Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Recensãmântul nu se poate încheia!!!
MesajTrimis: Lun, 07 Noi 2011, 9:45 pm Go top: Recensãmântul nu se poate încheia!!! Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Recensãmântul nu se poate încheia, fiindcã nu s-a întors recenzorul de la Florin Piersic
Institutul Național de Statisticã nu poate centraliza datele de la recensãmânt din cauzã cã Florin Piersic încã îl ține de vorbã pe recenzorul care l-a vizitat. Persoana desemnatã sã meargã acasã la Florin Piersic a plecat vineri spre locuința actorului și n-a ieșit nici acum din casã. Cel mai probabil el este constrâns sã asculte povestirile interminabile ale actorului, care ar plictisi pânã și pe cel mai binedispus om din lume.

Coșmarul recenzorului a început când i-a adresat lui Florin Piersic o întrebare aparent inofensivã: „Când v-ați nãscut?” Actorul a preluat imediat discuția: „Când m-am nãscut eu eram la o filmare, cu Marga Barbu și cu prietenul meu Ion Besoiu, marele Ion Besoiu, te salut Ioane, te pup mã.” Din acel moment totul a fost pierdut pentru recenzor. El a mai apucat doar sã dea un sms celor dragi: „Am nimerit la Florin Piersic, nu știu dacã mai scap de aici. Vã iubesc pe toți.”

Vecinii l-ar fi putut salva pe recenzor, dar nu au avut curajul sã intervinã de teamã sã nu fie și ei prinși în discuție. Pompierii încearcã acum sã spargã ușa ca sã-l scoatã de acolo pe recenzor, însã șansele sã-l gãseascã viu sunt minime. Vecinii spun cã de-a lungul timpului sute de musafiri au murit de plictisealã în casa lui Florin Piersic.

Se pare cã recenzorul prizonier este victima unei farse morbide a colegilor sãi recenzori, care știau exact cine stã la acea adresã și l-au trimis pe colegul lor fix în gura lupului. „Nu credeam cã va fi ținut așa de mult de vorbã”, ne spune unul dintre colegii victimei. „Când a plecat mâncase bine, era și odihnit... Acum e important ca el sã se hidrateze și sã lupte psihic contra plictiselii, sã se gândeascã la ceva plãcut, vesel, dacã vrea sã aibã vreo șansã.”

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

Recensãmântul nu se poate încheia!!!
 Pagina de start a forumului Club Z » Funny
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara