Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Astrologia erotica
MesajTrimis: Vin, 24 Noi 2006, 10:49 pm Go top: Astrologia erotica Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Prefera sa aiba initiativa

Impulsivitatea BERBECULUI – femeie sau barbat – il face sa-si doreascã si sa accepte cu usurinta o partida se sex, indiferent daca el/ea este „vanat”, dar întotdeauna prefera sa aiba initiativa. Usor egoist in actul sexual, este in acelasi timp un partener care nu pune mare preþ pe preludiul actului, el fiind prin definitie infierbantat de Foc - elementul sau fundamental. Plin de virilitate – barbatul si de feminitate – femeia, actul sexual cu Berbecul poate fi o experienta extrem de pasionala. Daca barbatul Berbec isi cauta partenere egal de „infierbantate” si, pe cat posibil, egale in intensitatea libidoului, femeia Berbec cauta instinctiv barbati mai puternici decat ea pe care este sigura ca ii va putea satisface si de la care va primi satisfactie. Berbecul va fi sedus de mangaieri si sarutari pe ceafa si mici muscaturi pe ureche dar va fi extrem de dornic sa inceapa odata… placerea ! fiindca se excita destul de usor. Se acupleaza in orice pozitie, dar ii place mult sa fie el deasupra. Uleiurile aromatice, cu mirosurile lor puternice si excitante sunt mult placute Berbecului.



Un pic de…romantism

Pe cat e de puternic TAURUL, pe atat este de dornic de sex. El/ea isi urmareste cu asiduitate partenerul/a si nu se lasa pana cand acesta nu-i cedeaza avansurilor, ajungand in patul sau unde vor descoperi un/o amant/a deosebit, cu o oarecare inclinare catre libidinozitate. Instinctul sau sexual exacerbat cere partener pe masura. Daca vreti sa cuceriti un Taur trebuie sa-l satisfaceti din punct de vedere sexual pana la epuizare. Plasat sub dominatia planetei Venus Taurul este „amantul/a” prin excelenta, plin de senzualitate, servit excelent de aspectul sau agreabil, chiar frumos am putea spune. Cu tot libidoul sau exarcebat, Taurul nu renunta la un pic de… romantism. Veti obtine un act sexual excelent, daca acesta va avea loc intr-o incapere in penumbra, cu flori si lumanari discrete. Pentru barbati : atentie la femeia Taur care este cea mai posesiva si cea mai geloasa din tot zodiacul. Mangaind si sarutandu-i gatul in timpul actului sexual, partenerul Taurului mareste dorinta acestuia, dar si… finalul actului !



O mare putere de atractie

Desi pasional si sensibil, cel nascut in GEMENI este o persoana fara un interes deosebit pentru stabilitate : va flirta cu usurinta, dar va gandi serios cand va avea ocazia sa aiba relatii sexuale. Gemenii exercita o mare putere de atractie si o vie seductie asupra partenerului, dar actul sexual al Gemenilor are nevoie de stimulare mentala pe care o puteti obtine prin vorbire (deoarece Gemenii stau sub semnul vorbirii), cum prin cuvant puteti excita un partener nascut in Gemeni. Soptiti-i cuvinte de dragoste fierbinti si rasfatati-i pieptul: fie femeie, fie barbat, sfarcurile va vor spune cand e pregatit pentru marele act. Fire artistica, nu este mereu atent la ceea ce-l inconjoara dar prefera un pat pentru actul sexual, fara sa refuze consumarea acestuia intr-o poienita in adancul padurii. Preludiul Gemenilor este in general, conversatia pe care insa o vor conduce incet-incet spre cel mai excitant punct. De unde… nu prea mai e loc de intoarcere. In actul propriu-zis, doreste, incearca si reuseste ca ambii parteneri sa fie satisfacuti.



O sensibilitate aparte

RACUL este o fiinta romantica si sensibila dar, nu intotdeauna de o fidelitate exemplara. Daca reusiti sa treceti de „carapacea” sa veti descoperi un partener extrem de sensibil la dorintele dvs. sexuale. Racul va invaluie cu mangaieri, cu vorbe dulci si mici saruturi furate si nici nu va dati seama cand ajungeti sa doriti…ce vrea si el. Poate ca nu va fi amantul/a ideal/a, dar actul sexual cu un Rac va va da satisfactie, pentru ca nu neglijeaza nimic din ceea ce face ca o intalnire erotica sa fie aproape de perfectiune. Ofera, dar adora sa si primeasca mangaieri. Si in orice caz, „post-festum” nu va adormi… ci va savura momentul in bratele partenerului/ei. Sfat: nu incercati sa-l excitati cu uleiuri aromatice, acestea ii displac in astfel de momente pentru ca il distrag. Incercati un masaj cu lotiuni inodore. Este interesant ca, desi o aventura sexuala cu Racul este aproape romantica, in unele cazuri, atunci cand intampina greutati sau are probleme diverse care il agaseaza, dorintele sexuale ale Racului pot deveni masochiste. Dar daca va place si dvs. – nimic nu va impiedica…



Emana virilitate

Pentru LEU sexul are o importanta capitala : barbatul Leu emana virilitate iar femeia Leu este plina de feminitate – Leul are de-a lungul vietii nenumarate experiente erotice carora, le acorda multa atentie si in care se implica din toata inima . Un Leu va alege intotdeauna „prada” sa dintre cele mai frumoase femei sau cei mai interesanti barbati. Daca doriti un act sexual cu un Leu pregatiti-va sa-l adulati. Barbat sau femeie Leul – desi focos, sincer si atent, nu este prea interesat de ceea ce se petrece cu partenerul sau ; totul se concentreaza pe trairile sale erotice sau trebuie sa fie cat mai stralucitoare. Sigur, s-ar putea sa va satisfaca si pe Dvs. dar aceasta nu este neaparat in atentia sa. Leul nu concepe actul sexual fara fast, fara „decor”. Cand dezbracati Leul (ii place!) remarcati in treacat ce bine se imbraca, ce trup impecabil are : erotismul sau va fi dus la maximum. Sa nu va lipseasca uleiurile aromatice, adora mirosurile grele, orientale. Il (o) excita. Si, atentie, ii plac mici perversiuni…



Dragostea fizica nu este pe primul loc

Cei nascuti sub semnul FECIOAREI sunt persoane care exercita o mare atractie asupra sexului opus, datorita farmecului intelectual pe care-l emana. Cu toate acestea, cei din Fecioara nu se arunca prea imprudent in legaturi erotice, datorita criteriilor sale inalte in domeniul moral, fiind uneori considerat pe nedrept frigid si asexuat, din aceasta cauza. Aceleasi criterii morale il impiedica sa aiba relatii sexuale intamplatoare, in locuri si in pozitii „neconvetionale”. Dragostea fizica nu este pe primul loc in planul sau de viata si de aceea, nu exceleaza in aventuri sexuale numeroase. Se gandeste mult inainte de a purcede la o astfel de actiune, dar cand s-a hotarat, datorita inteligentei si spiritului analitic este sigur ca alegerea este cea mai buna si se va dovedi ca nu-i o persoana frigida sau asexuata. Amorul cu cei nascuti in zodia Fecioarei va fi precedat de un preludiu sexual extrem de eficace, facandu-l pe partener sa ajunga la paroxism inainte de a-si da seama ce simte cu adevarat Fecioara, pentru ca aceasta isi controleaza foarte bine reactiile. In actul propriu-zis, femeia Fecioara este moderat pasionala, iar barbatul – alrtuist. Oferiti-i afrodiziace simple : ciocolata, salate reci de telina si mere, sau mai sofisticate ca sampania, de pilda. Zone erogene : pantecele ; iar buzele si limba plimbate usor pe ombilic ii face sa-si iasa din minti. Ceea ce e bine, nu-i asa?



Un mare indragostit

Nativul BALANTA este un mare indragostit, dar viata sa nu este fondata numai pe sentimente ci si pe simturi. Persoane foarte sociabile, Balantele, sunt persoane carora le place sa flirteze si pot fi cucerite cu gentilete, doarece foarte rar opun un refuz categoric, nelasand loc pentru o noua tentativa. Fidelitatea nu este partea cea mai tare a Balantei, pentru ca simte mereu nevoia de schimbare - si cum Balanta e o persoana amabila si comunicativa – oportunitatile nu-i lipsesc. Sexul joaca un rol considerabil in existenta sa si e oricand pregatita pentru actul sexual. Barbat sau femeie, Balanta va reactiona pozitiv daca-i atingeti fesele, iar daca in timpul actului propriu-zis i le masati cu fermitate, aceasta va mari libidoul sau. Erotismul Balantei, fara a fi exagerat, este destul de puternic pentru a facilita un act sexual placut. Prefera pozitii obisnuite, din care poate – insa - sa ofere partenerului clipe de neuitat. Balanta nu are preferinte pentru locul in care-si satisface instinctul sexual : ziua, „la tine”, „la mine” sau „la o cunostinta”, iar seara, pe malul marii sau in parc – erotismul celui nascut in aceasta zodie e gata oricand sa va satisfaca.



Dorinta de cucerire

Erotismul SCORPIONULUI este dominat de dorinta de cucerire care-l face sa fie mereu in miscare si sa-si asume multe riscuri. Poate tocmai de aceea, aventurierul Scorpion prefera locurile ascunse, secrete si bine protejate pentru legaturile sale erotice. Nativul din Scorpion simte nevoia sa aiba numeroase experiente sexuale, doreste sa cunoasca parteneri cat mai multi si diferiti. Isi cauta cu perseverenta perechea pentru sex si in acelasi timp vrea ca aceasta sa fie „cea mai buna”, neadmitand persoane pe care le considera „inferioare”. Scorpionul nu este extrem de sofisticat in erotismul sau, iar preludiul actului va fi destul de… sumar. Este expus bolilor sexuale. In domeniul sexual Scorpionul se comporta ca o persoana activa, stimulata de pasiune si emotie. Barbatul Scorpion are nevoie de o femeie „fierbinte” si sensibila ; femeia Scorpion – de un barbat cu un puternic instinct sexual. Erotismul Scorpionului poate fi stimulat prin cele mai sensibile zone erogene ale corpului uman : organele sexuale. Atingand un Scorpion in aceste zone, voit sau nu, este sigur ca actul sexual este iminent. Temperamentul sau puternic si viu cere partenerei sa-i recunoasca in relatia sexuala ca „stapan absolut”. Femeia Scorpion „va merge” intotdeauna „calare”, pentru a ajunge la paroxism.



Aventuri fierbinti

Marele „activ” al zodiacului – SAGETATORUL – isi alege partenerii de sex dintre persoanele pline de sex-appeal, de farmec si vraja, dorind ca acesta – partenerul – sa-i impartaseasca opiniile, temperamentul ardent si carcaterul.
Pentru ca manifesta o puternica dorinta de independenta, de cele mai multe ori, Sagetatorul isi alege parteneri dintre persoanele casatorite, avand cu acestea aventuri fierbinti, deseori repetate, dar… care nu-i ameninta libertatea. Preludiul actului sexual va fi perfect daca-i veti arata siguranta Dvs. ca actul impinit cu ea va fi unul deosebit ; Sagetatorul are nevoie de aprobarea Dvs. si, de aceea, iar spunandu-i „dupa” ca „a fost excelent”. De altfel, acesta va fi un adevar : Sagetatorul este un amant infocat/a si extrem de atent/a. Zona erogena cea mai sensibila este interiorul coapselor. Locul in care-si desfasoara talentele erotice este intim, dar opulent. Cearceafuri de matase in culori aprinse si uleiuri aromatice excitante, sunt afrodiziace agreabile pentru Sagetator.



Provocari senzuale

CAPRICORNUL – ca personalitate erotica, este o persoana ambitioasa si un incorigibil flirteur. In actul sexual este o persoana pasionata si dovedeste o vointa de cuceritor deosebita. El nu accepta refuzul dar, pe de alta parte nu este extrem de talentat in a seduce. Fara a fi un amant iesit din comun, temperamentul sau vulcanic, asigura actului sexual explozii neasteptate. Capricornului ii este indiferent unde se acupleaza, important fiind pentru el actul in sine, nu ambianta. Fiind o persoana longeviva, Capricornul isi pastreaza apetitul sexual pana la o varsta inaintata, cand erotismul sau capata accente protectoare, asigurandu-se ca si partenerul sau ajunge la orgasm. Indivizi frumosi, bine proportionati si placuti, nu le este greu sa-si gaseasca perechea pentru o partida de sex, lasand provocari senzuale si aluzii pline de farmec.
Ah, preludiul oferit de Capricorn e plin de atingeri voluptoase si sarutari infocate. Zona erogena este – atentie ! – sub genunchi, umar si excitarea acestuia. Zone atat de sensibile, facandu-l sa explodeze.



Se excita usor

Aerianul VARSATOR este imprevizibil, un mare iluzionist, care foloseste improvizatia si adora aventura ; aventura sexuala cu Varsatorul este plina de impulsivitate. Fiind un tip emotional, intr-o relatie erotica trebuie sa-i stimulati imaginatia si sa-i zgandarati orgoliul. Ca „varsator erotic” este persoana care sta in expectativa, cantareste „victima”, se repede asupra ei si apoi dispare, ca dus de vant. Imaginativ, jocurile sale erotice sunt un preludiu excelent. Nu ezita sa foloseasca „jucariile erotice” – vibratoare, inele sau bile stimulante – inainte de actul sexual, dar nu agreaza „sa termine” primii, ci doar cu partenerii sai. Comportamentul sexual al Varsatorului este puternic influentat de Ascendentul sau si de pozitia planetei Venus. Totusi, fiorii pe care-i are daca va jucati cu degetele de la picioarele sale, sunt intrecuti doar de senzatiile pe care i le da explorarea talpilor. Aromele proaspete, primavaratice, sunt un excelent afrodiziac pentru Varsator. Se excita usor si trece la actul sexual, gata pregatit/a. Dupa consumarea actului in sine, este grabit sa plece, ceea ce v-ar putea produce o stare de disconfort, dar va consoleaza prin generozitatea sa.



Un poet al iubirii

Nativul PESTI , poet al iubirii, traieste intens si sensibil actul erotic. Fermecator, este un artist in transmiterea si receptionarea semnalelor erotice. Nu agreaza vulgaritatea, ceea ce duce la aventuri sexuale cu parteneri care au o spiritualitate asemanatoare cu a sa. Sexul platit nu intra in vederile sale. Are inclinatii spre stimularea placerii prin mici jocuri sadice – fara excese. Stie sa produca partenerilor sai, stari extaziante prin mangaieri de tot felul. Puteti aduce la paroxism un nativ/a din Pesti, prin sarutul frantuzesc, explorarea interiorului gurii sale cu limba si senzatiile produse de aceasta facandu-l sa-si piarda mintile. Ambivalenta acestui semn zodiacal face ca nativul sa aiba numeroase aventuri sexuale dupa care se va regasi intotdeauna singur, deoarece actul sexual al Pestilor se consuma de obicei in casa lui/ei unde comoditatea sa isi va gasi ambianta dorita. Muzica in surdina mareste apetitul sau sexual, iar susurul unei mici arteziene de camera il transporta pe culmi nebanuite. Nu agreaza mirosurile aromatice, dar apreciaza inainte de actul sexual un vin usor de calitate sau sampanie. O baie in mare este pentru nativul Pesti un afrodiziac excelent.

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Astrologia erotica
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara