Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Sprijinul vietii
MesajTrimis: Lun, 18 Dec 2006, 9:22 pm Go top: Sprijinul vietii Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara
BERBEC:
Soții-Berbeci nu se compară cu nime după egoism și entuziasm.

- Ele, neascunzând, se mândresc de soții lor, au plăcere de la tot, la ce nu are acces un om oarecare. Inspiră soții lor la noi lucruri. În vocabularul lor lipsește cuvântul „pierdere”.

- Ei sunt optimiști, se hotărăsc la cele mai riscante aventuri, dau sfaturi bune: de regulă, sunt competenți în multe probleme, mai ales neâncluzându-se în detalii. Sunt foarte nerăbdători: este necesar să le lămuriți, că problemele importante nu se rezolvă așa de ușor. În afară de aceasta, trebuie de înțeles, că pentru bărbați casa – reprezintă cetate și refugiu cu o atmosferă confortă și liniștită.

TAUR:
Soțiilor le plac banii și lucruri frumoase. Ele sunt preocupate de succesul soților, insistă asupra soților să-și atingă metodic scopurile, evitând insuccesele. Taur – semn al bancherelor. Mulți soți sunt bucuroși, când sunt conduși de sensul zdravăn și de puterea de afaceri a soțiilor-Tauri. Tauri – fiicele demne ale Venerei – au un bun gust, le place să dăruiască soților haine frumoase. Aleg prieteni bogați și atenți. Adoră luxul. Casa, de obicei, este decorată cu lux, gust și confort. Taurii sunt des încăpăținați, și le este greu să trăiască cu bărbații, ce au o gândire progresistă. Încă o problemă – un surplus de materialism la Tauri, care le aduce multe necazuri.

GEMENI:
Femeile au capacitatea și dorința de a fi neânlocuite pentru toți. Ele sunt variate și le place provocarea. Se potrivesc cel mai mult militarilor și diplomaților, corespondenților străini și celor ce călătoresc mult.
Gemenii sunt buni, veseli, prietenoși, ospitalieri. Ele își ajută soții, nu bodogănesc și nu le aduc aminte de greșelile vechi. Înțeleg valorile reale și greutățile vieții. Gemenilor des nu le ajunge răbdare, ei nu pot să înțăleagă, că succesul nu apare în scurt timp și în viață trebuie de trecut mai multe obstacole.

RAC:
Soții fericiți au soții-Raci, care îi așteaptă acasă și crează o atmosferă caldă în casă. Racii au capacitatea nemaipomenită de a creea o climă confortabilă în casă.
Racii – mamele tuturor semnelor zodiacale, au o iubire de mamă față de soții săi și posedă de o intuiție ascuțită, asemenea tuturor semnelor Apei. Rar apărând în societate, ele preferă și acolo să creeze imaginea soțului său. Ele sunt gospodine nemaipomenite. Soțul se simte capul familiei. Neajunsul – multă încăpăținare, care ajunge până la conservatism, uneori neîncredere.

LEU:
........Nu am gasit nimic la zodia asta,sorry Sad

FECIOARA:
Preferă să nu rămână în umbră, nu le place viața socială activă. Sunt fericite cu soții, care se ocupă cu știința sau cu alt lucru intelectual: cercetători, savanți, avocați, profesori, medici. Bărbații acestor profesii – soți ideali pentru Fecioară. Acest tip de bărbați nu sunt atrași de eroism și aventuri. Fecioara rar are grijă de aspectul său fizic, des își sacrifică cariera sa pentru cariera soțului. Lucrând cu soții în același domeniu, se mulțumesc cu rolul de secretar referent. Atente, grijulii, ascuțite la limbă. Ele au nevoie de un tact deosebit în relația cu soțul său, pentru a nu afecta propria lor siguranța.

BALANTA:
Femeile acestui semn cel mai mult prețuiesc libertatea și nu preferă singurătatea. Balanța conduce în familie, Femeile-Balanță vrea să cunoască fiecare pas al soțului, pentru a înțelege interesele și ocupațiile acestuia, ușor își găsesc prieteni și își schimbă locul de trai. Se tem foarte mult să nu-i fie o piedică soțului. Sunt analitice și foarte deștepte, știu să dee sfaturi utile soților în ceea ce privește lucrul pe care trebuie să-l facă, sunt receptive la ceea ce se întîmplă și flexibile în felul comportamentului în anumite situații apărute. Se zice multe despre simțuri, în cazul femeilor Balanțe mai sunt și calitățile și intelectul, căci tactul – este meritul lor.

SCORPION:
Scorpionii sunt personalități puternice și liberaliste. Soțiile-Scorpioni dau dovadă de devotament și fidelitate, prețuind dragostea și familia. Pe prim plan sunt puse interesele soțului și a copiilor, înfruntă greutăți construind și atingînd vîrful munților. Calitatea principală –perspicacitate. Scorpioni-bărbați au un mare succes în afaceri, sacrificiile pentru dragoste sunt ineficiente în cazul lor, egoizm total.

SAGETATOR:
Femeilor-Săgetătoare le plac aventurile, ele au o energie și putere de viață nemaipomenită. Nu le atrage viața pentru bani și avere. Ele nu impun soții săi să câștige bani de dimineață până seară. Pentru ele importantă este personalitatea. Ele nu pot să provoace soarta. Necătînd la aceea că lucrările casnice le plictisesc, lor le place curățenia, frumusețea, confortul. Ele sunt gospodine primitoare, vesele.
Chiar dacă are simțul neliniștii interioare, Săgetătorii preferă așteptarea unor întîmplări cu succes monotoniei zilnice plictisitoare

CAPRICORN:
Femeile de acest gen cred, că succesul este rezultatul unei munci grele și a autosacrificării. Nu bodogonesc la soți pentru avansarea lentă la serviciu. Le place succesul, dar și muncesc mult pentru al obține, strâng și economisesc. Sunt foarte harnice.

VARSATOR:
De regulă, pentru femeile-Vărsători banii puțin ce înseamnă. Pentru majoritatea din ele fericirea e viața sufletească, dar nu partea materială a acesteia. În soți prețuiesc idealuri înalte. Ele inspiră soții la cercetări de creație pentru a atinge poziții înalte. Femeile-Vărsători sunt partenere ideale pentru bărbații ce sunt ocupați în muncă socială și de stat. Latura pozitivă a lor – lipsa bănuielilor și geloziei. Ele niciodată nu controlează soții.

PESTI:
Soții pot spune despre soțiile-Pești, că ele întotdeauna îi cgeamă la ajutor, dând astfel lor (soților) să se simte importanți și necesari, și arătând că în totul se bazează pe opinia lor. Peștii nu îi comandă pe soți și nu-i contrazic. Ele prețuiesc în ei sprijinul vieții, au încredere, niciodată nu-i „pilesc”, chiar dacă cariera soților nu merge bine. Pentru ele e principal liniștea și fericirea soților. Așa, în orice caz, cred soții lor.

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Vin, 12 Ian 2007, 4:20 pm Go top: Sprijinul vietii Răspunde cu citat (quote)
Naty`
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 16/Mai/2006
Mesaje: 779
Locație: Timisoara
"Gemenii sunt buni, veseli, prietenoși, ospitalieri. "
eh.....cam asa e :> Razz
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 11 Apr 2007, 11:27 pm Go top: Sprijinul vietii Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Raluk a scris:
Berbeci nu se compară cu nime după egoism și entuziasm.

bla bla bla Ganditor

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

Sprijinul vietii
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara