Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Nicole Kidman,cea mai bine platita actrita in 2006
MesajTrimis: Lun, 04 Dec 2006, 7:58 pm Go top: Nicole Kidman,cea mai bine platita actrita in 2006 Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Nicole Kidman este cea mai bine platita actrita din lume in 2006 si a detronat-o pe Julia Roberts, liderul din ultimii cinci ani, care nu a mai fost inclusa anul acesta in topul realizat de publicatia “The Hollywood Reporter”, potrivit Reuters.


Nicole Kidman castiga in jur de 16-17 milioane de dolari pentru un film. Julia Roberts are un onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un film, dar actrita s-a retras cativa ani pentru a se casatori si a avea grija de cei doi copii ai sai si nu a jucat in niciun film lansat in 2006. Kidman a reusit performanta de a o surclasa financiar pe Julia Roberts, pentru prima oara in ultimii cinci ani, perioada in care Roberts a detinut suprematia.

Cu toate acestea, niciuna dintre starurile din Top 10 cele mai bine platite actrite nu se apropie de salariul de 25 de milioane de dolari obtinut de actori-barbati, ca Tom Cruise sau Jim Carrey. Cele patru actrite care o urmeaza pe Kidman in clasament, Reese Witherspoon, Renee Zellweger, Drew Barrymore si Cameron Diaz, castiga, fiecare, in jur de 15 milioane de dolari pe film. Pe locul sase se afla Halle Berry, cu 14 milioane de doari, iar pe sapte si opt, Charlize Theron si Angelina Jolie, cu cate 10 milioane de dolari. Pe pozitia a noua, pentru prima oara in clasament, se gaseste actrita Kirsten Dunst, din pelicula “Omul- Paianjen”, care are un onorariu intre 8 si 10 milioane de dolari.

Ultima din Top 10 este Jennifer Aniston (cunoscuta mai ales din serialul TV “Prietenii tai”), care are un salariu de aproximativ 8 milioane de dolari. Dintre primele zece actrite cel mai bine platite in 2006, sase au castigat deja premii Oscar, Kidman pentru rolul Virginia Woolf din “Orele”, Whiterspoon in “Walk The Line”, Zellweger pentru “Cold Mountain”, Berry cu “Puterea dragostei” (“Monster’s Ball”), Theron cu “Monstru”, in 2004, iar Angelina Jolie pentru filmul “Tinerete furata” (“Girl, Interrupted”, 1999)

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Nicole Kidman,cea mai bine platita actrita in 2006
 Pagina de start a forumului Club Z » Events
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara