Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Sexul anal
MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 5:00 pm Go top: Sexul anal Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Sexul anal
Intro.
Sexul anal înseamna penetrarea anusului de catre penis. Metoda este folosita de homosexuali si de cuplurile mai aventuroase. El poate duce la ranirea tesutului din anus, iar sângerarea poate raspândi SIDA.
Zona înconjuratoare este sensibila, iar acest orificiu este mai strâmt decât vaginul, lucru vare determina multe cupluri de a încerca acest tip de contact. Pe lânga pericolele mentionate mai sus, exista si posibilitatea infectiei cauzate de material fecala.
Nu practicati sexul vaginal dupa sexul anal fara a va spala foarte bine organele genitale înainte. Se poate spune ca sexul anal este murdar si nenatural.

Sexul anal
Pentru multi oameni anusul si zona înconjuratoare produc o foarte mare excitatie, fiind pentru unii chiar cea mai erogena parte a corpului. Regiunea anala are terminatii nervoase asemanatoare cu cele ale penisului si vaginului. Stimularea anala da senzatii care nu se pot obtine altfel si da varietate sexului. Orgasmul obtinut pe cale anala este considerat “delicios”.
Cea mai simpla forma de stimulare anala este usoara atingere a anusului partenerului(ei) în timpul sexului oaral, vaginal, etc. Senzatii mai puternice se pot obtine prin introducerea gentila a unui deget în rect. Înainte de a face aceasta, lubrifiati-va degetul si asigurati-va ca unghia nu este taioasa. Sa nu faceti niciodata aceasta daca aveti o infectie la deget sau la mâna.
O alta tehnica este sexul fesier. Acesta presupune ca barbatul sa foloseasca locul interfesier ca o alternativa a vaginului femeii. Daca femeia contracta muschii fesieri si onduleaza pelvisul, barbatul poate atinge orgasmul prin frecare.
Penetrarea anala poarta riscul de BTS si, daca este des practicata, poate duce la întinderea sfincterului.

Blândete
Anusul are foarte multe terminatii nervoase si, deci,sexul anal poate fi placut atât pentru barbat cât si pentru femeie, desi ea nu poate ajunge la orgasm exclusiv de pe urma acestui tip de contact. Sexul anl se supune unor reguli pe care trebuie sa le urmati daca doriti sa îl practicati.
Prima are legatura cu curatenia. Functia de baza a anusului este de a pastra material fecala (care este plina de bacterii) înauntrul colonului pâna la eliminare. De aceea zona trebuie spalata foarte bine.
Exista multe cute înauntrul anusului si nici macar o clisma nu le poate curata pe toate. Deci este recomandata folosirea prezervativului în cazul sexului anal (a doua regula).
Deoarece anusul nu este prioectat a fi penetrat de afara, trebuie sa folositi lubrifianti pentru a nu traumatiza locul de intrare, iar penetrarea trebuie sa fie gentila (a treia regula).
Penisul scos din anus nu trebuie introdus în vagin sau în gura decât dupa spalarea atenta (a patra regula).
Daca partea masculina a unui cuplu heterosexual doreste sa simta senzatiile produse de sexul anal, partenera poate folosi degetul sau chiar niste vibratoare mai mici, special proiectate în acest scop.

Parerea noastra
Este bine a se evita sexul anal în grup. Sexul anal este încercat de cupluri o data, câteva incluzându-l apoi în lista practicilor lor sexuale, iar altele renuntând la el. Cei care îl pastreaza o fac, fie pentru ca femeia gaseste aceste senzatii mai intense decât cele produse de sesxul vaginal, fie pentru ca strânsoarea îl excita mai mult pe partener. Problema este ca acest tip de sex este foarte propice transmiterii unor boli foarte periculoase, cum ar fi SIDA, hepatita sau infectia intestinala.
Unii au sustinut ca pentru a face contactul anal mai sigur, se poate folosi prezervativul. Acest lucru este fals deoarece prezervativul a fost proiectat pentru pentrarea vaginuli (mucoasa mult mai flexibila decât cea rectala) si, deoarece este subtire, se poate rupe foarte usor din cauza presiunii existente în anus. Putem spune ca atât timp cât SIDA este incurabila, sexul anal este prea RISCANT.
SIDA se transmite mult mai usor pe cale anala, decât pe cale vaginala, deoarece, din cauza frecarii, mucoasa rectala sângereaza foarte repede, astfel încât sperma se combina cu sângele.
Sexul anal nu a fost privit cu ochi buni de-a lungul istoriei. Desi a fost privit blamator, din cauza asocierii pe care opinia publica o facea cu homosexualitatea, el a existat dintotdeauna. Poetul roman Martial si-a amenintat nevasta cu divortul pentru ca ea nu voia sa se supuna acestui tip de contact. În secolul al nouasprezecelea sexul anal constituia principala metoda contraceptiva.
În trecut sexul anal era practicat deoarece nu existau BTS-uri prea periculoase. În ziua de azi însa, avem de a face cu un virus foarte periculos : HIV, iar, cât timp antidotul sau nu este descoprit, este mai bine sa EVITAM acest tip de act sexual.

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 02 Aug 2012, 1:41 pm Go top: Sexul anal Răspunde cu citat (quote)
Bianca
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 02/Aug/2012
Mesaje: 3




Stim si noi ce inseamna sexul anal si nu cred ca e nevoie de atata poveste ca sa sti sa faci asa ceva sau ce e. Puteai sa pui ceva mai scurt ca nu cred ca are cineva rabdare sa citeasca tot.
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 07 Aug 2012, 11:16 am Go top: Sexul anal Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Nu toți sunt experimentați în așa ceva, și nu cred cã e un subiect atât de simplu pe cât pare.

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

Sexul anal
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara