Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Bush interzice casatoriile intre persoane de acelasi sex
MesajTrimis: Mie, 07 Iun 2006, 11:53 am Go top: Bush interzice casatoriile intre persoane de acelasi sex Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Acesta a declarat ca doreste sa aprobe un amendament in Constitutie prin care sa interzica mariajele intre homosexuali si intre lesbiene
In urma unei dezbateri pe marginea Amendamentului Protectiei Casatoriei, desfasurate in cadrul Senatului american luni dupa amiaza, presedintele Bush a promis, pentru a doua oara, ca va sustine un amendament constitutional prin care casatoriile intre persoane de acelasi sex vor fi interzise.

La un eveniment recent organizat pe aceasta tema, Bush a declarat: „Aceasta problema nationala necesita o solutie nationala. Si avand in vedere ca este o problema de o importanta foarte mare, solutia nu ar trebui sa vina din partea instantelor judiciare, ci din partea poporului Statelor Unite”.

Cu toate ca Bush a sustinut initial un asemenea amendament in 2004, cand a candidat pentru al doilea mandat prezidential, act care nu a fost aprobat de Senat in acel an, dupa care, in momentul castigarii alegerilor, a promis ca nu va mai sprijini un amendament pe aceasta tema din moment ce Actul de Aparare a Institutiei Casatoriei din 1996 este inca in vigoare, presedintele american a declarat luni ca un asemenea amendament este necesar.

El a afirmat ca „judecatori activisti” au inceput deja sa implementeze la nivel statal legislatii cu privire la casatoriile intre persoanele de acelasi sex, care au fost aprobate de un numar impresionant de persoane, ceea ce inseamna ca „aceste amendamente si legi exprima un consens foarte larg in tara noastra pe marginea protectiei institutiei casatoriei. Oamenii au decis”.

Pe de alta parte, criticii lui Bush si ai administratiei sale au catalogat aceste dezbateri ca fiind o miscare tactica premeditata de a distrage atentia publica de la probleme cum ar fi razboiul din Irak sau pretul petrolului, ce se afla in continua crestere, din cauza disputei nucleare cu Iranul. In plus, Democratii l-au acuzat pe presedinte ca doreste sa „separe societatea, sa-i instige pe unii contra altora”.

”Acesta este un alt efort al presedintelui de a speria, de a distorsiona, de a distrage si de a induce America in eroare. Este modalitatea prin care administratia incearca sa evite problemele reale si dure cu care cetatenii americani se confrunta in fiecare zi”, a declarat liderul minoritatii din Senat, Harry Reid, membru al partidului Democrat din Nevada, in timp ce alti oponenti ai amendamentului il numesc un plan bine pus la punct de a creste numarul electoratului favorabil lui Bush.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

Bush interzice casatoriile intre persoane de acelasi sex
 Pagina de start a forumului Club Z » Off - Topic
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara