|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
Trimis: Lun, 05 Iun 2006, 12:24 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Rostopasca a scris: |
luxian, asta cred ca este unul dintre cele mai lungi posturi cu adevarat ale tale... la mai mare!!! asa, pe scurt, cum se caracterizeaza sistemul tau de valori??? |
Pe scurt banii nu au valoare, dar sunt necesari pentru a putea supravietuii!!! O sa ma multumesc sa traiesc ca om de rand care are ce manca si cu ce se imbraca si o constiinta cat mai curata. Si inca o chestie pe care o apreciez super mult e felul in care te intelegi cu cei din jur, inclusiv iubitul(a).
Ar mai fi de scris multe, dar ai vrut ceva pe scurt. |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Lun, 05 Iun 2006, 12:30 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
bine spus, luxian, dar nu crezi ca la un moment dat o sa vrei din ce in ce mai mult pentru tine si pentru ce i din jur si nu o sa mai iei in calcul ce simti acum?
adica eu spre exemplu nu vreau sa ma multumesc cu chestia aia... sa am cu ce ma imbraca... vreau o geantaaaaaaaaaaaa...... :ppppp pacat ca aia pe care o vreau eu costa 3000 de euro |
|
|
|
|
Trimis: Lun, 05 Iun 2006, 5:37 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
...daca Luci chiar simte ce zicem,atunci n-ar avea motiv sa-si schimbe parerea...imi place cum gandesti...bv tie: |
|
|
|
|
Trimis: Dum, 11 Iun 2006, 9:40 pm |
|
|
onutza |
Silver Member |
|
|
Data înscrierii: 30/Mai/2006 |
Locație: cimitiru` vesel |
|
|
|
|
|
|
fiecare cu ce-l doare...deci as zice ca sunt chit femeile vs. barbatii pt ca femeile sunt "tocatoare" de bani..bijuterii,farduri,margele..bla,bla..iar barbatii au numai calculator in cap...deci..egalitate ..oricum ciudata chestia cu barbatul vs. femeia..nu ar trebui sa fie versus ci sa fie in aceeasi "echipa". |
|
_________________ I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!! |
|
|
|
Trimis: Dum, 11 Iun 2006, 10:20 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
ai si tu dreptate onutza, dar ce echipa sa faci cand unul trage intr o parte.. si altul in cealalta? |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 20 Dec 2006, 12:36 am |
|
|
safira |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 11/Iun/2006 |
|
|
|
|
|
|
|
luxian a scris: |
Pe scurt banii nu au valoare, dar sunt necesari pentru a putea supravietuii!!! O sa ma multumesc sa traiesc ca om de rand care are ce manca si cu ce se imbraca si o constiinta cat mai curata. Si inca o chestie pe care o apreciez super mult e felul in care te intelegi cu cei din jur, inclusiv iubitul(a). |
daca toti ar gandi ca tine 8-> dar din pacate sunt din ce in ce mai putini asa |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 18 Iul 2008, 11:13 pm |
|
|
catherine |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 18/Iul/2008 |
Locație: vaslui |
|
|
|
|
|
|
eu spun ca in spatele fiecarui barbat de succces se afla o femeie uimita |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 18 Mar 2010, 12:25 am |
|
|
mariangicu |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 18/Mar/2010 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
Un barbat fara bani nu este interesant, in prima faza nici nu te poti apropia de el. Daca nu are bani inseamna ca nu stie sa-i faca, atunci sigur nu stie nici cum sa mentina o relatie. Nu numai femeile cheltuie mult, sunt multi barbati care iubesc sa arunce cu banii. Cand ai bani, vin si sentimentele, cand ai doar sentimente, nu poti face bani pentru a trai. |
|
_________________ Semnatura editata de Luxian:
Nu ai voie cu linkuri in semnatura pana nu ai mimin 10 posturi si 10 zile vechime. |
|
|
|
Trimis: Joi, 28 Iun 2012, 1:23 pm |
|
|
anemona3 |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 28/Iun/2012 |
|