Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
12 semne ale frumusetii...
MesajTrimis: Dum, 03 Dec 2006, 6:46 pm Go top: 12 semne ale frumusetii... Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Berbec

Prima dintre cele 12 zodii prefera sa fie trend-setter mai mult decat sa respecte canoanele modei. Daca esti nascuta sub semnul Berbecului (tinand cont si de generatia din care faci parte), probabil ca esti prima care isi acopera obrajii cu glitter-blush, isi indreapta parul cu placa si reda pielii tonuri ciocolatii prin aplicarea cremelor bronzante. Preferi parfumurile puternice, in general, si pe cele cu nuante florale. In privinta machiajului se recomanda accentuarea sprancenelor si utilizarea dermatografului negru pentru definirea usoara a conturului ochilor. Unul dintre accesoriile must-have pentru tine este rujul in nuanta rosiatica, pe care te bazezi in multe situatii. De cele mai multe ori preferi coafurile simple si porti parul scurt sau la nivelul umerilor. Iti place sa ai initiativa, dar incepi anumite lucruri fara a le duce la bun sfarsit. Iti place sa cumperi in permanenta haine la moda si produse noi pentru ingrijirea corpului, dar te plictisesti repede de ele si le aduni apoi intr-un colt, in cinstea vanitatii tale. In ciuda acestor obiceiuri usor superficiale, adevarata ta frumusete reiese din spontaneitate si din entuziasmul pentru a experimenta lucruri noi. Stralucesti prin energie si incredere in propriile forte.

Taur

Desi pare a fi un simbol masculin, acest semn de pamant defineste feminitatea in toate aspectele sub care este ea perceputa la nivel uman. Este vorba despre frumusetea naturala, care influenteaza inevitabil. Farmecul femeilor nascute in zodia Taurului consta in simplitate, naturalete si subtilitate. Probabil ca trusa ta de machiaj contine foarte putine produse cosmetice, insa toate de calitate. Deviza ta este: “Nu corecta ceea ce nu prezinta defecte vizibile”. Desi preferi sa nu epatezi, stii exact cum sa iti accentuezi calitatile si sa estompezi ceea ce nu te pune in valoare. Femeile Taur au adesea o piele fina, curata si par ondulat sau cret, pe care il mentin ca atare, ca unul dintre simbolurile feminitatii lor.

Gemeni

Daca te simti obosita, nu este pentru ca iti consumi energia in procese de introspectie sau incerci sa rezolvi conflicte interioare, ci pentru ca esti pur si simplu plina de viata, creativa si de multe ori sclipitoare. Acest semn de aer inzestrat cu calitatile de care o persoana ar avea nevoie pentru a obtine succese pe cont propriu, nu este interesat neaparat de stabilirea unei rutine zilnice, fie ea pentru infrumusetare sau nu. Semnul Gemenilor are lucruri mult mai importante de analizat, cum ar fi implinirea spirituala, organizarea lucrurilor in asa fel incat persoanele dragi sa fie fericite, pacea lumii (de ce nu?) s.a. Gandirea brilianta, gesturile expresive si carisma nativa iti confera valoare si atrag inevitabil aprecierea celor din jur, care tind sa te considere un model demn de urmat. Desi e posibil sa ai mici iesiri nervoase in timpul carora sa iti rozi unghiile, de pilda, improvizezi rapid o metoda pentru a camufla aspectul lor inestetic – un lac pentru unghii viu colorat poate face minuni... Desi stilul tau exterior este apreciat, adevaratul farmec consta in calitatea conversatiei. Pentru a adauga totusi un plus de prospetime tinutei, foloseste parfumuri cu note usoare de levantica. Asta pentru ca nu te temi de culoare si esti in permanenta dispusa sa evoluezi si sa incerci lucruri noi.

Rac

Daca esti nascut sub acest semn de apa, ai tendinta sa iti indrepti atentia spre necesitatile altora, in detrimentul organizarii propriilor scopuri. Prin urmare, rutina ta zilnica este minimala. Un avantaj este ca Racii au o conformatie excelenta si o structura faciala de invidiat – ochi expresivi si pometi usor proeminenti. Femeia Rac emana efectiv senzualitate si este intotdeauna o aparitie interesanta. O familista convinsa, este perceputa ca fiind sensibila si iubitoare. Cand isi permite uneori momente de rasfat, adora luxul bailor aromate cu esente exotice, isi prepara cu rabdare masti pentru ingrijirea tenului si nu ezita sa caute perfectiunea... intr-o sticluta cu parfum de marca. Tinuta ei este alcatuita din haine cu croieli clasice, in culori pastelate, in timp ce printre cosmeticele ei sofisticate poti gasi “produse-surpriza”, cum ar fi pudra pentru bebelusi. Frumusetea ta provine din generozitatea, simpatia si intelepciunea de care dai dovada. Devii irezistibila cand pari sa iti deschizi bratele pentru a da lumii o imbratisare profunda.

Leu

Daca nu ai fi o persoana, ai fi increderea deplina sub forma de esenta pura, intr-un ambalaj seducator. Odata nascuta sub acest semn de foc, iti este dat sa tanjesti dupa lumina reflectoarelor. Forta ta interioara gaseste continuitate in aplauzele audientei. Desi aparent te caracterizeaza aroganta si rigiditatea afectiva, in realitate lucrurile stau altfel: felina feroce s-ar putea sa fie, de fapt, o pisicuta care asteapta sa fie alintata. Detaliul fizic despre care poti spune ca tradeaza semnul zodiacal sub care esti nascuta este aspectul de invidiat al parului – se remarca prin bogatie si stralucire asemenea coamei unui leu. Al doilea element sexy al femeii Leu il reprezinta forma umerilor si a spatelui – linii armonioase si frumos definite. Iti place sa porti haine in nuante vii, chiar electrizante si gasesti esential sa ai grija de parul tau. Preferi parfumurile acrisoare, cu arome de citrice si nu eziti sa folosesti cosmeticele pentru a-ti accentua vizibil trasaturile (Madonna este nascuta in zodia Leului). Frumusetea ta provine din loialitate, simtul raspunderii, sensibilitate si generozitate.

Fecioara

Probabil ca te-ai plictisit sa tot auzi/citesti despre cat de sensibila si delicata esti. Aproape ca iti doresti ca cineva sa mai vada din cand in cand si latura “intunecata”... In ceea ce priveste frumusetea, nu poate fi insa vorba despre detalii negative. In cazul tau, a te ascunde in spatele unei masti perfecte denota o data in plus apropierea de perfectiune. Te prezinti cu atata demnitate celor din jur, incat ei nu se pot gandi decat la faptul ca in spatele acestei imagini impecabile ar trebui sa existe si o doza de incertitudine (nu poti sa nu te intrebi ce face Sophia Loren pentru a arata atat de bine la varsta ei). Tu ai invatat cateva secrete foarte eficiente ale frumusetii, pe care le folosesti cu intelepciune, la momentul potrivit. Femeia acestui semn de pamant are inclinatii native spre descoperirea detaliilor insesizabile la prima vedere, este o fire analitica si calma. Insa, preocupata excesiv de propria imagine, Fecioara are tendinta sa aprecieze cantitatea in detrimentul calitatii. Preferi parfumurile cu arome usoare, “de pamant”. Frumusetea ta se naste din perseverenta, devotament, rabdare si perfectionism... cu masura.

Balanta

Daca stapanesti ceva foarte bine, stii exact cum sa ii satisfaci pe cei din jur. Stii ca in lume se cauta frumusete si asta oferi. Feminina, dar puternica, carismatica, dar nu sfioasa, ai darul de a arata excelent cu minimum de efort. Se poate sa fie vorba despre influenta astrala a semnului tau sau poate doar de ambitia cu care iti propui sa gasesti armonie pe toate planurile. Pe de alta parte, dorinta ta de a avea in permanenta pe cineva alaturi iti da putere sa te autodepasesti (se stie ca femeile tind sa aiba grija de imaginea lor cu atat mai mult cu cat isi doresc sa gaseasca un partener de cuplu). Oricare ar fi motivatia ta, rezultatul este stralucitor. Probabil ca ai fost un bebelus adorabil, un copil deosebit de frumos si rasfatat, “aleasa” intre concurentele fiecarui concurs la care ai participat s.a. Poti fi adorabila cand te imbraci in haine ale caror culori predominante sunt verde si roz. Cautand in permanenta echilibrul, ai tendinta sa fii relaxata, iar asta se vede la suprafata – pielea ta are un aspect impecabil. Frumusetea ta provine din gratia cu care pozezi adesea asemenea unui star de cinema, din feminitate si caracterul persuasiv.

Scorpion

Ai mai auzit cu siguranta vorbindu-se despre trasatura fundamentala a Scorpionului: vigurozitatea. Acest simbol sexual se remarca prin capacitatea seductiei, misterul si aerul magic de care este inconjurat. Cei nascuti sub semnul de apa al Scorpionului sunt pasionali, echilibrati si uneori imprevizibili. Cand vine vorba despre frumusete, te inconjori cu o aura senzuala, asemenea unei rochii de lux. In ciuda faptului ca pari tot timpul dispusa sa cauti sau sa starnesti senzatii erotice, exista si o latura delicata a personalitatii tale. Poti fi o prietena sensibila si devotata, neconditionat. Nu ai o preferinta aparte pentru parfumurile pe baza de mosc, insa iti plac esentele dulci (vanilie) sau cele piperate (scortisoara). Iti place sa aplici un machiaj dramatic, cu umbre intunecate sau gene false si te incita ideea dedublarii. Frumusetea ta rezida in misticismul care te inconjoara. Atitudinea ta ascunde nuante abstracte si profunde, iar forta personalitatii tale provine din faptul ca te simti excelent fiind tu insati.

Sagetator

Aflata parca intr-o continua calatorie, nevoia de libertate este cea care te anima intotdeauna. Sagetatorul este un semn de foc, care se remarca prin creativitate, flexibilitate si adaptabilitate. In ceea ce priveste frumusetea, calatoresti relaxata, mereu pregatita pentru ceea ce s-ar putea ivi in calea ta. Cosmeticele de care ai nevoie sunt crema pentru plaja si balsamul pentru buze. Daca decizi sa te pregatesti pentru o petrecere de seara, gasesti important sa accentuezi doar machiajul ochilor. Esti sociabila si te simti in largul tau chiar si in situatii usor tensionate. Pantalonii cu talie joasa avantajeaza formele corpului tau (coapsele reprezinta zona-cheie a senzualitatii Sagetatorului). Frumusetea ta provine din spontaneitate, spirit de aventura si simt al umorului. Te simti cel mai bine cand reusesti sa iti sustii punctul de vedere si sa inspiri incredere celor din jur.

Capricorn

Ti s-a spus intotdeauna ca secretul reusitei tale este munca si mai putin trusa de cosmetice. Un aspect interesant al personalitatii tale este frumusetea care se ascunde in spatele spiritului conservator. Acest semn de pamant are incredibila calitate de a gasi ordine in haos, de a descoperi elementele perene intr-o lume perisabila si de a trai cu pasiune si moderatie fiecare zi. Daca cineva poate manca fara retineri si alimente “interzise” in diete, mentinandu-si totodata supletea, acela este un Capricorn. Frumusetea aspectului fizic vine de la sine atat timp cat echilibrul natural al organismului nu este perturbat. In cazul tau, tine de instinct faptul ca stii exact cum sa te prezinti in societate. Alegi intotdeauna calitatea, iar eleganta ta denota siguranta. Iti este recomandat sa iti strangi parul pentru a evidentia frumusetea gatului si a conturului fetei. Te caracterizeaza parfumurile cu note amarui sau acrisoare si vestimentatia in nuante reci. Puterea este esentiala pentru Capricorni, pentru ca le confera stralucire. Frumusetea lor reiese din ambitie, stil si consistenta.

Varsator

Personalitatea ta este un amestec de nesiguranta si respect de sine. Varsatorii tind sa fie empatici, generosi si sa ia decizii corecte, ca urmare a bunei interpretari a situatiilor. Apreciezi frumusetea naturala, insa iti place sa surprinzi ocazional si apelezi la creativitate, pentru a fi indrazneata intr-un mod placut. In ciuda intentiei de a schimba in permanenta propria imagine, ai o slabiciune pentru gadgeturi si o predispozitie spre fetisism. Te plictisesti foarte usor si ai tendinta sa achizitionezi lucruri care nu iti folosesc neaparat. Esti uneori tentata sa te descurajezi din pricina unor lucruri insignifiante: te temi ca nu arati suficient de bine, ca nu esti indeajuns de feminina etc. Frumusetea ta provine din abilitatea de a te accepta asa cum esti. Iti stabilesti propriile reguli, iar aceasta calitate este mai importanta decat multe altele, pentru ca face ca frumusetea ta sa transceada cumva aceasta lume.

Pesti

Esti o fire idealista si adori sa visezi cu ochii deschisi la lucruri frumoase. Esti flexibila si ai un caracter cameleonic, ceea ce nu inseamna neaparat ca te defineste superficialitatea. In orice reprezentant al acestei zodii se afla o doza de optimism, intuitie si imaginatie fertila care ii permite sa aprecieze misterele vietii. La capitolul frumusete te caracterizeaza nonconformismul si spontaneitatea. Ai propriile reguli in functie de care iti formezi stilul vestimentar si, in ciuda rebeliunilor de care dai dovada, oamenii te apreciaza si isi doresc sa te cunoasca mai bine. Pedichiura ta este cu siguranta impecabila, iar asta pentru ca ai tendinta, in general, sa atragi atentia asupra picioarelor tale. Parfumurile preferate trebuie sa contina arome de liliac, care sa induca senzatii romantice. Frumusetea ta provine din sociabilitate, incredere, simpatie si sinceritate.

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 03 Dec 2006, 9:21 pm Go top: 12 semne ale frumusetii... Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




eu sunt rac.. dar nu prea mi se potriveste... sunt cam egoista... hmm

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 05 Dec 2006, 7:18 pm Go top: 12 semne ale frumusetii... Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




ei na !! acuma nu tre sa te iei dupa toate tampeniile Neutral

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 05 Dec 2006, 7:22 pm Go top: 12 semne ale frumusetii... Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




eu berbec...la fel ca rosto

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

12 semne ale frumusetii...
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara