Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Sasha
MesajTrimis: Dum, 21 Mai 2006, 4:44 pm Go top: Sasha Răspunde cu citat (quote)
Dj @!exx
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 69
Locație: Craiova




Cei mai buni DJ stiu ca a fi un DJ nu inseamna numai a pune muzica, ci inseamna sa fii capabil sa "citesti" oamenii si apoi sa reusesti sa ii porti printr-o calatorie prin intermediul muzicii. Iar Sasha a fost mereu recunoscut ca fiind un maestru al acestui lucru, stilul sau fiind descris ca progressive trance cu o buna prezenta de house si elemente de break beat.

Recunoasterea insa nu a venit peste noapte. Nascut si crescut in Tara Galilor, Sasha a ajuns la Motown Records cand era doar un copil, iar acasa si-a dezvoltat talentul cantand la pian. Prima intalnire cu house-ul a avut loc la Manchester in Hacienda. Impactul a fost asa de mare, incat s-a hotarat sa se mute din Tara Galilor la Manchester. Intaia incercare ca DJ a fost cand un DJ local a anuntat ca are nevoie de cineva care sa "presteze". Sasha s-a oferit voluntar.
Dupa ce si-a perfectionat tehnica, a venit si prima realizare: i s-a oferit rezidenta in legendarul club din Stoke, Shelly's. Intr-o perioada cand toti foloseau house-ul din State, stilul lui Sasha era mult mai "uplifting", adica o mixtura de house italian pe baza de pian, iar peste el veneau piese acapella. A fost de ajuns ca sa devina un erou local.

Shelly's a fost rampa de lansare pentru rezidenta din Renaissance, unde Sasha a adus un nou stil house-ului britanic. Doua lucruri importante s-au petrecut la Renaissance: a scos primul album mixat de un DJ din istoria UK si l-a intalnit pe John Digweed. Parteneriatul cu Digweed s-a materializat prin 3 albume Northern Exposure, prin aparitii pe 5 continente si 1 milion de exemplare vandute din cele 3 albume.

Dar nu s-a oprit aici: relatia excelenta cu Digweed i-a adus ca rezidenti in faimosul Twilo din New York, din nefericire acum inchis de autoritati. Sound-ul Twilo a aparut pe albumul Communicate: h.o.u.s.e de o calitate superioara. Sasha & John Digweed
Turneul american sustinut intr-un ritm intens l-a propulsat pe Sasha la statutul de superstar. Ultimele realizari includ o colaborare cu fostul membru Underworld, Darren Emerson al carei rezultat a fost superba piesa Scorchio, ce a adus tot ce are mai bun muzica lui Sasha.

Anul 2002 a adus doua evenimente super importante: in primul rand aparitia primului album 'de autor' al lui Sasha, intitulat Airdrawndagger, o capodopera, asa cum a fost el primit de majoritatea criticilor din lumea intreaga, iar in al doilea rand, pentru noi, romanii, prezenta din aceasta vara in clubul La Mania, unde a fost aclamat de aproximativ 3000 de fani. Prezenta sa pe locul 2 in Top 100 DJ, realizat de DJ Mag, a reconfirmat statutul de superstar DJ pe care Sasha l-a castigat de-a lungul vremii.
:: Discografie ::
Sasha & John Digweed - Northern Exposure
Sasha & John Digweed - Northern Exposure 2
Sasha & John Digweed - Northern Exposure 3: Expeditions
Sasha & John Digweed - Communicate
Sasha - Xpander EP
Sasha & Emerson - Scorchio
Sasha - Airdrawndagger
Sasha
Airdrawndagger

_________________
Să fiţi mereu, cu gândul limpede şi sufletul împăcat, şi ţineţi minte: “stay real… stay tune… keep on Trance!”
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Sâm, 27 Mai 2006, 11:48 pm Go top: Sasha Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Sasha si John Digweed
Sambata, 8 iulie 2006 ora 20:00 - Arenele Romane

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

Sasha
 Pagina de start a forumului Club Z » DJs & Producers
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara