Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
RimeZic - O zi de vara
MesajTrimis: Lun, 15 Aug 2016, 2:16 pm Go top: RimeZic - O zi de vara Răspunde cu citat (quote)
gnostic
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 07/Iun/2016
Mesaje: 1




Albaiulianul Rareș Lunca sau RimeZic, pe numele sãu de scenã, a lansat, joi, 11 august, cea mai nouã piesã – ”O zi de varã”, în colaborare cu alți doi tineri albaiulieni, Laurențiu Voica și Diana Trif. Potrivit acestuia, piesa prezintã povestea unei zile de varã în care tinerii albaiulieni se întâlnesc și merg la o petrecere.

Întreg conținutul beneficiazã de un videoclip filmat în Alba Iulia și Ocna Mureș, de cãtre Robert Solymosi. Montajul a fost realizat de cãtre Freelook, iar textul piesei a fost compus de cãtre RimeZic și Voica, în timp ce de mix și master s-au ocupat membrii VEEA Music Production, Kafu și Tagg.

Producãtorul executiv și omul care a venit cu ideea acestei piese este Varro Levente Szilard, un prieten al artiștilor, care a prezentat filmul unei zile de varã, din care aceștia s-au inspirat și au dat viațã piesei ”O zi de varã”.



RimeZic este un conscut artist albaiulian care a realizat pânã în prezent colaborãri interesante cu nume precum Vescan sau Tess și videoclipuri care au depãșit cu lejeritate numãrul de 100 000 de vizualizãri pe cunoscuta platforma YouTube.

Voica este elev la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia în clasa a- XII-a și este pasionat de muzicã, începându-și activitatea cu 5 ani în urmã. ”O zi de varã” reprezintã un debut pentru Voica, dupa mult timp de muncã.



Diana Trif, vocea care oferã culoare piesei prin refrenul care instigã publicul a se bucura de varã este o tânarã albaiuliancã care a studiat pianul la Academia de Muzicã „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, ea acceptând proiectul piesei și dând viațã unui hit.

Filmãrile din Alba Iulia au avut loc la piscina Winner’s Tãlnar Club, care a ajutat la realizarea acestui clip, iar Diana Trif a flimat în Palma de Mallorca, în Spania, aflându-se în timpul filmãrilor în vacanțã. Cadrele cu mașini au fost realizate în fata Stadionului Soda din Ocna Mureș. Pe RimeZic și pe Voica îi puteti vedea live în data de 27 august, la zilele orașului Ocna Mureș.

VIDEO: https://youtu.be/Yo2YjtBpIxw
Vezi profilul utilizatorului

RimeZic - O zi de vara
 Pagina de start a forumului Club Z » Videoclipuri
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara