Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Concert Depeche Mode cu proces
MesajTrimis: Vin, 16 Iun 2006, 1:18 pm Go top: Concert Depeche Mode cu proces Răspunde cu citat (quote)
Dj @!exx
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 69
Locație: Craiova
Firmele care trebuiau sa organizeze concertul trupei Depeche Mode de pe 23 iunie au ajuns deja sa se certe in instanta pentru contract.

Razvan Opran, reprezentantul firmei Bazar Production, unul dintre organizatori, ne-a explicat cum s-a ajuns la litigiu: "In august anul trecut am fost contactati de administratorul Emag!c, care ne-a propus sa colaboram pentru organizarea acestui eveniment. Am acceptat sa semnam versiunea propusa de contractant, pe 12 decembrie 2005. Dupa ceva timp insa Emag!c ne-a cerut sa respectam clauza referitoare la garantie, inclusa in contractul de coproductie. Nu ne-am opus si am achitat suma ceruta, respectiv 25.000 de euro plus TVA. La citeva zile dupa, Emag!c a incheiat contractul de sponsorizare cu Vodafone, fara sa fim si noi inclusi, iar in martie 2006 ne-au anuntat ca nu ne mai dau garantia inapoi daca nu renuntam la contractul de coproductie semnat in 2005", povesteste Opran.
Proces civil si plingere penala
Drept urmare, Bazar Production a actionat Emag!c in judecata, cerind anularea clauzei de garantie, dupa care a facut si o plingere la Parchetul de pe linga Judecatoria Sectorului 2. "Din contractul incheiat rezulta clar ca firma noastra va beneficia de un procent de 50% din eventualele profituri ale evenimentului. Astfel, contractul este bazat pe o cauza falsa, dat fiind faptul ca acest contract nu a fost prezentat societatii noastre, fiind in mod evident incheiat in frauda societatii noastre, prejudiciata prin maximizarea costurilor evenimentului si, corelativ, reducerea beneficiilor", se mai plinge seful de la Bazar Production.
Detalii confidentiale
Intrebati, printre altele, daca au colaborat vreodata cu firma Bazar Production, care figureaza inclusiv pe biletele vindute pentru concert, reprezentantii Emag!c ne-au raspuns, initial, doar "no comment, totul este confidential". Ulterior, au revenit cu urmatorul raspuns: "In mod sigur, dupa incheierea evenimentului Depeche Mode vom gasi mai mult timp pentru a sta de vorba si a discuta pe larg despre organizarea acestui eveniment", trimis de director de comunicare Bogdan Enache.
Nici compania Vodafone, sponsorul concertului Depeche Mode, nu ne-a dat prea multe detalii despre acest eveniment. "Detaliile legate de nivelul sponsorizarii noastre sint confidentiale. ()", ne-a spus Lidia Solomon, director PR Vodafone.

Reclamatie la Parchet
Bazar Production a reclamat Emag!c si la DNA. "Am facut o plingere legata de diferenta exagerata dintre pretul cerut pentru inchirierea stadionului si tarifele cerute initial de conducerea stadionului �Lia Manoliu�. Pe noi ne-a ingrijorat legalitatea acestei inchirieri - care este in totala neconcordanta cu ideea de coproductie si comunicare", a incheiat Razvan Opran, care asteapta acum rezultatele investigatiei procurorilor si decizia instantei.

Sursa: Cotidianul

_________________
Să fiţi mereu, cu gndul limpede şi sufletul mpăcat, şi ţineţi minte: stay real stay tune keep on Trance!
Vezi profilul utilizatorului

Concert Depeche Mode cu proces
 Pagina de start a forumului Club Z » Interviuri & Stiri & Zvonuri
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara