Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Zodiacul defectelor
MesajTrimis: Sâm, 03 Iun 2006, 12:30 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Berbec
Se zice ca oamenii nascuti sub semnul Berbecului nu stralucesc in profesia aleasa. Mari inchipuitori de planuri, acesti oameni nu prea sunt in stare sa le si duca la capat. Nu au vointa, nu-i tine "benzina", cum se spune, pentru a urmari un tel pana la indeplinirea lui. Berbecii nu suporta singuratatea, sunt adesea dependenti de altii si se manifesta ca niste indivizi superficiali. Desi fiinta sociala de voie si de nevoie, oamenii-Berbec vor fi, nu de putine ori, in contradictie cu ceilalti semeni. Egoisti, Berbecii sunt nestatornici si in iubire. De asemenea, se mai spune despre Berbeci ca sunt oameni slabi la fire.

Taur
Desi pare impresionant, Taurul este un tip banal, lipsit de stralucire. Este, ceea ce se cheama, un om terestru, lipsit de idea zborului spre inalt. Oamenilor-Taur nu le convin lucrurile complicate si se complac in conservatorism. Aproape ca dusmanesc schimbare, revolutia. Comozi "in sosul lor propriu", nu vor sa fie deranjati. Taurul mai are un defect: nu stie sa isi selectioneze prietenii. Totodata, Taurul este acuzat de faptul ca nu are curajul opiniei si ca ii sta in obicei barfa.

Gemeni
Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt ca si vremea: acum ninge, acum ploua, acum e soare, acum e innorat. Navalnici, nativii din Gemeni vor ocupa, fara sa-si dea seama, mai mult loc sub soare decat ceilalti, fapt care ii va face sa nu fie foarte agreati, mai ales in colectivul in care muncesc. Usor de convins, Gemenii vor crea probleme asociatilor lor si, pe deasupra, mai sunt si gura sparta. In ceea ce fac, Gemenii se intind uneori mai mult decat ii tine cureaua, decat este omeneste posibil si, de aceea, pot ajunge in situatii penibile. Gemenii pot fi bantuiti de unele patimi.

Rac
Nativii din Rac sunt adesea mari mancai si bautori, adevarati robi ai burtii. Le place cam mult sa fie in centrul atentiei, sa fie adulati, aplaudati, felicitati. Asemenea Berbecilor, Racii sunt fiinte slabe pe dinauntru. De multe ori, sunt mofturosi, facandu-le celor apropiati viata grea. Dominati de Luna, Racii imprumuta din misterele acestui astru si sunt dificil de inteles. Afara, in societate, Racii pot sa dispere. Un eveniment colateral, lipsit de importanta, ii poate da rau peste cap. Se spune despre Raci ca sunt invidiosi si ca se manie repede.

Leu

Nativii din aceasta zodie sunt niste mari egoisti, ei si numai ei contand. Din acest motiv, Leii sunt si razbunatori. Inchipuiti cum sunt, accepta lesne lingusirea. Leii tin foarte mult la propria lor imagine si, de aceea, nu vor pierde nici un moment si nici un mijloc pentru a si-o imbunatati. Desi foarte puternici, Leii nu-si vor putea forma prea usor o scara a valorilor si, de aici pornind, nu vor putea sa-i inteleaga bine pe cei din jur.

Fecioara
Cei nascuti in zodia Fecioarei pot exaspera, pot enerva datorita firii lor de-a dreptul nemtesti, prusace. Nativii din Fecioara sunt prea seriosi, prea severi, prea lipsiti de spontaneitate, prea ordonati. Intimitatea celor nascuti sub semnul Fecioarei este asemenea unei cetati, imposibil de cucerit. In general, viata cu tumultul ei place foarte putin acestor nativi din Fecioara. Deranjati din tiparele lor batute in cuie, acestia pot fi violenti si capabili de razbunare pusa temeinic la cale.

Balanta

Se spune despre oamenii nascuti in zodia Balantei ca fiecare este cu defectul sau. Aici, nu exista, ca la celelalte zodii, unul, doua sau trei defecte pentru nativii aflati sub acelasi semn. Totusi, o concluzie se poate desprinde: si oamenii nascuti in Balanta au defecte.De pilda, Balanta isi va strica echilibrul daca va da de gustul banilor. Tot Balanta va putea suferi de megalomanie, de zgarcenie, de lasitate. Dar nativii aflati sub acest semn zodiacal pot fi, in anumite imprejurari, chiar lenesi sau pot da dovada de prostie.

Scorpion
Nativii din Scorpion pot fi parsivi, suspiciosi si pentru ei totul are o limita ce nu trebuie depasita, sub nici o forma. De asemenea, Scorpionilor le lipseste initiativa, energia si, de aceea, nu o data, se vor complace in posturi cat mai simple, de executie. Altfel, Scorpionii sunt amatori de placeri si orgii. Pot fi, in anumite imprejurari favorabile lor, lenesi peste masura. Priviti de la distanta, Scorpionii par oameni rupti de lume.

Sagetator
Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal pot avea in fiinta lor o anumita doza de iresponsabilitate. Sunt gafeuri fara sa-si dea seama. Gresesc cu nevinovatie. Nu iau in calcul riscurile, esecurile. Astrologii spun despre Sagetator, in general, ca are un mod nesabuit de a reactiona la provocarile celor din jur si ca are un slab echilibru interior. In mod obisnuit, Sagetatorii nu-si calculeaza miscarile, ci numai le intuiesc.Desi au ochii deschisi, ei nu vad adesea.

Capricorn

Iata niste robi ai muncii, daca a munci de-a surda poate fi un defect. Nativii din Capricorn sunt oameni ai clipei. Iubitori de bani, nu stiu ce sa faca cu ei. Nu le place riscul si sunt rai de paguba. Sunt neiertatori, nu le place sa lovesca in mod corect. Adesea, cei nascuti sub semnul acestei zodii pot fi liber-cugetatori. Firi razbunatoare, tin sa-si duca razbunarea pana la capat. Se mai spune despre cei nascuti in zodiac Capricornului ca sunt foarte incapatanati. Din punct de vedere sentimental, cei din Capricorn pot fi niste pragmatici, niste interesati.Femeile din Capricorn vor face tot posibilul sa canta la ele acasa, in locul cocosului.

Varsator

Acesti oameni, Varsatorii, sunt facuti sa stea in patratica lor. Desi au trairi foarte bogate, foarte diverse, niciodata aceste trairi nu vor fi pe culmi. Varsatorii nu cunosc situatiile limita. Un defect au insa si nativii din Varsator: este vorba despre lene, tipica pentru multi dintre acestia. In acest context, Varsatorii sunt oameni care dorm foarte mult, s-ar putea spune ca sunt niste "profesionisti" ai somnului. In plan sentimental, Varsatorii nu traiesc deloc intens.

Pesti

Paradoxal, celor nascuti in zodia Pestilor le place sa vorbeasca foarte mult fara a spune nimic. De felul lor, nativii in Pesti nu sunt patrunsi de spiritul democratic si sunt radicali in principii. Adesea, Pestii sunt inadaptabili. Uneori, celor nascuti sub acest semn zodiacal le este greu sa gandeasca in perspectiva. Cand intampina dificultati, pot deveni egoisti si autoritari. Oamenii-Pesti sunt caracterizati de un puhoi de indoieli desi, in aparenta, totul este in regula.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

Re: Zodiacul defectelor
MesajTrimis: Sâm, 03 Iun 2006, 1:01 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Ade a scris:


Balanta

...De pilda, Balanta isi va strica echilibrul daca va da de gustul banilor. ...


O sa incerc sa raman sarac. Fluierat

Ade a scris:
...Tot Balanta va putea suferi de megalomanie, de zgarcenie, de lasitate. Dar nativii aflati sub acest semn zodiacal pot fi, in anumite imprejurari, chiar lenesi sau pot da dovada de prostie.


Merci pentru laude Wink

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

Re: Zodiacul defectelor
MesajTrimis: Sâm, 03 Iun 2006, 1:06 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




Ade a scris:

Varsator
Un defect au insa si nativii din Varsator: este vorba despre lene, tipica pentru multi dintre acestia. In acest context, Varsatorii sunt oameni care dorm foarte mult, s-ar putea spune ca sunt niste "profesionisti" ai somnului.


Aici m-ai nimerit! Da da Hai noroc! he he he

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

Re: Zodiacul defectelor
MesajTrimis: Sâm, 03 Iun 2006, 1:41 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Luxian a scris:



Ade a scris:
...Tot Balanta va putea suferi de megalomanie, de zgarcenie, de lasitate. Dar nativii aflati sub acest semn zodiacal pot fi, in anumite imprejurari, chiar lenesi sau pot da dovada de prostie.


Merci pentru laude Wink


Bucuria nativului din Balantã este alimentatã de numãrul cunostintelor fãcute. Îi place sã fie înconjurat de oameni bine-crescuti si loiali. Nu suportã viclenia si bârfa. Este atrãgãtor în orice anturaj, iar uluitoarea sa capacitate de comunicare îl fac dorit ca interlocutor. Este generos, oferindu-si ajutorul camarazilor sãi, însã are mari dificultãti în întelegerea problemelor personale ale acestora.
general nativul este optimist iar convingerile lui ferme îl fac sã vadã în mod obiectiv realitatea. Propria dorinta de perfectiune este foarte puternicã si îi poate face viata insuportabilã. Cu toate cã este rational, deschis si prietenos, acceptã cu greu si opinii contrare celor proprii. Este sensibil si visãtor, fiind interesat de artã. Modul sãu de gândire si de actiune poate fi un atuu în domeniul relatiilor publice; poate fi un bun psiholog, judecãtor, arbitru sau diplomat.
Este foarte activ din punct de vedere emotional, trãind din plin fiecare clipã. Este foarte pasional si exuberant din punct de vadere erotic. Desi nu este un partener usor de tolerat, se simte împlinit doar atunci când se dãruieste trup si suflet într-o relatie sentimentalã. Când este îndrãgostit, nativul devine cochet, foarte romantic si dinamic. Trãieste totul la intensitatea maximã, iar dacã avansurile lui sunt respinse sau ignorate, dragostea de pânã atunci oarbã se poate transforma în urã.
Nativii nãscuti în aceastã zodie au o tinutã îngrijitã, cazurile în care nativii sunt neglijenti fiind rare pentru cã pune mare pret pe aspectul sãu fizic - un fel de completare, în opinia sa, a calitãtilor sale intelectuale si etice. Balanta zâmbeste aproape în permanentã si transmite o stare de liniste, creând bunã-dispozitie. Nu se agitã decât atunci cind este nevoie.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Sâm, 03 Iun 2006, 9:27 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Cool blink

Asa mai merge he he he

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

da,de unde?!
MesajTrimis: Dum, 04 Iun 2006, 2:12 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Varsator
Un defect au insa si nativii din Varsator: este vorba despre lene, tipica pentru multi dintre acestia. In acest context, Varsatorii sunt oameni care dorm foarte mult, s-ar putea spune ca sunt niste "profesionisti" ai somnului.


Ops
cred k ati dat peste un varsator caruia nu i se potriveste DELOC!!!faza cu somnu...
Not listening
cred ca rubrica asta nu-i pt mine...
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 05 Iun 2006, 2:45 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




exceptia care confirma regula Wink

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 05 Iun 2006, 3:13 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Willi
Forum's Admin
Forum's Admin
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 89
Locație: Timisoara




Rostopasca a scris:
exceptia care confirma regula Wink


Atunci eu sunt a doua exceptie Very Happy

_________________
Sunt piroman, imi aprind calculatorul!
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 05 Iun 2006, 3:16 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




uffffff, sa mai crezi in horoscop, dom'le Very Happy

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 07 Iun 2006, 11:17 am Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Willi
Forum's Admin
Forum's Admin
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 89
Locație: Timisoara




Rostopasca a scris:
uffffff, sa mai crezi in horoscop, dom'le Very Happy


Poate credem in horoscopul gresit Very Happy

_________________
Sunt piroman, imi aprind calculatorul!
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 07 Iun 2006, 1:08 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




mai stii?

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 07 Iun 2006, 9:08 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




hei,si voi...logik ca zodiile n-au cum sa exprime viitorul...sau ceva de genul...se mai intampla uneori sa nimereasca la o anumita zodie,pe o anumita persoana...dar e doar o simpla coincidenta...mai mult,mi se pare o simpla amagire...in fine...eu una asa cred Ganditor
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 07 Iun 2006, 9:34 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Dita
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 1008
Locație: B...




eu sunt 99,(9)% ca nimeni de pe acest forum nu crede cu adevarat in zodii... e doar un mijloc de a ne distra putin... Razz

_________________
:-D.evil
help a little girl Very Happy
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 07 Iun 2006, 9:49 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




hei,sa zicem... he he he he he he he he he dar totusi,cred ca procentajul e ceva mai mare...
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 10:06 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




daca te uiti in 10 reviste diferite si cauti in ele horoscopul vei vedea ca are preziceri la fel de diferite ca si revistele:D...de mi-ar prezice si mie horoscopul bani gramada incat sa-mi permit sa ma mut pe Luna ar fi super!!!cred ca l-as crede...la prima pensie Evil

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:28 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




...Vezi oana k la prima ta pensie..imi iei si mie un bilet pe Luna,ok? dancing dancing dancing dancing dancing dancing ...faci si tu o fapta buna,cu mine,ca intre prieteni Hai noroc!
dancing dancing dancing

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:35 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




onutza a scris:
daca te uiti in 10 reviste diferite si cauti in ele horoscopul vei vedea ca are preziceri la fel de diferite ca si revistele

era totusi vorba de zodiacul defectelor, nu de cel zilnic...
iar defectele se regasesc in fiecare...dar asta nu echivaleaza cu a crede in horoscop

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 12 Iun 2006, 10:39 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




aha ok...sa zicem

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 20 Sep 2013, 10:27 pm Go top: Zodiacul defectelor Răspunde cu citat (quote)
andries.sara
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 20/Sep/2013
Mesaje: 3




Asta daca e asa sa avem in vedere extremele, ca eu sunt rac si da, e adevarat, cand eram mai mica greu imi stapaneam invidia si nervisorii, insa in timp inveti sa ii controlezi. Acum racusorul din mine se intreaba de ce nu este si horoscopul calitatilor pe aici?
Vezi profilul utilizatorului

Zodiacul defectelor
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara