Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
DJ Allen (Alex Niculescu)
MesajTrimis: Sâm, 13 Mai 2006, 10:33 pm Go top: DJ Allen (Alex Niculescu) Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara






DJ de radio in primul rand, a inceput sa se faca remarcat pe scena muzicii electronice in 1998, realizand emisiunea Pash Club Mix la Radio21. In vara anului urmator incepe realizarea seriei de emisiuni Housenation si totodata constructia si consolidarea brandului prin realizarea mai multor compilatii lansate la apa de Vela Music. In paralel seria de petreceri Housenation #1-#4 a constituit suportul de evenimente live, in cadrul carora Allen a tinut capul de afis.

La inceputul lui 2001 o noua emisiune isi facea aparitia in eter, difuzata de catre Radio21: Housenation Light. Speculand lipsa de promovare a genului trance pe piata muzicala autohtona si totodata abordand un stil mult mai apropiat de gusturile lui Allen, noua emisiune avea sa atinga cote de audienta record pe un palier orar in care alte posturi de radio obtineau niveluri care tindeau spre zero...

Nefiind specializat ca dj de club, face fata insa cu brio diverselor evenimente la care a participat, punand accent in primul rand pe atmosfera din sala. Liberty Parade 1 & 2 si House Simphony sunt cele mai bune exemple ale popularitatii pe care emisiunile de la Radio21 i-au adus-o. "Nu sunt un impatimit sau un snob si nici nu fac ceea ce fac din nevoie, ci din placere. De aceea prefer sa promovez si sa impart cu ascultatorii mei stilurile de muzica pe care le consider cele mai apropiate de sufletul meu si al lor, in loc sa ma las ghidat de moda sau de trend", spune el, intrebat fiind de ce continua sa promoveze genuri mai putin populare pe scena clubbing-ului autohton.

Alaturi de muzica electronica, cea de-a doua mare pasiune a lui Allen a fost si va ramane, asa cum sustine el, electronica si tehnologia in general. Astfel, in afara emisiunilor care l-au facut cunoscut, el tine in maini tot ceea ce inseamna aparatura la Radio21, acesta fiind "main-job-ul" sau.

Ianuarie 2003 aduce o schimbare majora in viata Housenation, odata cu desfintarea emisiunii Housenation Light si integrarea in conceptul Housenation a unora dintre cei mai cunoscuti dj de club din Romania: Raoul, Rozario Internullo, Marco Briguglia, Professor, Maxx & Gino Manzotti. "Am construit din temelie brandul Housenation. Acum este momentul ca el sa evolueze catre un nou nivel, acela in care fiecare iubitor de muzica electronica sa se poate regasi. Vreau sa aduc publicului Housenation un suflu nou si totodata muzica de cea mai buna calitate", ne-a raspuns Allen atunci cand l-am intrebat de ce a dorit trecerea la aceasta noua formula. Modest, dar cu un spirit critic foarte dezvoltat, perseverent si inteligent dar totodata sensibil si usor influentabil, genul "ursulet" care tace si face, Allen este genul de om care prinde bine la casa omului. Ii plac foarte mult masinile nemtesti, femeile frumoase (cui nu?Smile si mancarurile italienesti. Asculta cu mare placere Tiesto, Paul Van Dyk, Digweed sau Sasha, iar atunci cand este deprimat se inchide in birou si isi da la maxim colectia de psy si goa.


Sursa: tranced.ro
Vezi profilul utilizatorului

DJ Allen (Alex Niculescu)
 Pagina de start a forumului Club Z » DJs & Producers
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara