Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Ice Age 2: The Meltdown
MesajTrimis: Sâm, 13 Mai 2006, 7:23 pm Go top: Ice Age 2: The Meltdown Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara





Regia: Carlos Saldanha
In rolurile principale: John Leguizamo, Denis Leary, Ray Romano
Gen: Aventuri, Animatie, Comedie
Premiera in Romania: 31.03.2006
Durata: 90 minute

Sinopsis
Publicate in conditii grafice excelente, cartile Ice Age 2 au aparut in Romania la Editura Corint Junior.

TINETI-VA BINE!

Aventura plina de peripetii a celor patru prieteni din Epoca de Gheata - Manny, Sid, Diego si Scrat – continua in peisajul devenit mai putin ostil datorita dezghetului.

Toate animalele se bucura de revenirea la o viata normala. Astfel, Manny se gandeste ca ar fi timpul sa-si intemeieze o familie, numai ca nimeni n-a mai vazut un alt mamut de foarte multa vreme. Manny ajunge sa creada ca este ultimul mamut in viata, pana cand o intalneste pe Ellie, unica femela mamut de pe pamant. Singura problema este ca cei doi nu se pot suferi unul pe celalalt.

Manny, Sid si Diego descopera ca incalzirea climei si dezghetul care a urmat ridica o problema serioasa: apele dezlantuite ameninta sa inunde intreaga vale.

Singura lor cale de salvare este de a ajunge la celalalt capat al vaii. Prin urmare, cei trei prieteni pornesc in aventura, impreuna cu Ellie, Crash si Eddie, doi noi amici, niste creaturi guralive si puse in permanenta pe sotii. In paralel, filmul prezinta peripetiile lui Scrat, care aici are un rol mai important decat in cel precedent.

Sursa articol & poze: cinemagia.ro


Ultima modificare efectuată de către Luxian la Mie, 17 Mai 2006, 7:27 pm, modificat de 1 dată în total
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Sâm, 13 Mai 2006, 7:24 pm Go top: Ice Age 2: The Meltdown Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Despre productie

Imediat dupa lansarea filmului Ice Age / Epoca de Gheata in 2002, atat publicul, cat si critica de specialitate a avut o reactie extrem de pozitiva. Toti au indragit cele patru personaje inedite si peripetiile prin care trec. "Succesul filmului s-a datorat in primul rand faptului ca publicul a indragit personajele." spune producatorul executiv Christopher Meledandri. De asemenea, el se datoreaza actorilor care au dat voce personajelor - Ray Romano, John Leguizamo si Denis Leary – extrem de populari in randul tuturor categoriilor de varsta.

In Ice Age 2: The Meltdown / Epoca de Gheata 2 – Dezghetul, personajele sunt dezvoltate si povestea lor continua, intr-o maniera mai complexa. Astfel, daca in primul film mamutul Manny sufera ca si-a pierdut familia, aici el are o noua grija, aceea de a nu-si putea intemeia el insusi o familie. Diego, tigrul cel mandru si temut, descopera un lucru extrem de neplacut pentru amorul sau propriu – acela ca ii este frica de apa.

Personajul care evolueaza cel mai mult in noul film este Scrat, care continua sa alerge dupa nepretuita sa ghinda, abordand insa noi strategii.

Ice Age 2 / Epoca de gheata 2 – Dezghetul prezinta o noua fata a lumii, din care ghetarii au disparut complet, lasand locul oceanelor care tind sa iasa din matca, inundand totul. Pentru aceasta, realizatorii au utilizat de doua ori mai multe efecte speciale decat in primul film. Apa devine un personaj de sine-statator in Epoca Dezghetului, realizatorii creand un efect special cu ajutorul caruia jeturile de apa pot fi "dirijate" si se misca independent, ca si cum ar fi niste fiinte in carne si oase. "Acest lucru o face sa para mai amenintatoare, accentuand senzatia de pericol iminent." explica supervizorul efectelor speciale, Robert V. Cavaleri. "Scopul final este acela de a-i face pe spectatori sa se simta ca si cum ar fi in mijlocul actiunii." adauga regizorul artistic Thomas Cardone.

Filmul introduce si cateva noi personaje: Ellie, femela mamut care va deveni obiectul pasiunii lui Manny, desi aceasta are probleme de identitate, crezandu-se nu mamut, ci oposum, ceea ce face ca relatia ei amoroasa cu Manny sa fie si mai amuzanta, Crash si Eddie, "fratii" lui Ellie, ei fiind insa niste oposum adevarati; un tatu pe nume Fast Tony, escroc si profitor, care incearca sa speculeze orice, chiar si un cataclism natural iminent cum este diluviul care-i ameninta pe locuitorii vaii; un vultur care vede in fiecare locuitor al vaii o viitoare victima a diluviului, deci un potential pranz pentru el insusi si este extrem de bucuros la gandul ospatului care-l asteapta; Cretaceous si Maelstrom, doua reptile preistorice care, eliberate fiind din habitatul lor glacial, ii alearga pe ceilalti membrii ai comunitatii animale cu intentia clara de a-i devora. Acestia din urma sunt singurele personaje din film care nu vorbesc, ceea ce le confera un aer si mai amenintator.

sursa articol: cinemagia.ro
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 23 Mai 2006, 12:57 pm Go top: Ice Age 2: The Meltdown Răspunde cu citat (quote)
Intunericitul
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 12




penal. nici nu se compara cu primul.
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Sâm, 27 Mai 2006, 10:19 am Go top: Ice Age 2: The Meltdown Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Los Angeles – Scrat si amici lui preistorici au depasit recordurile la incasari in acest weekend, facand “Ice Age: The Meltdown” cel mai bun film in debut. Continuarea animata a bataliei inpotriva efectelor incalzirii globale a incasat din bilete vandute aproximativ 70.5 milioane $.

Daca estimarle se opresc, acesta ar fi al doilea film cu cea mai mare deschidere, imediat dupa “Shrek 2” si inaintea colaborarii dintre Disney/Pixar “"The Incredibles," "Finding Nemo", "Monsters, Inc." si "Toy Story 2”. Chiar si-a intrecut predecesorul din 2002 “Ice Age” pentru cea mai buna deschidere din luna Martie care a existat vreodata.
(Ice Age: The Meltdown a incasat 17.785 $ pe fiecare ecranizare)

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 02 Iul 2012, 9:58 am Go top: Ice Age 2: The Meltdown Răspunde cu citat (quote)
emilia
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 14/Iun/2012
Mesaje: 42




Cea mai buna comedie animata pe care am vazut-o!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Mar, 30 Oct 2012, 8:02 pm Go top: Ice Age 2: The Meltdown Răspunde cu citat (quote)
aurash
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 30/Oct/2012
Mesaje: 3




Ultimul este genial.. Cel mai bun dintre toate:D
Vezi profilul utilizatorului

Ice Age 2: The Meltdown
 Pagina de start a forumului Club Z » Filme
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara