nativilor Balanta). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:00 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Scorpion 2006:

Tendinte generale

Pentru Scorpion, anul 2006 va fi influentat mai ales de beneficul Jupiter, care se afla chiar în Scorpion în cea mai mare parte a anului, aducându-va noi oportunitati, noi relatii si noi modalitati de a va exprima. De la jumatatea lunii martie pâna la începutul lunii iulie 2006, Jupiter este retrograd, îndemnându-va catre introspectie si reevaluarea conceptiilor filozofice si a convingerilor spirituale.

În perioada când Jupiter se afla în zodia dumneavoastra, beneficiati de conditii favorabile pentru a va schimba locuinta sau locul de munca, pentru a va casatori sau pentru a face un copil - în general, puteti avea o evolutie excelenta într-un domeniu sau altul.

Bani

Pluto, planeta care guverneaza zodia Scorpionului, îsi continua îndelungatul tranzit în Sagetator, respectiv în casa a II-a a nativilor Scorpion. Efectele acestui tranzit vizeaza planul financiar, pe care Pluto l-a afectat destul de mult în ultimii ani, când v-a obligat sa gasiti noi surse de venituri. Tot în acesti ultimi ani se pare ca ati luat bani cu împrumut sau ati achitat un împrumut. În 2006 veti avea ocazia sa câstigati bani într-un mod mult mai potrivit cu convingerile dumneavoastra. De asemenea, tranzitul lui Pluto în Sagetator va ajuta sa va reevaluati scara valorilor.

Dupa 23 noiembrie 2006, când Jupiter intra în Sagetator, respectiv în casa a II-a a nativilor Scorpion, domeniul financiar este favorizat.

Cariera

Cariera este afectata de continuarea tranzitului lui Saturn în Leu, respectiv în casa a X-a a nativilor Scorpion, care poate determina aparitia unor întârzieri sau poate aduce realizari, recunoasterea meritelor si responsabilitati suplimentare. Totul depinde de ceea ce ati facut pâna acum si de cât de mult v-ati straduit.

Continua si tranzitul lui Uranus în Pesti, respectiv în casa a V-a a nativilor Scorpion. Uranus este planeta schimbarilor bruste si neasteptate, iar acest tranzit este menit sa scoata din amorteala domeniul creativitatii, sa va îndemne sa va asumati mai multe riscuri în acest domeniu, sa încercati noi moduri de abordare.

Dragoste

Cea mai favorabila perioada pentru Scorpion în plan sentimental este intervalul 24 octombrie - 17 noiembrie 2006, când Venus se afla chiar în Scorpion. Mai mult, între 23 octombrie si 5 decembrie 2006, planeta Marte (care este al doilea guvernator al zodiei Scorpion) se afla si ea în Scorpion, sporindu-va încrederea în sine, energia fizica si farmecul personal.

Casa si camin

Daca aveti copii, tranzitul lui Uranus în Pesti poate determina aparitia unor evenimente perturbatoare în viata lor, asa încât va sfatuim sa îi supravegheati mai atent în 2006.

Neptun, care îsi continua tranzitul în Varsator, respectiv în casa a IV-a a nativilor Scorpion, poate determina aparitia unor evenimente derutante în viata casnica. Este posibil sa fiti nevoit sa luati în îngrijire un parinte sau o ruda mai vârstnica, iar mutarea dintr-o casa în alta sa genereze anumite neplaceri. Oricum, acest tranzit va cam obliga sa acordati mai multa atentie celor din jur.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a V-a a nativilor Scorpion), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a X-a a nativilor Scorpion) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa I a nativilor Scorpion). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:01 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Sagetator 2006:


Tendinte generale

Pentru Sagetator, anul 2006 se anunta un an al introspectiei, pentru ca Jupiter, guvernatorul Sagetatorului, se afla mai tot timpul în Scorpion, respectiv în casa a XII-a a nativilor Sagetator. Abia pe 23 noiembrie 2006, Jupiter va intra în Sagetator, dând semnalul de începere a unei perioade excelente, în care veti avea ocazia sa va dezvoltati pe toate planurile si va veti simti favoritul stelelor.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, îsi continua tranzitul în Leu, respectiv în casa a IX-a a nativilor Sagetator. În consecinta, în 2006 începeti sa vedeti rezultatele a ceea ce ati învatat în ultima vreme, sau va confruntati cu diverse obstacole si dificultati. Totul depinde de cât de mult v-ati straduit sa învatati si de cât de temeinice sunt cunostintele acumulate.

De asemenea, Uranus formeaza un aspect dificil cu Soarele natal al nativilor Sagetator, îndemnându-va sa va înnoiti într-un fel sau altul, sa cautati noi perspective. Daca nu veti face acest lucru de buna voie, este posibil sa survina anumite evenimente care sa va oblige sa faceti schimbari sau sa va îndreptati într-o noua directie.

Pluto, planeta transformarilor profunde, se afla în Sagetator din 1995, determinând schimbari profunde în viata dumneavoastra. Numai ca aceste schimbari sunt destul de subtile si se petrec lent, astfel încât este posibil sa nu le percepeti decât dupa un timp. Domeniul în care mai aveti probleme este autoritatea: fie a dumneavoastra asupra altora, fie a altora asupra dumneavoastra.

Relatii, parteneriate

Un alt tranzit care continua în 2006 este cel al lui Neptun în Varsator, respectiv în casa a III-a a nativilor Sagetator, tranzit ce poate determina aparitia unor evenimente derutante în ceea ce priveste relatiile cu copiii, cu rudele sau cu vecinii. Daca va deranjeaza vecinii sau va nemultumeste cartierul în care locuiti, va sfatuim sa nu va mutati pâna nu se termina acest tranzit, pentru ca riscati sa luati o decizie eronata.

Dragoste

Perioada cea mai favorabila în plan sentimental în 2006 este intervalul 17 noiembrie - 11 decembrie. De asemenea, între 3 si 29 mai 2006 se anunta o perioada foarte buna pentru dragoste si sex, dar nu pentru decizii serioase, cu implicatii pe termen lung.

Casa si camin

Uranus îsi continua tranzitul în Pesti, respectiv în casa a IV-a a nativilor Sagetator, tranzit care va mai dura câtiva ani. Efectele acestui tranzit pot fi schimbari si perturbari neasteptate în viata casnica, mutarea în alta locuinta sau aparitia unor persoane iesite din comun. În general, orice tranzit al lui Uranus este menit sa trezeasca din amorteala domeniile în care ati devenit prea rigid. Prin urmare, daca exista o anumita rigiditate în caminul dumneavoastra, aceasta nu va mai dura mult.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a IV-a a nativilor Sagetator), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a IX-a a nativilor Sagetator) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a XII-a a nativilor Sagetator). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.[/b]

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:01 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Capricorn 2006:

Tendinte generale

În 1995 a început tranzitul lui Pluto în Sagetator, respectiv în casa a XII-a a nativilor Capricorn. În tot acest timp, relatia dumneavoastra cu ceea ce înseamna putere si autoritate a suferit schimbari. De exemplu, va redobânditi puterea de care ati fost lipsit la un moment dat, sau descoperiti câta putere aveti, de fapt. Un lucru este clar: schimbarile vor fi ireversibile.

Bani

Saturn, guvernatorul zodiei Capricorn si, în general, planeta care guverneaza realitatea fizica, îsi continua în 2006 tranzitul în Leu, respectiv în casa a VIII-a a nativilor Capricorn. Întrucât casa a VIII-a este asociata cu banii altora, efectele tranzitului lui Saturn pot fi întârzieri sau blocaje în obtinerea împrumuturilor sau în orice alte modalitati în care ajungeti sa utilizati banii altora (de exemplu, în asocieri în care capitalul este furnizat de parteneri). De asemenea, este posibil ca partenerul de viata sa renunte la locul de munca actual sau sa fie disponibilizat, cu efecte asupra bugetului comun.

Neptun îsi continua tranzitul în Varsator, respectiv în casa a II-a a nativilor Capricorn. Un efect al acestui tranzit ar putea fi aparitia unor posibilitati de a câstiga bani din arta, de exemplu publicându-va creatiile literare. Pe de alta parte, Neptun v-ar putea face sa nu va apreciati corect capacitatea de a câstiga bani, sau v-ar putea da un semnal ca este cazul sa fiti mai atent pe ce cheltuiti si cum va administrati banii.

Relatii, parteneriate

Jupiter, aflat în Scorpion, formeaza un aspect favorabil cu Soarele nativilor Capricorn pâna la sfârsitul lunii noiembrie 2006, ajutându-va sa va faceti noi prieteni si noi relatii. Acest tranzit al lui Jupiter în casa a XI-a a nativilor Capricorn va îndeamna sa visati la mai mult, sa va propuneti obiective mai îndraznete. Sunt favorizate si proiectele publicistice si calatoriile peste hotare.

Uranus, planeta care guverneaza schimbarile bruste si neasteptate, dar si individualitatea, îsi continua tranzitul în Pesti, respectiv în casa a III-a a nativilor Capricorn. Acest tranzit poate determina aparitia unor perturbatii în relatiile cu copiii, cu rudele sau cu vecinii, vizând în special anumite obiceiuri comode si convenabile. În 2006 este posibil sa va mutati în alta locuinta sau, cel putin, sa începeti sa cautati un cartier mai pe placul dumneavoastra.

Dragoste

În planul sentimental, cea mai favorabila perioada în 2006 este a doua jumatate a lunii decembrie, când Venus se afla în Capricorn si va confera un farmec irezistibil. O alta perioada favorabila în plan sentimental - dar si pentru tot ce înseamna placere - este intervalul 29 mai - 22 iunie, când Venus tranziteaza zodia Taurului, respectiv casa a V-a a nativilor Capricorn.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa a III-a a nativilor Capricorn), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a VIII-a a nativilor Capricorn) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a XI-a a nativilor Capricorn). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:02 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Pesti 2006:

Tendinte generale

Neptun, guvernatorul zodiei Pestilor, îsi continua tranzitul în Varsator, respectiv în casa a XII-a a nativilor Pesti. Efectele acestui tranzit ar trebui sa va fie deja cunoscute: visare cu ochii deschisi, experiente mistice, estomparea granitei dintre realitate si iluzie. Toate acestea pot fi extrem de utile daca sunteti scriitor de fictiune, dar altfel va pot crea mari dificultati daca nu le constientizati.

Relatii, parteneriate

Uranus, planeta schimbarilor neasteptate, îsi continua tranzitul în Pesti. Ca efect al acestui tranzit, este posibil sa va mutati în alta locuinta, sa puneti capat unor vechi relatii, sa stabiliti noi relatii în plan personal dar si în plan profesional, mai ales cu persoane care activeaza în domenii artistice.

Cariera

Continua si tranzitul lui Saturn în Leu, respectiv în casa a VI-a a nativilor Pesti, tranzit care poate aduce diverse restrictii sau întârzieri în activitatea profesionala. Este posibil sa primiti responsabilitati suplimentare la locul de munca si sa simtiti ca nu va sunt recunoscute meritele la adevarata lor valoare. Dar nu este cazul sa va pierdeti speranta! Sub acest tranzit puteti avea multe realizari, iar Saturn va ajuta sa va clarificati obiectivele.

Dragoste

Perioada cea mai favorabila în plan sentimental este intervalul 5 aprilie - 2 mai 2006, când Venus se afla în Pesti si va confera mult farmec si sex-appeal. O alta perioada buna în dragoste este intervalul 18 iulie - 11 august 2006, când Venus tranziteaza zodia Racului.

Comunicare, calatorii, studii

În cea mai mare parte a anului 2006, Jupiter se afla în Scorpion, respectiv în casa a IX-a a nativilor Pesti. Acest tranzit al Marelui Benefic va ajuta sa evoluati în plan spiritual si sa luati contact cu noi culturi si noi oameni. Acum aveti posibilitatea sa va reluati studiile sau sa calatoriti în lumea larga. De asemenea, este o perioada foarte favorabila în domeniul publicistic.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: între 2 si 25 martie (în Pesti, în casa I a nativilor Pesti), între 4 si 28 iulie (în Leu, în casa a VI-a a nativilor Pesti) si între 28 octombrie si 17 noiembrie (în Scorpion, în casa a IX-a a nativilor Pesti). În perioadele când Mercur se afla în retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima cât mai clar, sa calatoriti cât mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele în care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja începute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 06 Dec 2006, 9:26 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




si uite ca trece anul si nu s-a intamplat nimic ca in horoscopul pus de mine Laughing Laughing

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

Horoscop 2006
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara