Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Fara alcool in Complexul Studentesc din Timisoara
MesajTrimis: Joi, 25 Ian 2007, 4:02 pm Go top: Fara alcool in Complexul Studentesc din Timisoara Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




Aici functioneaza zeci de societati comericale care desfac, pe langa alimente si bauturi racoritoare, si alcool, desi exista o lege mai veche, privind interzicea comercializarii bauturilor alcoolice in Complexul Studentesc. Mai mult, exista si o Hotarare a Consiliului Local din 2002, prin care a fost delimitat campusul, respectiv perimetrul in care nu s-ar vinde alcool.

De patru ani, sub privirile autoritatilor, precum Primaria, Politia, Finantele, Garda Financiara, legea respectiva nu a fost respectata niciodata. Primaria a pregatit doua hotarari de consiliu prin care doreste sa se impuna ordinea in Complex.

Prima ar fi cea prin care se interzice complet desfacerea si comercializarea bauturilor alcoolice pe tot perimetrul campusului si interzicerea comertului stradal, cu exceptia teraselor, a ziarelor si a florilor. Mai mult, ca sa contracareze viata de noapte, inspectorii vor mai lansa un proiect prin care sa fie limitat orarul de functionare a activitatilor comerciale, intre orele 8 si 24.


Sustinuti de Politie si de universitati

Politistii din Complex au trimis solicitari Primariei ca orarul de functionare sa fie redus si sa fie interzise distribuirea si comercializarea bauturilor alcoolice, pentru ca aici au avut loc foarte multe infractiuni, in special in zona campusului.

La Primarie au facut solicitari si rectoratele. "Practic noi am transmis mai departe cererile studentilor. Ei s-au plans ca mai ales noaptea, vin tot felul de personaje din lumea interlopa, care nu au nimic de-a face cu mediul academic.

Fetele se tem sa mearga pe strada ca sa nu fie acostate, au loc tot felul de batai si de scandaluri. Ambele proiecte sunt bune, noi am cerut si interzicerea vanzarii de alcool si reducerea programului de functionare", explica rectorul Universitatii Politehnica, Nicolae Robu.


Campus-model

In Timisoara, singurul campus care functioneaza normal este cel de la Agronomie. Nu doar ca locul este izolat, la marginea orasului, dar in incinta nu poate patrunde, teoretic, decat cine invata acolo. Intre camine nu exista magazine, iar aleile nu sunt invadate de comercianti de tot felul.

Totusi, situatia de la Agronomie nu se poate copia in zona Complexului, asta pentru ca printre camine mai exista foarte multe spatii private, fie ele locuinte, fie spatii comerciale.


Articol preluat din Evenimentul zilei Online.

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 25 Ian 2007, 5:04 pm Go top: Fara alcool in Complexul Studentesc din Timisoara Răspunde cu citat (quote)
Naty`
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 16/Mai/2006
Mesaje: 779
Locație: Timisoara




ha ha Very Happy e d bine sau e de rau?
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 25 Ian 2007, 5:23 pm Go top: Fara alcool in Complexul Studentesc din Timisoara Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




daca stai bine sa te gandesti, la prima vedere poate parea de rau... adica totusi studentii sunt oameni majori, deci au voie sa bea... dar asta nu inseamna ca e obligatoriu sa se comercializeze alcool in campus... cine doreste sa bea o bere, poate sa si-o cumpere din afara lui... avand in vedere ca fel de fel de dezaxati circula pe acolo, eu cred ca este de bine...

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 26 Ian 2007, 10:01 am Go top: Fara alcool in Complexul Studentesc din Timisoara Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




poate din punctul de vedere al alcoolului,nu e o idee prea proasta...dar,sa fim seriosi,fi ca beau in cluburi,fie ca beau in camine,tot acolo se ajunge..poate chiar mai rau vor face Razz .cat despre celelealte... Neutral ...daca,de exemplu, pe om il apuca foamea la ora 1 dimineata,ce face?!nu mai manca?? Laughing bine ca nu stau in complex he he he ...totusi,nu-s de acord no no no

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Fara alcool in Complexul Studentesc din Timisoara
 Pagina de start a forumului Club Z » Internet News
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara