Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Horoscop 2006
MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:53 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Varsator 2006:

Tendinte generale
Neptun continua tranzitul n Varsator, tranzit care va mai dura nca 6 ani. Probabil ca v-ati obisnuit deja cu efectele acestui tranzit. Pe de o parte, domeniul spiritualitatii a capatat mai multa importanta pentru dumneavoastra si ati devenit mai sensibil la suferintele altora. Pe de alta parte, n anumite domenii ale vietii dumneavoastra totul pare confuz si lipsit de perspectiva. Probabil ca va faceti griji n privinta banilor sau n legatura cu copiii ori cu locul de munca. ngrijorarea nu este ntemeiata, pentru ca nu tine cont de ceea ce se petrece n realitate, dar acest lucru nu va mpiedica sa va zbateti de parca pericolul ar fi real.

Pentru Varsator, anul 2006 este marcat n primul rnd de tranzitul lui Uranus n Pesti, respectiv n casa a II-a a nativilor Varsator, tranzit care va dura pna la jumatatea anului 2010 si care aduce schimbari neasteptate n plan financiar si n ceea ce priveste perceptia valorilor.

Cariera

n cea mai mare parte a anului 2006, Jupiter se afla n Scorpion, respectiv n casa a X-a a nativilor Varsator. Acest tranzit va ofera posibilitatea de a va gasi un nou loc de munca, mai potrivit cu convingerile si conceptiile dvs. De asemenea, este posibil ca printre noii colegi sa se numere si cteva persoane de peste hotare.

Relatii, parteneriate

Pluto, planeta care guverneaza transformarile si puterea, si continua tranzitul n Sagetator, respectiv n casa a XI-a a nativilor Varsator, determinnd schimbari n relatiile dvs. cu anumite grupuri, schimbari ce vor fi impuse de anumite evenimente neprevazute. Efectele acestor schimbari, nsa, va vor avantaja, pentru ca se pare ca veti reusi sa scapati de cei care nu stiu dect sa profite de pe urma dumneavoastra.

Saturn, planeta care guverneaza planul fizic si regulile si restrictiile din viata de zi cu zi, si continua tranzitul n Leu si formeaza un aspect armonios cu Soarele natal al Varsatorului, n casa a VII-a a nativilor Varsator. Ca urmare, va trebui sa va asumati mai multe responsabilitati n relatiile cu ceilalti. Pe plan personal, este posibil ca pretentiile partenerului de viata sa va cam ncorseteze. n relatiile cu partenerii de afaceri, s-ar putea ca acestia sa traga de timp tocmai atunci cnd este nevoie de o decizie rapida. Prin urmare, sunteti nevoit sa va descurcati ct mai bine cu ceea ce aveti la dispozitie, pentru a salva situatia de moment, iar planurile de viitor pe termen mediu si lung vor trebui sa mai astepte.

Dragoste

n plan sentimental, perioadele cele mai favorabile din 2006 sunt la nceputul lui ianuarie si n intervalul 5 martie - 5 aprilie, cnd Venus se afla chiar n Varsator si va confera un farmec irezistibil, dar si intervalele 23 iunie - 18 iulie si 30 septembrie - 24 octombrie. Perioada cea mai buna pentru relatii sexuale este 17 februarie - 13 aprilie.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a II-a a nativilor Varsator), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a VII-a a nativilor Varsator) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a X-a a nativilor Varsator). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.[/url]

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:54 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Berbec 2006:

Tendinte generale

Pentru Berbec, anul 2006 se anunta foarte bun, cu evenimente interesante si schimbari importante. Nu trebuie sa adoptati vreo strategie deosebita, ci este suficient sa nu va opuneti schimbarilor si sa ncercati sa le ntelegeti semnificatia.

Neptun formeaza aspecte armonioase cu Soarele natal al Berbecului pe tot parcursul anului 2006, ajutndu-va sa va stabiliti obiectivele ntr-un mod mai inspirat. La fel si Pluto, care aduce schimbari profunde n conceptiile dvs. despre viata si n convingerile spirituale si politice.

Uranus se afla n Pesti, n casa a XII-a a nativilor Berbec, pe tot parcursul anului 2006. Pentru ca Uranus simbolizeaza schimbarile bruste, acest tranzit va avea ca efect revenirea n actualitate a problemelor nerezolvate din trecut, pe care va trebui sa le rezolvati n sfrsit. Desi aduce framntari interioare, rezultatul va fi mai multa liniste sufleteasca.

Bani

n cea mai mare parte a anului 2006, Jupiter se afla n Scorpion si n casa a VIII-a a nativilor Berbec. Ca urmare, aveti acces mai usor la resursele financiare ale altora, adica puteti obtine mai usor credite si mprumuturi. De asemenea, este posibil sa creasca veniturile partenerului de viata sau ca partenerii de afaceri sa fie dispusi sa investeasca mai mult n asocierile cu dvs. ntruct casa a VIII-a guverneaza, printre altele, taxele si impozitele, va sfatuim sa aveti grija n acest domeniu, ca sa nu aveti probleme cu Fiscul.

Relatii, parteneriate

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla n Leu, n casa a V-a a nativilor Berbec. Acest tranzit poate determina ntrzieri si diverse dificultati n relatia cu copiii, activitatile creative si viata sentimentala. Pe de alta parte, Saturn n casa a V-a poate nsemna ca ar trebui sa impuneti anumite restrictii copiilor, ca proiectele creative necesita o abordare a mai riguroasa sau ca este cazul sa luati mai n serios relatia cu partenerul de viata.

Dragoste

ntre 3 si 29 mai 2006, Venus tranziteaza zodia Berbecului, motiv pentru care aceasta perioada se anunta a fi cea mai buna din 2006 pe plan sentimental pentru nativii Berbec. Va bucurati un farmec deosebit, care va face aproape irezistibil, si aproape tot ce faceti va reuseste.

Urmatoarea perioada favorabila pe plan sentimental este intervalul 3 iunie - 22 iulie, cnd Marte (guvernatorul zodiei Berbec) se afla n casa a V-a a Berbecului. n aceasta perioada este favorizata viata sentimentala, dar mai mult sub aspectul bunei dispozitii si mai putin n ceea ce priveste angajamentele serioase. De asemenea, sunt favorizate proiectele creative.

Calatorii, comunicare

n perioada 17 februarie - 12 aprilie, Marte tranziteaza casa a III-a a Berbecului, sporind capacitatea de comunicare a nativilor Berbec si favoriznd calatoriile si relatiile cu rudele. Este o perioada foarte buna pentru a demara proiecte literare sau legate de diverse forme de comunicare.

ntre 16 aprilie si 4 mai 2006, Mercur se afla n Berbec, sporind capacitatea de comunicare a nativilor Berbec. n aceasta perioada sunt favorizate activitati ca: proiecte literare, relatii publice, reclama si publicitate, conferinte si comunicari publice. De asemenea, n aceasta perioada este posibil sa calatoriti mai mult dect de obicei, inclusiv sa aveti de facut mai multe drumuri scurte.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a XII-a a nativilor Berbec), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a V-a a nativilor Berbec) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a VIII-a a nativilor Berbec). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:56 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Taur 2006:

Tendinte generale

Pentru Taur, anul 2006 se anunta un an al evolutiilor spectaculoase pe planul relatiilor si al parteneriatelor. Daca aveti deja o relatie sentimentala stabila, n acest an s-ar putea ca relatia sa capete noi dimensiuni - si nu este exclus sa decideti oficializarea ei.

Pe tot parcursul anului 2006, Pluto si continua tranzitul prin Sagetator, respectiv prin casa a VIII-a a nativilor Taur (tranzit care a nceput n 1995 si va mai dura ctiva ani). Cum Pluto simbolizeaza transformarile profunde, majoritatea schimbarilor prin care ati trecut si prin care veti mai trece sunt cu bataie lunga si se vor concretiza n transformari ample pe mai multe planuri.

n 2006, Uranus tranziteaza zodia Pestilor si formeaza un aspect armonios cu Soarele nativilor Taur, iar aceasta situatie favorabila va dura pna n 2011. Efectul acestui aspect? Veti cunoaste persoane deosebite si veti avea parte de evenimente mai putin obisnuite, care va vor schimba - n bine - obiectivele si planurile de viitor. De asemenea, intuitia si imaginatia creatoare vor capata mai multa forta.

Bani

O prima perioada favorabila n plan financiar este determinata de tranzitul lui Mercur prin casa a II-a a nativilor Taur, ntre 3 si 27 iunie. n acest interval, primiti vesti bune legate de bani sau informatii pretioase care va ajuta sa ncheiati contracte foarte avantajoase.

Cea mai buna perioada a anului 2006 n plan financiar este intervalul 23 iunie - 17 iulie, cnd Venus tranziteaza zodia Gemeni, respectiv casa a II-a (casa banilor) a nativilor Taur. Sub obladuirea lui Venus, reusiti sa fiti omul potrivit la locul potrivit si sa va bucurati de ajutorul femeilor. Ar fi bine sa profitati de aceasta conjunctura favorabila si sa strngeti bani albi pentru zile negre.

Cariera

Neptun si continua tranzitul prin Varsator, respectiv prin casa a X-a a nativilor Taur, cu efecte derutante n plan profesional. Pe de o parte, este posibil sa aveti parte de perioade n care nu vedeti nici o perspectiva n cariera actuala. Pe de alta parte - poate si datorita acestor momente de confuzie -, veti cauta modalitati de a ntoarce situatia n favoarea dvs. si aveti sanse sa faceti schimbari inspirate, cu efecte deosebit de benefice pe termen lung.

Dragoste

Tranzitele lui Venus anunta doua perioade excelente pe plan sentimental: 29 mai - 22 iunie (cnd Venus, guvernatorul zodiei Taur, se va afla chiar n zodia dvs.) si 6 - 29 septembrie (cnd Venus se afla n Fecioara, respectiv n casa a V-a a nativilor Taur).

Casa si camin

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla n Leu, respectiv n casa a IV-a a nativilor Taur. n consecinta, este posibil sa apara ntrzieri si amnari n chestiuni legate de casa si camin. Veti fi nevoit sa amnati mutarea ntr-o alta locuinta sau o zugraveala ori anumite reparatii pe care ati fi vrut sa le faceti n 2006. Nu uitati, totusi, ca astrele doar predispun, dar omul dispune de viata lui!

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a XI-a a nativilor Taur), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a IV-a a nativilor Taur) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a VII-a a nativilor Taur). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:56 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Gemeni 2006:

Tendinte generale

Pentru Gemeni, anul 2006 reprezinta continuarea schimbarilor subtile ncepute acum ctiva ani n planul relatiilor personale, n primul rnd ca efect al tranzitului lui Pluto prin Sagetator, respectiv prin casa a VII-a a nativilor Gemeni.

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla n Leu, n casa a III-a a nativilor Gemeni. Saturn este planeta care guverneaza realitatea fizica, iar ca efect al acestui tranzit este posibil sa apara dificultati n relatiile cu rudele apropiate si cu vecinii, dar capacitatea dvs. de comunicare va ajuta sa rezolvati majoritatea problemelor.

Bani

Cele mai bune perioade n plan financiar sunt: ntre 3 si 28 iunie (cnd Mercur, planeta care guverneaza zodia Gemeni, intra n casa a II-a, a banilor) si 18 iulie - 11 august (cnd Venus intra n casa a II-a). n aceste perioade puteti sa faceti investitii, pentru ca aveti sanse sa cstigati bani frumosi.

Cariera

Uranus, planeta schimbarilor bruste si neasteptate, se afla n Pesti, n casa a X-a a nativilor Gemeni, si va aduce surprize si schimbari rapide n planul profesional. S-ar putea sa decideti o cotitura importanta n cariera si sa treceti la un domeniu de activitate complet diferit de ceea ce ati facut pna acum, sau sa adoptati o atitudine noua, inovatoare, fata de activitatea profesionala.

Domeniul profesional este favorizat si datorita faptului ca Jupiter se afla n Scorpion, respectiv n casa a VI-a a nativilor Gemeni, n cea mai mare parte a anului 2006. Aveti parte de numeroase reusite si satisfactii. S-ar putea sa fiti nevoit sa va asumati mai multe responsabilitati, dar veti reusi sa faceti fata fara dureri de cap.

Dragoste

n plan sentimental, aveti parte de o suita de perioade favorabile n a doua jumatate a anului 2006. ntre 23 iunie si 17 iulie, Venus tranziteaza zodia Gemenilor si va confera un farmec irezistibil. Sunteti capabil sa cuceriti pe oricine, dintr-o privire. Relatiile sentimentale ncepute acum se pot intensifica n perioada 30 septembrie - 23 octombrie, cnd Venus tranziteaza Balanta, respectiv casa a V-a (a relatiilor sentimentale) pentru nativii Gemeni. Pe de alta parte, daca ncepeti o relatie sentimentala n octombrie, aceasta poate evolua rapid n perioada 17 noiembrie - 10 decembrie, cnd Venus face conjunctie cu Pluto n Sagetator, n casa a VII-a (a parteneriatelor) pentru Gemeni.

Relatii, parteneriate

Pe 23 noiembrie 2006, Jupiter intra n Sagetator, respectiv n casa a VII-a a nativilor Gemeni, unde va ramne aproximativ un an. n aceasta perioada sunt favorizate parteneriatele pe toate planurile. Daca nu sunteti casatorit(a), aveti sanse ca situatia sa se schimbe n acest interval de un an. De asemenea, se vor dezvolta si parteneriatele profesionale sau de afaceri sau veti stabili noi relatii de parteneriat.

Calatorii, comunicare

n 2006, Neptun si continua tranzitul prin Varsator, respectiv prin casa a IX-a a nativilor Gemeni. Efectele acestui tranzit se concretizeaza n ntmplari ciudate legate de calatoriile n strainatate si de activitatile din publicistica, nvatamnt si domeniul juridic. Tot acest tranzit determina un interes sporit pentru domeniul spiritualitatii.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a X-a a nativilor Gemeni), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a III-a a nativilor Gemeni) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a VI-a a nativilor Gemeni). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:57 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Rac 2006:

Tendinte generale

Pentru Rac, anul 2006 se anunta un an al eforturilor de a pune ordine n diverse domenii si al rezolvarii unor probleme financiare pe care le-ati tot amnat pna acum.

Dar anul 2006 cuprinde si perspective mai luminoase. n cea mai mare parte a anului, beneficul Jupiter se va afla n Scorpion, favoriznd relatiile sentimentale, creativitatea si activitatile relaxante. Pna la sfrsitul lui noiembrie, Jupiter formeaza un aspect armonios cu Soarele natal al zodiei Rac, ndemnndu-va sa va puneti la treaba creativitatea. Acum este momentul potrivit sa va ncercati talentul ntr-un domeniu artistic.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, se afla pe tot parcursul anului n Leu, respectiv n casa a II-a (casa banilor) a nativilor Rac. Efectele pot fi mai mult sau mai putin placute, n functie de modul n care va raportati la autoritati si la diverse reguli. Pe de o parte, aceasta configuratie va ajuta sa va puneti ordine n viata; pe de alta parte, este posibil sa determine ntrzieri sau obstacole. Sunteti nevoit sa va ocupati de rezolvarea unor probleme financiare pe care le-ati amnat sau chiar le-ati ignorat pna acum.

Bani

n 2006, Neptun se afla n Varsator, n casa a VIII-a a nativilor Rac, provocnd producerea unor evenimente ciudate n legatura cu impozitele, asigurarile si mostenirile. Cum Neptun mai reprezinta si idealurile si inspiratia subtila, este posibil ca intuitia dumneavoastra sa sporeasca simtitor.

Cariera

Anul 2006 este un an al evenimentelor importante pe plan profesional pentru nativii din zodia Rac. Este posibil sa va schimbati locul de munca sau sa fiti avansat la locul de munca actual si sa beneficiati de o crestere a salariului. Perioada-cheie din acest punct de vedere este luna martie, cnd are loc o eclipsa de Soare n Berbec, respectiv n casa a X-a a nativilor Rac. Tot n martie are loc o eclipsa de Luna n Fecioara, eclipsa care favorizeaza calatoriile scurte. De asemenea, n luna martie este posibil sa va mutati n alta locuinta.

Relatii, parteneriate

n primele zile ale anului 2006, Mercur se afla n Capricorn, respectiv n casa a VII-a a nativilor Rac. Prin urmare, sunteti interesat n primul rnd de relatii si parteneriate - att relatii personale ct si relatii profesionale si parteneriate n afaceri.

Dragoste

Pe plan sentimental, sfrsitul anului se anunta foarte favorabil. ntre 24 octombrie si 16 noiembrie, Venus tranziteaza semnul Scorpionului, respectiv casa V-a (a relatiilor sentimentale) pentru nativii Rac. Acest tranzit genereaza noi oportunitati pe plan sentimental, care ar putea avea si o latura secreta. Aproape concomitent, Marte intra si el n Scorpion, unde va ramne ntre 23 octombrie si 5 decembrie, punnd paie pe foc pe plan sentimental si sexual. Colac peste pupaza, Mercur tranziteaza si el casa a V-a, ceea ce nsemna ca relatiile sentimentale chiar va preocupa.

Calatorii, studii

Pe tot parcursul anului 2006, Uranus, planeta schimbarilor bruste si surprinzatoare, a geniului si a individualitatii, se afla n Pesti, respectiv n casa a IX-a a nativilor Rac, si formeaza un aspect armonios cu Soarele nativ al zodiei Rac. n consecinta, sunt favorizate calatoriile n locuri ndepartate, studiile avansate si largirea orizontului personal. n toate aceste domenii, este posibil sa survina evenimente surprinzatoare. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu persoane interesante sau chiar iesite din comun.

n septembrie este posibil sa faceti o calatorie mai lunga, ca urmare a eclipsei de Luna care are loc n Pesti pe 7 septembrie. Sau s-ar putea sa va reluati studiile ori sa faceti un curs de perfectionare profesionala.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a IX-a a nativilor Rac), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a II-a a nativilor Rac) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a V-a a nativilor Rac). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:58 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Leu 2006:

Tendinte generale

Pe tot parcursul anului 2006, Saturn se afla chiar n zodia Leului, situatie care se repeta la fiecare aproximativ 30 ani si care aduce noi obligatii si responsabilitati si necesitatea de a va auto-analiza cu seriozitate. S-ar putea sa primiti mai multe responsabilitati la locul de munca sau chiar acasa, de exemplu sa luati n ngrijire un parinte batrn sau o ruda cu probleme de sanatate.

Tot ca efect al acestui tranzit, veti putea elimina din viata dvs. situatii si relatii nvechite sau devenite inutile. Menirea acestui tranzit este de a va ndemna sa va faceti ordine n viata, astfel nct sa corespunda ct mai bine cu convingerile, necesitatile si aspiratiile dvs. Din septembrie 2007, cnd se ncheie acest tranzit, va veti bucura mult timp de rezultatele eforturilor depuse. Totul este sa nu va lasati descurajat de ntrzierile si dificultatile cu care va veti confrunta si sa va pastrati ncrederea si optimismul.

Pluto, planeta care guverneaza transformarile profunde, si continua n anul 2006 tranzitul prin Sagetator, respectiv prin casa a V-a a nativilor Leu. Efectul acestui tranzit a fost si continua sa fie o schimbare treptata a conceptiilor dvs. despre placere, despre copii si despre creativitate.

Bani

Pe tot parcursul anului 2006, Uranus se afla n Pesti, respectiv n casa a VIII-a a nativilor Leu. Ca urmare, este posibil sa survina o modificare brusca a veniturilor unui partener - fie ale unui partener de afaceri, fie ale partenerului de viata, fie ale unei alte persoane cu care colaborati. Acest eveniment ar putea avea loc ntre 5 aprilie si 2 mai, cnd Uranus formeaza un aspect armonios cu Jupiter, iar schimbarea ar putea fi n bine. Uranus va ramne n Pesti pna n 2011, iar n tot acest timp este posibil sa apara o mostenire si/sau veniturile dumneavoastra sa sporeasca simtitor.

Relatii, parteneriate

Un alt tranzit care continua n 2006 este cel al lui Neptun - planeta iluziilor si a intelectului superior - n Varsator, respectiv n casa a VII-a a nativilor Leu. Ca urmare, aveti tendinta sa va idealizati partenerul sau sa vedeti relatia n culori mai luminoase dect n realitate. Pe de alta parte, tranzitul lui Neptun prin casa a VII-a favorizeaza relatiile de parteneriat si colaborare din domeniile artistice sau spirituale.

Dragoste

La sfrsitul lui noiembrie, Jupiter intra n Sagetator, respectiv n casa a V-a a nativilor Leu, stimulnd n mod deosebit creativitatea si viata sentimentala.

Cele mai bune perioade pe plan sentimental n 2006 sunt intervalele 1 ianuarie - 3 februarie, cnd Venus se afla n casa a VII-a (casa relatiilor si a parteneriatelor) pentru nativii Leu, si 17 noiembrie - 31 decembrie. Se cuvine o mentionata si perioada 3 iunie - 22 iulie, care va fi foarte favorabila pentru relatii sexuale, ntruct veti beneficia de foarte multa energie si veti fi deosebit de activ.

Casa si camin

Jupiter se afla n Scorpion, respectiv n casa a IV-a a nativilor Leu, timp de 11 luni din 2006. Ca urmare, este posibil sa va mutati ntr-o noua locuinta sau sa renovati ori sa extindeti locuinta actuala - daca nu cumva ati facut-o deja n 2005. De asemenea, s-a putea ca numarul membrilor familiei sa sporeasca, fie prin nasterea unui copil, fie din cauza ca o ruda se muta la dvs.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a VIII-a a nativilor Leu), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa I a nativilor Leu) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a IV-a a nativilor Leu). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:59 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Fecioara 2006:

Tendinte generale

Pentru Fecioara, anul 2006 se anunta a fi un mozaic de evolutii bune si mai putin bune. Sunt favorizate comunicarea si relatiile cu ceilalti, de la relatiile sentimentale pna la relatiile cu copiii si cu vecinii. Pe de alta parte, este posibil sa aiba loc schimbari importante, printre care si mutarea ntr-o alta locuinta.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, si continua tranzitul n Leu, respectiv n casa a XII-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit va ajuta sa rezolvati probleme mai vechi si este recomandabil sa va ocupati serios de acest lucru pna n septembrie 2007, cnd Saturn va intra n Fecioara.

Marte tranziteaza semnul Fecioarei ntre 22 iulie si 6 septembrie, conferindu-va o energie fizica deosebita. Capacitatea de efort sporeste, puteti dormi mai putin, va simtiti n forma si plin de elan.

Cariera

Tranzitul lui Neptun n Varsator, respectiv n casa a VI-a a nativilor Fecioara, tranzit nceput n 1998, continua si n 2006. Neptun fiind planeta inspiratiei si a iluziilor, acest tranzit afecteaza relatiile cu superiorii si colegii de munca, ca si conditiile de munca n general. n 2006, puteti contribui la clarificarea si eficientizarea anumitor proceduri si metode de lucru. Aveti idei bune, pe care ar fi bine sa le mpartasiti celorlalti, chiar daca ar putea fi considerate prea ndraznete sau neobisnuite.

Relatii, parteneriate

Uranus, planeta individualitatii, a geniului si a schimbarilor surprinzatoare, si continua tranzitul n Pesti, respectiv n casa a VII-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit va afecteaza relatiile personale si parteneriatele profesionale nca din 2004. Ce-a fost mai greu, a trecut. Acum, daca veti sti sa nu va lasati dominat n relatiile personale, veti trece cu bine de aceasta perioada dificila. Mai mult, relatiile sentimentale sunt favorizate, mai ales ntre 5 aprilie si 2 mai, cnd Venus se va afla si ea n Pesti, respectiv n casa a VII-a a nativilor Fecioara.

Dragoste

Venus, planeta frumusetii si a dragostei, se afla n Fecioara ntre 6 si 29 septembrie. Este o perioada excelenta pe plan sentimental, pentru ca beneficiati de un farmec irezistibil.

Casa si camin

Pluto, planeta schimbarilor profunde, si continua tranzitul n Sagetator, respectiv n casa a IV-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit aduce evenimente importante n legatura cu casa si caminul dvs. si probabil ca majoritatea acestor evenimente au avut deja loc n anii precedenti, de la nceputul tranzitului lui Pluto n Sagetator. Acum ncepeti sa realizati ca toate aceste schimbari au deschis calea catre noi relatii si noi evolutii n casa si camin.

Comunicare, calatorii

Jupiter, planeta dezvoltarii si a succesului, se afla mai tot timpul anului n Scorpion, respectiv n casa a III-a a nativilor Fecioara. Acest tranzit favorizeaza comunicarea si toate activitatile bazate pe comunicare. De asemenea, este posibil sa calatoriti mai mult dect de obicei si cu mult folos. Relatiile cu rudele si cu vecinii sunt si ele favorizate.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a VII-a a nativilor Fecioara), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a XII-a a nativilor Fecioara) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a III-a a nativilor Fecioara). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:59 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________

Balanta 2006:


Tendinte generale

Pentru Balanta, anul 2006 se anunta un an al schimbarilor majore n majoritatea domeniilor. Este vorba de schimbari n bine si de evolutii determinate de aceste schimbari.

Pe tot parcursul anului 2006, Uranus se afla n Pesti, respectiv n casa a VI-a a nativilor Balanta. ntruct Uranus, planeta individualitatii, a geniului si a schimbarilor neasteptate, a nceput acest tranzit de ceva vreme, probabil ca v-ati obisnuit deja cu perturbatiile pe care le produce n activitatea zilnica si le suportati mai usor.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, se afla pe tot parcursul anului 2006 n Leu, respectiv n casa a XI-a a nativilor Balanta, ajutndu-va sa va clarificati obiectivele. Este posibil sa va reevaluati planurile de viitor si telul n viata. Sunteti din ce n ce mai aproape de reusita.

Bani

Cea mai spectaculoasa evolutie favorabila n 2006 are loc n plan financiar si este determinata de tranzitul lui Jupiter n Scorpion, respectiv n casa a II-a a nativilor Balanta, n cea mai mare parte a anului. Apar noi posibilitati de a cstiga bani si de a economisi. n general, veniturile pot creste spectaculos.

Relatii, parteneriate

O alta planeta care continua un tranzit deja nceput este Neptun, planeta inspiratiei superioare dar si a iluziilor, care se afla n 2006 n Varsator, respectiv n casa a V-a a nativilor Balanta. n consecinta, s-a putea ca granita dintre realitate si imaginatie sa nu mai fie foarte clara. Spre exemplu, nu reusiti sa va dati seama care este adevarata fata a unor parteneri. Un alt efect al acestui tranzit este si cresterea inspiratiei creatoare. Pe de alta parte, Neptun guverneaza si evadarea prin droguri, alcool sau chiar sex, astfel nct, daca aveti copii, va sfatuim sa-i supravegheati foarte atent.

Comunicare

Pluto si continua si el tranzitul n Sagetator, respectiv n casa a III-a a nativilor Balanta, determinnd schimbari subtile. Capacitatea dumneavoastra de comunicare este n plina evolutie si va fi cu totul alta n 2008, cnd Pluto va parasi semnul Sagetatorului si va intra n Capricorn.

Casa si camin

Dupa 23 noiembrie 2006, cnd Jupiter formeaza o conjunctie cu Pluto n Sagetator, respectiv n casa a III-a a nativilor Balanta, este posibil sa va mutati n alta locuinta.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a VI-a a nativilor Balanta), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a XI-a a nativilor Balanta) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a II-a a nativilor Balanta). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:00 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Scorpion 2006:

Tendinte generale

Pentru Scorpion, anul 2006 va fi influentat mai ales de beneficul Jupiter, care se afla chiar n Scorpion n cea mai mare parte a anului, aducndu-va noi oportunitati, noi relatii si noi modalitati de a va exprima. De la jumatatea lunii martie pna la nceputul lunii iulie 2006, Jupiter este retrograd, ndemnndu-va catre introspectie si reevaluarea conceptiilor filozofice si a convingerilor spirituale.

n perioada cnd Jupiter se afla n zodia dumneavoastra, beneficiati de conditii favorabile pentru a va schimba locuinta sau locul de munca, pentru a va casatori sau pentru a face un copil - n general, puteti avea o evolutie excelenta ntr-un domeniu sau altul.

Bani

Pluto, planeta care guverneaza zodia Scorpionului, si continua ndelungatul tranzit n Sagetator, respectiv n casa a II-a a nativilor Scorpion. Efectele acestui tranzit vizeaza planul financiar, pe care Pluto l-a afectat destul de mult n ultimii ani, cnd v-a obligat sa gasiti noi surse de venituri. Tot n acesti ultimi ani se pare ca ati luat bani cu mprumut sau ati achitat un mprumut. n 2006 veti avea ocazia sa cstigati bani ntr-un mod mult mai potrivit cu convingerile dumneavoastra. De asemenea, tranzitul lui Pluto n Sagetator va ajuta sa va reevaluati scara valorilor.

Dupa 23 noiembrie 2006, cnd Jupiter intra n Sagetator, respectiv n casa a II-a a nativilor Scorpion, domeniul financiar este favorizat.

Cariera

Cariera este afectata de continuarea tranzitului lui Saturn n Leu, respectiv n casa a X-a a nativilor Scorpion, care poate determina aparitia unor ntrzieri sau poate aduce realizari, recunoasterea meritelor si responsabilitati suplimentare. Totul depinde de ceea ce ati facut pna acum si de ct de mult v-ati straduit.

Continua si tranzitul lui Uranus n Pesti, respectiv n casa a V-a a nativilor Scorpion. Uranus este planeta schimbarilor bruste si neasteptate, iar acest tranzit este menit sa scoata din amorteala domeniul creativitatii, sa va ndemne sa va asumati mai multe riscuri n acest domeniu, sa ncercati noi moduri de abordare.

Dragoste

Cea mai favorabila perioada pentru Scorpion n plan sentimental este intervalul 24 octombrie - 17 noiembrie 2006, cnd Venus se afla chiar n Scorpion. Mai mult, ntre 23 octombrie si 5 decembrie 2006, planeta Marte (care este al doilea guvernator al zodiei Scorpion) se afla si ea n Scorpion, sporindu-va ncrederea n sine, energia fizica si farmecul personal.

Casa si camin

Daca aveti copii, tranzitul lui Uranus n Pesti poate determina aparitia unor evenimente perturbatoare n viata lor, asa nct va sfatuim sa i supravegheati mai atent n 2006.

Neptun, care si continua tranzitul n Varsator, respectiv n casa a IV-a a nativilor Scorpion, poate determina aparitia unor evenimente derutante n viata casnica. Este posibil sa fiti nevoit sa luati n ngrijire un parinte sau o ruda mai vrstnica, iar mutarea dintr-o casa n alta sa genereze anumite neplaceri. Oricum, acest tranzit va cam obliga sa acordati mai multa atentie celor din jur.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a V-a a nativilor Scorpion), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a X-a a nativilor Scorpion) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa I a nativilor Scorpion). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:01 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Sagetator 2006:


Tendinte generale

Pentru Sagetator, anul 2006 se anunta un an al introspectiei, pentru ca Jupiter, guvernatorul Sagetatorului, se afla mai tot timpul n Scorpion, respectiv n casa a XII-a a nativilor Sagetator. Abia pe 23 noiembrie 2006, Jupiter va intra n Sagetator, dnd semnalul de ncepere a unei perioade excelente, n care veti avea ocazia sa va dezvoltati pe toate planurile si va veti simti favoritul stelelor.

Saturn, planeta care guverneaza realitatea fizica, si continua tranzitul n Leu, respectiv n casa a IX-a a nativilor Sagetator. n consecinta, n 2006 ncepeti sa vedeti rezultatele a ceea ce ati nvatat n ultima vreme, sau va confruntati cu diverse obstacole si dificultati. Totul depinde de ct de mult v-ati straduit sa nvatati si de ct de temeinice sunt cunostintele acumulate.

De asemenea, Uranus formeaza un aspect dificil cu Soarele natal al nativilor Sagetator, ndemnndu-va sa va nnoiti ntr-un fel sau altul, sa cautati noi perspective. Daca nu veti face acest lucru de buna voie, este posibil sa survina anumite evenimente care sa va oblige sa faceti schimbari sau sa va ndreptati ntr-o noua directie.

Pluto, planeta transformarilor profunde, se afla n Sagetator din 1995, determinnd schimbari profunde n viata dumneavoastra. Numai ca aceste schimbari sunt destul de subtile si se petrec lent, astfel nct este posibil sa nu le percepeti dect dupa un timp. Domeniul n care mai aveti probleme este autoritatea: fie a dumneavoastra asupra altora, fie a altora asupra dumneavoastra.

Relatii, parteneriate

Un alt tranzit care continua n 2006 este cel al lui Neptun n Varsator, respectiv n casa a III-a a nativilor Sagetator, tranzit ce poate determina aparitia unor evenimente derutante n ceea ce priveste relatiile cu copiii, cu rudele sau cu vecinii. Daca va deranjeaza vecinii sau va nemultumeste cartierul n care locuiti, va sfatuim sa nu va mutati pna nu se termina acest tranzit, pentru ca riscati sa luati o decizie eronata.

Dragoste

Perioada cea mai favorabila n plan sentimental n 2006 este intervalul 17 noiembrie - 11 decembrie. De asemenea, ntre 3 si 29 mai 2006 se anunta o perioada foarte buna pentru dragoste si sex, dar nu pentru decizii serioase, cu implicatii pe termen lung.

Casa si camin

Uranus si continua tranzitul n Pesti, respectiv n casa a IV-a a nativilor Sagetator, tranzit care va mai dura ctiva ani. Efectele acestui tranzit pot fi schimbari si perturbari neasteptate n viata casnica, mutarea n alta locuinta sau aparitia unor persoane iesite din comun. n general, orice tranzit al lui Uranus este menit sa trezeasca din amorteala domeniile n care ati devenit prea rigid. Prin urmare, daca exista o anumita rigiditate n caminul dumneavoastra, aceasta nu va mai dura mult.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a IV-a a nativilor Sagetator), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a IX-a a nativilor Sagetator) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a XII-a a nativilor Sagetator). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.[/b]

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:01 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Capricorn 2006:

Tendinte generale

n 1995 a nceput tranzitul lui Pluto n Sagetator, respectiv n casa a XII-a a nativilor Capricorn. n tot acest timp, relatia dumneavoastra cu ceea ce nseamna putere si autoritate a suferit schimbari. De exemplu, va redobnditi puterea de care ati fost lipsit la un moment dat, sau descoperiti cta putere aveti, de fapt. Un lucru este clar: schimbarile vor fi ireversibile.

Bani

Saturn, guvernatorul zodiei Capricorn si, n general, planeta care guverneaza realitatea fizica, si continua n 2006 tranzitul n Leu, respectiv n casa a VIII-a a nativilor Capricorn. ntruct casa a VIII-a este asociata cu banii altora, efectele tranzitului lui Saturn pot fi ntrzieri sau blocaje n obtinerea mprumuturilor sau n orice alte modalitati n care ajungeti sa utilizati banii altora (de exemplu, n asocieri n care capitalul este furnizat de parteneri). De asemenea, este posibil ca partenerul de viata sa renunte la locul de munca actual sau sa fie disponibilizat, cu efecte asupra bugetului comun.

Neptun si continua tranzitul n Varsator, respectiv n casa a II-a a nativilor Capricorn. Un efect al acestui tranzit ar putea fi aparitia unor posibilitati de a cstiga bani din arta, de exemplu publicndu-va creatiile literare. Pe de alta parte, Neptun v-ar putea face sa nu va apreciati corect capacitatea de a cstiga bani, sau v-ar putea da un semnal ca este cazul sa fiti mai atent pe ce cheltuiti si cum va administrati banii.

Relatii, parteneriate

Jupiter, aflat n Scorpion, formeaza un aspect favorabil cu Soarele nativilor Capricorn pna la sfrsitul lunii noiembrie 2006, ajutndu-va sa va faceti noi prieteni si noi relatii. Acest tranzit al lui Jupiter n casa a XI-a a nativilor Capricorn va ndeamna sa visati la mai mult, sa va propuneti obiective mai ndraznete. Sunt favorizate si proiectele publicistice si calatoriile peste hotare.

Uranus, planeta care guverneaza schimbarile bruste si neasteptate, dar si individualitatea, si continua tranzitul n Pesti, respectiv n casa a III-a a nativilor Capricorn. Acest tranzit poate determina aparitia unor perturbatii n relatiile cu copiii, cu rudele sau cu vecinii, viznd n special anumite obiceiuri comode si convenabile. n 2006 este posibil sa va mutati n alta locuinta sau, cel putin, sa ncepeti sa cautati un cartier mai pe placul dumneavoastra.

Dragoste

n planul sentimental, cea mai favorabila perioada n 2006 este a doua jumatate a lunii decembrie, cnd Venus se afla n Capricorn si va confera un farmec irezistibil. O alta perioada favorabila n plan sentimental - dar si pentru tot ce nseamna placere - este intervalul 29 mai - 22 iunie, cnd Venus tranziteaza zodia Taurului, respectiv casa a V-a a nativilor Capricorn.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa a III-a a nativilor Capricorn), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a VIII-a a nativilor Capricorn) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a XI-a a nativilor Capricorn). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 01 Iun 2006, 12:02 am Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
Salt rapid la:
Varsator | Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricon | Pesti
________________________________


Pesti 2006:

Tendinte generale

Neptun, guvernatorul zodiei Pestilor, si continua tranzitul n Varsator, respectiv n casa a XII-a a nativilor Pesti. Efectele acestui tranzit ar trebui sa va fie deja cunoscute: visare cu ochii deschisi, experiente mistice, estomparea granitei dintre realitate si iluzie. Toate acestea pot fi extrem de utile daca sunteti scriitor de fictiune, dar altfel va pot crea mari dificultati daca nu le constientizati.

Relatii, parteneriate

Uranus, planeta schimbarilor neasteptate, si continua tranzitul n Pesti. Ca efect al acestui tranzit, este posibil sa va mutati n alta locuinta, sa puneti capat unor vechi relatii, sa stabiliti noi relatii n plan personal dar si n plan profesional, mai ales cu persoane care activeaza n domenii artistice.

Cariera

Continua si tranzitul lui Saturn n Leu, respectiv n casa a VI-a a nativilor Pesti, tranzit care poate aduce diverse restrictii sau ntrzieri n activitatea profesionala. Este posibil sa primiti responsabilitati suplimentare la locul de munca si sa simtiti ca nu va sunt recunoscute meritele la adevarata lor valoare. Dar nu este cazul sa va pierdeti speranta! Sub acest tranzit puteti avea multe realizari, iar Saturn va ajuta sa va clarificati obiectivele.

Dragoste

Perioada cea mai favorabila n plan sentimental este intervalul 5 aprilie - 2 mai 2006, cnd Venus se afla n Pesti si va confera mult farmec si sex-appeal. O alta perioada buna n dragoste este intervalul 18 iulie - 11 august 2006, cnd Venus tranziteaza zodia Racului.

Comunicare, calatorii, studii

n cea mai mare parte a anului 2006, Jupiter se afla n Scorpion, respectiv n casa a IX-a a nativilor Pesti. Acest tranzit al Marelui Benefic va ajuta sa evoluati n plan spiritual si sa luati contact cu noi culturi si noi oameni. Acum aveti posibilitatea sa va reluati studiile sau sa calatoriti n lumea larga. De asemenea, este o perioada foarte favorabila n domeniul publicistic.

Mercur retrograd

Mercur retrogradeaza de 3 ori pe parcursul anului 2006: ntre 2 si 25 martie (n Pesti, n casa I a nativilor Pesti), ntre 4 si 28 iulie (n Leu, n casa a VI-a a nativilor Pesti) si ntre 28 octombrie si 17 noiembrie (n Scorpion, n casa a IX-a a nativilor Pesti). n perioadele cnd Mercur se afla n retrogradare, este recomandabil sa faceti tot posibilul pentru a va exprima ct mai clar, sa calatoriti ct mai putin si cu maximum de prudenta, si sa nu semnati contracte. Daca trebuie sa calatoriti, asteptati-va ca planurile sa va fie date peste cap. Daca trebuie sa semnati contracte, cititi-le cu mare atentie si fiti pregatit sa ajungeti la renegocieri. Pe de alta parte, perioadele n care Mercur retrogradeaza sunt foarte bune pentru finalizarea proiectelor si activitatilor deja ncepute, pentru verificari si corecturi.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mie, 06 Dec 2006, 9:26 pm Go top: Horoscop 2006 Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti
si uite ca trece anul si nu s-a intamplat nimic ca in horoscopul pus de mine Laughing Laughing

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

Horoscop 2006
 Pagina de start a forumului Club Z » Află cine esti!
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara