Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Astrologie sentimentala
MesajTrimis: Vin, 24 Noi 2006, 10:51 pm Go top: Astrologie sentimentala Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Un BERBEC nu trebuie sa se arunce cu coarnele inainte, desi temperamentul sau l-ar indemna la asta. El trebuie sa-si caute perechea Leu sau Sagetator deoarece se aseamana. Ce daca-s ‘foc’ amandoi. Tocmai de asta pot face cupluri reusite si pot fi fericiti. Cu Gemenii de asemenea. Cu Balanta si Taurul trebuie sa fie mai circumspecti, dar sa se fereasca de Rac, Pesti, Scorpioni – semne de Apa care-i pot stinge ‘focul’. Ba, chiar sa-i raneasca inima cutezatoare !

Puternicul TAUR cu picioarele bine infipte in Pamant este mult dorit ca partener. Dar fiindca amorul asteptat de el e calm si tandru, perechea cea mai potrivita este Fecioara : mai poate fi fericit cu Capricornul sau Racul, semne cardinale, feminine, care echilibreaza Apa si Pamantul. De zodiile Varsator, Leu si Scorpion sa se fereasca. Zodia Gemeni este pentru Taur neutra si cine-si doreste o dragoste… neutra ?

Nativii GEMENI, persoane sensibile si pline de gingasie, trebuie sa-si caute perechea ideala in zodia Leu, care-i da garantia unor satisfactii deosebite : o viata confortabila si agreabila. Si cu Balanta are afinitati, fiind nascuti sub acelasi semn – Aerul – ceea ce le da siguranta unei legaturi senine. Pot avea legaturi sexuale placute cu cei din zodia Taur, dar in nici un caz o casatorie reusita. Gemenii sa se fereasca de semnele ‘mutabile’ Pesti, Fecioara, Sagetator. S-ar putea sa se ‘mute’ mult prea usor…

RACUL sensibil si romantic isi va gasi cea mai potrivita pereche in zodia Scorpion : semn de Apa ca si el pe malul apei se vor intalni si vor fi fericiti. Balanta provoaca Racul dar e o provocare dulce, care poate duce la o casnicie durabila si fericita. Mai putin indicate sunt : Leul, Fecioara, Gemenii si chiar Pestii dar asta nu inseamna ca nu puteti incerca, fara sa va faceti insa prea mari sperante. Dar, de cel de care trebuie sa va feriti este Capricornul – semn de Pamant – care va incerca sa va scoata din Apa, lucru care nu va e deloc benefic.

Stralucitorul LEU isi poate impartii si imbogatii gloria si existenta in prezenta semnelor masculine ale zodiacului Gemeni si Balanta. Dar daca doriti absolutul vietii si dragostei alegeti Sagetatorul care va fi jumatatea Dvs. Perfecta. Unele semne feminine ale zodiacului : Capricorn, Scorpion si Fecioara insa, nu sunt pe gustul Dvs. Rafinat. De ce trebuie sa va feriti : Taurul si Varsatorul – semne fixe – incapabile sa se muleze pe sclipitoarea Dvs. Personalitate.

FECIOARA, plasata sub dominatia lui Mercur, spirit ordonat, practic si analitic este compatibila cu Capricornul, cu care are o legatura plina de afectiune si cu care va face un mariaj foarte reusit. Poate avea, insa, si legaturi cu Varsatorul sau Pestii, dar acestea vor fi de scurta durata. Relatii foarte dificile are cu Balanta, Racul si Berbecul.

Echilibrata BALANTA isi gaseste implinirea ideala cu parteneri din zodia Gemeni, relatie excelenta in dragoste, Varsator, Leu : cu primii doi pentru ca sunt semne de Aer si au multe in comun, iar cu Leul pentru ca Aerul Balantei intretine Focul Leului. Cu Sagetatorul sau Capricornul va traii doar relatii placute dar nesemnificative si nu – de durata. Mult mai complicata si, deci, neindicata este uniunea cu Pestii sau Fecioara… Stati departe de ei !

Puternicul SCORPION analitic, rezervat si calculat isi va gasi perechea perfecta in Rac, amandoi dominati de Apa, cu idealuri comune : sau in Capricorn al carui Pamant va deveni roditor prin apa Scorpionului. Ce minunate compatibilitati ! Mai putin reusit sunt cele cu Leul si Sagetatorul acestea fiind zodii voluntare si ambitioase. Cine va ceda primul ?… Este inutil sa incercati o legatura cu cei din Berbec, Balanta sau Taur – sunt zodii incompatibile cu Dvs.

SAGETATOR – Leu : una din cele mai echilibrate, unite si fructuase legaturi maritale si de prietenie. Favorabila pe toata linia. Excelenta alegere ! Si puternicul Taur va poate fi un partener deosebit daca veti gasi puncte de legatura. Cu Balanta poate avea relatii ocazionale, dar fara finalitate. Fecioara – semn mutabil – va poate saluta, din mers… Cu Scorpionul va puteti amuza copios, dar atat. Relatii dezastruoase veti avea daca alegeti parteneri din Rac sau Gemeni. Mai bine – nu !

Generosul CAPRICORN, rabdator si perseverent isi gaseste implinirea sentimentala in semne zodiacale puternice ca Taurul si feminine ca Fecioara. Semne puternice de Pamant, tot ce vor intreprinde impreuna va fi solid, intemeiat si de durata. Casatoriti-va !
Daca vreti o relatie ocazionala sau doar amicala, puteti opta pentru Leu sau Balanta, dar nu veti fi impreuna mult timp din cauza divergentelor de caracter. Relatii incompatibile aveti cu Racul, Varsatorul, Leul si pline de insatisfactii. Feriti-va !

Tolerant si binevoitor, VARSATORUL , este spiritul deschis care va face ‘case buna’ cu zodia Gemeni in care gaseste stimulente puternice de comunicare pe teme si interese comune, dar si o atractie sexuala puternica. Balanta va exercita asupra lui o atractie spirituala, ca si Pestii. Implinirile cu aceste semne zodiacale sunt excelente si recomandabile. Mult mai putin interesanta este relatia cu Fecioara. Dar incompatibilitatea cu Taurul, Leul si Capricornul trebuie sa va puna in garda. Indepartati-va de ei, nu va sunt benefici !

PESTII receptivi, meditativi dar fermecatori si afectuosi, sunt perfect compatibili cu Varsatorul, care-i ofera raporturi spirituale si legaturi matrimoniale excelente, iar cu Taurul face un cuplu durabil : este firesc pentru ca ambele semne sunt guvernate de iubitoarea Venus. Ce poate fi mai frumos ?!… In viata Dvs. Veti mai avea relatii sentimentale cu Racul sau Fecioara, dar vor fi neinteresante si veti renunta. Dvs. Sau ei…
Semnele de Foc – Berbec si Sagetator – ca si cele de Aer – Gemeni si Balanta sunt incompatibile. Cine a mai vazut Peste sa-i placa Focul sau Aerul ? Nici nu le face bine alaturarea. Stati departe de ei…

Acolo unde nu sunt specificate alte zodii, inseamna ca acestea sunt neutre pentru semnul Dvs. Din punct de vedere sentimental.



Compatibilitati sentimentale intre subiecti cu acelasi semn :


1. Barbat Berbec – Femeie Berbec – nefasta, viata in comun intolerabila. Mai bine lipsa !

2. Barbat Taur – Femeie Taur – aspecte extreme : ori excelenta, ori dezastruoasa. Ori la bal, ori la spital.

3. Barbat Gemeni – Femeie Gemeni – nu va hazardati, poate fi periculos. Dar cine nu risca, nu castiga !

4. Barbat Rac – Femeie Rac – excesul de sensibilitate poate cauza drame. Multe greutati. Prea mult !

5. Barbat Leu – Femeie Leu – o relatie intensa de dragoste si ura. Echilibristica precara.

6. Barbat Fecioara – Femeie Fecioara – legatura eleganta si fermecatoare, dar nu durabila. Ce-i placut, nu dureaza ! Ce dureaza, nu-i placut !

7. Barbat Balanta – Femeie Balanta – un cuplu care abuzeaza de infidelitati. Relatie instabila. Se stie ca zeita Dreptatii, e oarba !

8. Barbatul Scorpion – Femeia Scorpion – este enervant cat de bine se inteleg, atat intelectual, cat si fizic ! Toata admiratia !

9. Barbatul Sagetator – Femeia Sagetator – de neconceput ! Dificultati financiare, insurmontabile. Ruptura evidenta. Fugi de dragoste ca sa nu te ajunga ruptura !

10. Barbat Capricorn – Femeie Capricorn – o legatura nefasta, o casatorie incompatibila.
Din rau in mai rau !

11. Barbat Varsator – Femeie Varsator – eterni adolescenti, compatibili. Totul va este favorabil. Combinatie fericita, dar rara.

12. Barbatul Pesti – Femeia Pesti – un ‘ atelaj’ ciudat, care sfideaza logica. Unire nerecomandata !

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 29 Noi 2006, 8:09 pm Go top: Astrologie sentimentala Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Balanta si Pesti? nu stiu ...may be...
Cu Gemeni ma inteleg bine doar din punctul de vedere al comunicarii... Razz

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Astrologie sentimentala
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara