Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
RimeZic - O zi de vara
MesajTrimis: Lun, 15 Aug 2016, 2:16 pm Go top: RimeZic - O zi de vara Răspunde cu citat (quote)
gnostic
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 07/Iun/2016
Mesaje: 1
Albaiulianul Rareș Lunca sau RimeZic, pe numele su de scen, a lansat, joi, 11 august, cea mai nou pies – ”O zi de var”, n colaborare cu alți doi tineri albaiulieni, Laurențiu Voica și Diana Trif. Potrivit acestuia, piesa prezint povestea unei zile de var n care tinerii albaiulieni se ntlnesc și merg la o petrecere.

ntreg conținutul beneficiaz de un videoclip filmat n Alba Iulia și Ocna Mureș, de ctre Robert Solymosi. Montajul a fost realizat de ctre Freelook, iar textul piesei a fost compus de ctre RimeZic și Voica, n timp ce de mix și master s-au ocupat membrii VEEA Music Production, Kafu și Tagg.

Productorul executiv și omul care a venit cu ideea acestei piese este Varro Levente Szilard, un prieten al artiștilor, care a prezentat filmul unei zile de var, din care aceștia s-au inspirat și au dat viaț piesei ”O zi de var”.RimeZic este un conscut artist albaiulian care a realizat pn n prezent colaborri interesante cu nume precum Vescan sau Tess și videoclipuri care au depșit cu lejeritate numrul de 100 000 de vizualizri pe cunoscuta platforma YouTube.

Voica este elev la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia n clasa a- XII-a și este pasionat de muzic, ncepndu-și activitatea cu 5 ani n urm. ”O zi de var” reprezint un debut pentru Voica, dupa mult timp de munc.Diana Trif, vocea care ofer culoare piesei prin refrenul care instig publicul a se bucura de var este o tnar albaiulianc care a studiat pianul la Academia de Muzic „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, ea acceptnd proiectul piesei și dnd viaț unui hit.

Filmrile din Alba Iulia au avut loc la piscina Winner’s Tlnar Club, care a ajutat la realizarea acestui clip, iar Diana Trif a flimat n Palma de Mallorca, n Spania, aflndu-se n timpul filmrilor n vacanț. Cadrele cu mașini au fost realizate n fata Stadionului Soda din Ocna Mureș. Pe RimeZic și pe Voica i puteti vedea live n data de 27 august, la zilele orașului Ocna Mureș.

VIDEO: https://youtu.be/Yo2YjtBpIxw
Vezi profilul utilizatorului

RimeZic - O zi de vara
 Pagina de start a forumului Club Z » Videoclipuri
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara