Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Numarul destinului
MesajTrimis: Joi, 21 Sep 2006, 9:15 pm Go top: Numarul destinului Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




ceva fain...Very Happy

http://www.dsclex.ro/astrolog/numerologie/expressionnumber.htm

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 22 Sep 2006, 11:34 am Go top: Numarul destinului Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Expresia numarului 6 iti ofera un simt al responsabilitatii, dragoste si echilibru cu adevarat remarcabile. Numarul 6 ofera sprijin si este intotdeauna constiincios, permitandu-ti sa rectifici si sa echilibrezi orice fel de situatie conflictuala. Esti o persoana dornica de a-ti pferi ajutorul si sprijinul celor in nevoie. Ai un talent innascut de a trata cu cei cei tineri, batrani, bolnavi sau defavorizati. Cu toate ca ai suficient talent creativ si artistic este foarte probabil sa te dedici unei ocupatii care se ocupa de prosperitatea comunitatii. Partea pozitiva a numarului 6 sugereaza ca esti foarte iubitor, prietenos si apreciativ la adresa celorlalti. Ai o putere de patrundere care naste simpatie, bunatate si generozitate. Calitatile lui 6 creaza cei mai buni si grijulii parinti sau persoane implicate adanc in activitati casnice. Sinceritatea si cinstea sunt evidente in modul tau de abordare a relatillor. Daca in alcatuirea ta apare un exces al numarului 6, s-ar putea sa prezinti anumite trasaturi negative asociate acestui numar. S-ar putea sa ai tendinta de a fi prea strict si de cere prea mult de la tine insuti. Astfel, s-ar putea uneori sa te sacrifici pe tine (sau pe cei dragi) pentru binele altora. In unele cazuri, mult prea zelosul 6 nu face diferenta intre a-i ajuta pe ceilalti si a fi inoportun. S-ar putea sa-ti vina greu sa-ti exprimi propria personalitate din cauza implicarii in problemele altora. Ca si in celelalte privinte ale Expresiei numarului 6, este foarte probabil ca iti faci mult prea multe griji.

he he he

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 04 Oct 2006, 10:33 pm Go top: Numarul destinului Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Expresia numarului 5 inzestreaza cu minunate insusiri de flexibilitate si talente multiple. Poti face bine multe lucruri. Expresia numarului 5 este liberatea productiva si in lupta ta de a obtine aceasta libertate vei deveni maestrul adaptabilitatii si schimbarii. Stii sa-ti prezinti ideile si cum sa-i abordezi pe ceilalti pentru a obtine ceea ce vrei. Evident, excelezi in domeniul vanzarilor si obtii succesul cu usurinta atunci cand trebuie sa lucrezi cu oamenii. Popularitatea ta te va conduce spre anumite forme de divertisment. Orice faci, esti inteligent, analitic si iute la minte. Daca in caracterul tau sunt prezente prea multe energii ale lui 5 ai putea sa exprimi anumite atitudini negative ale acestui numar. Atitudinea ta agitata si impacientata te va impiedica sa te opresti prea mult la un proiect. Cateodata poti fi destul de dezordonat si atfel sa-ti risipesti enegia. Iti vine greu sa respecti programul de lucru la servici si sa te incadrezi intr-o anumita rutina. Ai tendinta de a reactiona puternic daca simti ca iti este atacata sau limitata in vreun fel libertatea de exprimare sau actiune. Desi esti inteligent, esti tentat sa repeti la nesfarsit aceleasi greseli pentru ca reactionezi in mod reflex fara sa te gandesti prea mult. Esti in continua schimbare datorita preocuparilor tale care se modifica constant.
...mda Very Happy

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 05 Oct 2006, 12:21 am Go top: Numarul destinului Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




Expresia numarului 1 il indica pe managerul experimentat, inzestrat cu abilitati administrative remarcabile. Trebuie sa-ti perfectionezi calitatea de bun conducator, director de vanzari sau promotor. Ai la indemana tot ce este necesar pentru a deveni o persoana originala cu o abordare creativa a problemelor de rezolvat si mult spirit de initiativa. S-ar putea sa ai nevoie de cineva in urma ta, care sa se ocupe de detalii, dar tu esti acela care poate sa puna lucrurile in miscare si sa le transforme in fapte. Ai o minte sclipitoare si sti sa o folosesti pentru a promova. Astfel, ai mari posibilitati de a obtine realizari importante si recompense financiare. Adesea, aceasta expresie apartine cuiva care conduce o afacere sau lupta sa se realizeze prin propriile calitati si eforturi. Nu ai nevoie de supraveghere, preferand sa lucrezi pe cont propriu fara prea multe constrangeri. Esti deopotriva ambitios si hotarat. Trebuie sa ai incredere si sa te bizui pe propriile puteri deoarece ai o vointa de fier si curajul de a-ti sustine punctul de vedere. Desi te temi de singurate, doresti sa fi lasat in pace. Ti-e teama de rutina si de lipsa de perspectiva. Adesea iei startul prea devreme de frica sa nu ramai in urma. Atributele negative ale Expresiei lui 1 sunt egocentrismul si o abordare egoista a vietii. Acesta este un numar agresiv si daca este prea accentuat este greu de suportat. Nu trebuie sa fi excesiv de agresiv pentru a-ti indeplini destinul. Numarul 1 are instinctul natural de a domina si a fi seful; aderand la idea de a fi pe primul loc. Repet, nu trebuie sa domini si sa distrugi pentru a avea succes si a ajunge in varf.

:>

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 01 Noi 2006, 4:32 pm Go top: Numarul destinului Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




Gandire, analiza, introspectie si izolare sunt caracteristice expresiei numarului 7. Particularitatea numarului 7 este o minte ascutita, mai ales in ceea ce priveste cautarea si descoperirea adevarului. Esti atat de capabil sa analizezi, judeci si sa faci diferenta, incat rareori ii scapa ceva profunzimii si spiritului tau de observatie. Esti genul de persoana catre intr-adevar poate sa porneasca in cautarea intelepciunii sau adevarurilor ascunse, adesea devenind o autoritate in orice domeniu te indrepti. Acesta poate fi de natura tehnica si stiintifica, religioasa sau oculta, conteaza prea putin, cercetezi lucrurile cu aceeasi vigoare. Poti deveni un foarte bun dascal, sau datorita unei inclinari innascute spre partea spirituala, poti sa te implici profund in chestiuni religioase sau explorari metafizice. Actionezi pe o alta lungime de unda si multi dintre prietenii tai nu ajung sa te cunoasca cu adevarat. Aspectele favorabile ale expresiei lui 7 sunt faptul ca poti fi un adevarat perfectionist in sensul cel mai pozitiv al cuvantului. Esti foarte rational si in general abordezi lucrurile foarte logic. Uneori poti fi atat de rational incat poti da impresia ca esti lipsit de sentimente si s-ar putea sa nu faci fata usor unei situatii emotionale. Ai calitati excelente pentru a studia si invata lucruri foarte profunde si grele si a descoperi aspectele fundamentale. La maturitate ai toate sansele sa devii o persoana calma si echilibrata. Daca apare un exces al numarului 7 in alcatuirea ta, s-ar putea sa se manifeste aspectele negative ale numarului. Cel mai important aspect negativ al numarului 7 este gradul limitat de incredere pe care o ai in ceilalti. Tendinta de a fi prea introvertit te poate arunca in egocentrism, devenind astfel foarte nesociabil. Din aceasta cauza, nu esti foarte adaptabil si esti inclinat sa fi foarte critic si intolerant. Iti place intr-adevar sa lucrezi singur, in propriul ritm si mod. Nu-ti dezvalui sentimentele si nici nu le intelegi prea bine.

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 07 Noi 2006, 10:00 am Go top: Numarul destinului Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Expresia ta este reprezentata de numarul 8. Expresia lui 8 este bine dotata in sens managerial. Ai abilitati organizatorice si administrative exceptionale. Ai posibilitatea de a obtine realizari remarcabile in afaceri sau alte functii de putere. Te poti astepta sa fi recompensat financiar. Ai cunostintele si abilitatile necesare pentru a infiinta sau administra o afacere extrem de eficient. Ai o judecata buna in ceea ce priveste banii sau chestiunile comerciale si stii cum sa construiesti sau sa acumulezi averi materiale. Mare parte a succesului tau (sau lipsa acestuia) poate veni datorita abilitatii (sau inabilitatii) de a aprecia oamenii. Cu Expresia numarului 8, dai dovada de apreciere corecta in majoritatea situatiilor, esti realist si practic in abordarea chestiunilor de afaceri. Expresia pozitiva a numarului 8 creaza persoane foarte ambitioase si orientate spre atingerea telurilor. Daca energia lui 8 nu este in exces in alcatuirea ta, fara indoiala ca vei avea intr-o anumita masura aceste trasaturi de caracter. Nimeni nu are mai multa energie decat o persoana cu Expresia lui 8 care are trasat un plan si trece la treaba. De asemenea, nimeni altcineva nu are mai multa incredere in sine. Daca manifesti calitatile pozitie ale numarului 8, esti un conducator remarcabil pentru ca poti sa faci un plan, sa-l initiezi si sa duci proiectul la bun sfarsit; esti foarte hotarat si se poate conta pe tine. Cum se intampla intotdeaua, nici lucrurile bune nu sunt indicate in exces. Daca ai prea mult din energia lui 8 in felul de a fi poti manifesta anumite atitudini negative. Un 8 negativ poate fi foarte rigid si incapatanat. Uneori ambitia poate deveni prea mare si poti manifesta o nerabdare irationala datorata lipsei de progres. Daca partea negativa iese la iveala s-ar putea sa ceri prea mult de la tine si de la ceilalti. Cateodata acest lucru duce la intoleranta. Numarul 8 este foarte materialist si foarte doritor de functii si putere. Nici una din aceste predispozitii nu este inerent negativa decat daca este dusa la extrem. Trebuie sa eviti tendinta de a alerga dupa bani, chestiuni materiale, functii sau putere in detrimentul altor lucruri importante din viata ta.
Smile
cu increderea in sine stau cam prost Confused

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 07 Noi 2006, 10:21 am Go top: Numarul destinului Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




stai linistita ade,nu esti singura la capitolul asta:wink:

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Numarul destinului
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara