Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Mireasa lasata ca bacsis...:-j
MesajTrimis: Lun, 04 Dec 2006, 8:06 pm Go top: Mireasa lasata ca bacsis...:-j Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Taximetristii londonezi se pot lauda ca sunt unii dintre cei mai cinstiti din breasla lor la nivel mondial. Un studiu a scos la iveala faptul ca londo­­nezii se dovedesc deosebit de uituci atunci cπnd folosesc taxi­­urile. Genti cu diamante, mitraliere si pi­­cioa­­re din lemn pe ban­­cheta din spate a taxiului sunt doar cπteva din “ispravile” cu care se pot lauda lo­­cuitorii capitalei Marii Britanii.



Un client a devenit celebru in breasla taximetristilor londonezi prin faptul ca si-a abandonat logodnica beata si i-a spus soferului ca o poate pastra pe post de bacsis. Alti taximetristi au spus ca au gasit pe bancheta din spate a masinii chiar si pistoale-mitraliera. In remarcabila colectie se mai regaseste un telescop vechi si chiar o geanta cu diamante in valoare de 150.000 de dolari, afirma cotidianul “The Times” care citeaza un studiu realizat de o companie din domeniul securitatii informatice realizat in 11 capitale ale lumii.

Potrivit acestui studiu, 54.872 de telefoane mobile si 3.179 de laptopuri au fost uitate in ultimele sase luni in taxiurile din Londra. “Gasim de toate in ta­­xiurile noastre”, a explicat Bob Oddy, secretar general al Organizatiei soferilor de taxi brevetati din Londra. “Cel mai des telefoane mobile. Sau uneori, oamenii urca incarcati de pachete si lasa in taxi jumatate”. So­­ferii londonezi par, de ase­­menea, si de o onestitate fara egal. Circa 96% din te­­le­­foane si 97% din laptopuri au fost inapoiate proprie­­tarilor, potrivit acestei an­­chete.

Multi soferi au declarat ca s-au vazut nevoiti sa alerge dupa clienti pentru a le returna bu­­nurile, in spe­­cial laptopurile. Un taximetrist a afirmat ca la un moment dat a incercat sa-i inapoieze unui client o va­­liza de mari dimensiuni, dar acesta a refuzat sa o ia. La o examinare atenta s-a dove­­dit ca valiza era plina cu materiale pornografice.

banoasa meserie... Laughing

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Re: Mireasa lasata ca bacsis...:-j
MesajTrimis: Mar, 05 Dec 2006, 7:12 pm Go top: Mireasa lasata ca bacsis...:-j Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




raluk a scris:
Multi soferi au declarat ca s-au vazut nevoiti sa alerge dupa clienti pentru a le returna bu­­nurile, in spe­­cial laptopurile.

Aha!! Cre'k !! Ce le mai infloresc!! Vai!! Ei, onestii cum sa nu returneze inapoi ceva pierdut, mai ales daca e vorba de un LAPTOP!!! Da sigur!

Asa da meserie!!!

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

Mireasa lasata ca bacsis...:-j
 Pagina de start a forumului Club Z » Discutii
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara